Keystone logo
Delmar College

Delmar College

Delmar College

Introduksjon

Vi mener å velge en skole som tilbyr det største læringsmiljøet og sysselsettingsmulighetene, er den beste veien til suksess. Delmar College har inspirert studenter i Calgary siden 1950. I dag er Delmar det mest respekterte navnet innen videregående opplæring for Beauty Professionals og har et av de største alumni-nettverkene i Calgary. Vi nærmer oss hår- og estetiske programmer fra et studentfokusert perspektiv og mener at utdannelsen vi gir er uten sidestykke.

Delmar College eies og drives av Dan og Carla Cavanagh, som begge har sin Bachelor of Education-grad fra University of Alberta, samt har mastergrader i utdannelsesadministrasjon og læreplanutvikling. Våre instruktører er eksperter på sine felt og deltar i løpende faglig utvikling. Våre programmer tilbyr ikke bare gode kreative komponenter, men inkluderer alle de grunnleggende tingene som trengs for å lykkes med offentlige eksamener og bransjestandarder.

Delmar College ligger to kvartaler fra Chinook Station i et nyrenovert anlegg med god parkering for klienter. Vi er registrert under lov om privat yrkesopplæring og er medlemmer av National Association of Career Colleges (NACC) samt Alberta Association of Career Colleges (AACS) og har vært et mangeårig medlem av Better Business Bureau.

Steder

Steder
 • Corpus Christi

  2901 Ayers St, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

  • Corpus Christi

   101 Baldwin Blvd, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

   Spørsmål