Keystone logo
Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Introduksjon

Valgene

Vi er forpliktet til å produsere globale kandidater med internasjonale grader: 195 partneruniversiteter rundt om i verden gir studentene mange muligheter til å få erfaring og oppnå studiepoeng gjennom utenlandsk utvekslingssemester, praksisplasser og dobbeltgradersstudier i utlandet. Faktisk inkluderer alle lavere grader et obligatorisk praksissemester, som kan gjennomføres enten lokalt eller i utlandet.

Vi samarbeider med mer enn 500 regionale og multinasjonale selskaper, inkludert globale aktører som BMW, MAN, Continental, ZF og Siemens, der studenter kan få uvurderlig arbeidserfaring. I tillegg til dette er universitetets karriereretning vertskap for et mentorprogram, der studenter samarbeider med en profesjonell virksomhetsmentor for å hjelpe dem med å nå sine faglige mål. Denne aktive promoteringen lindrer overgangen fra akademisk til profesjonell karriere, noe som betyr at våre nyutdannede er spesielt vellykkede på arbeidsmarkedet.

Statistikk

Vår studentpopulasjon på nesten 8000 inkludert 30% internasjonale studenter, studerer en rekke gradskurs undervist på engelsk eller tysk.

  Campus funksjoner

  Undervisningscampus

  Studentene er fordelt på åtte fakulteter på to campus. Hovedcampus i Deggendorf har et stort utvalg av studieprogrammer som er instruert på enten engelsk eller tysk. På European Campus Rottal-Inn undervises alle studenter utelukkende på engelsk (med internasjonale studenter som går på tysktimer). Disse to studiestedene er en times kjøring fra hverandre, og begge er i Bayern, Sør-Tyskland.

  Vi anser en god livsstil som en viktig faktor for elevenes trivsel. Studenter støttes med mange fasiliteter, for eksempel en rekke studentklubber, et omfattende idrettsprogram (vi er for tiden de tyske universitetsfotballmesterne), stort internasjonalt kontor, språksenter og karriereservice. Vi arrangerer en åpen dag på campus og en musikkfestival årlig hver sommer.

  Alle fakulteter, verksteder og servicesentre for våre studenter er basert i, på og rundt campus, og skaper et åpent, vennlig og kommunikativt miljø blant ansatte, studenter og lærere.

  • Se våre undervisningscampus på www.th-deg.de/en/dit/campuses

  Bilder av Deggendorf campus:

  Bilder av European Campus:

   Steder

   • Max-Breiherr-Str. 32

   • Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf

   Spørsmål