Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Introduksjon

Dialogo Brasil er en av de første skolene i pedagogisk utveksling i Brasil. Grunnlagt i 1989 i Salvador da BahiaEr det en referanse i undervisning og opplæring av acculturation portugisisk for utlendinger. Skreddersydde programmer for enkeltpersoner, bedrifter, universiteter og institusjoner over hele verden. Det er 26 års erfaring og kvalitet i undervisning portugisisk og brasiliansk kultur. Skolen ligger på Tredje beste stranden of the World, Porto da Barra strandI Barra-området, valgt i 2007 av den britiske avisen The Guardian.

Den består av en stor og flott 2 etasjers-hus med: - Ni luftkondisjonerte klasserom utstyrt med-lyd- audio utstyr - kjøkken for gastronomi klasser - Saloom for Samba dans, Capoeira og yoga klasser - Stor utendørs grøntområde for chating og røyking - Gratis internett og WiFi, kaffe og te

Metodikk av Dialogo Kurs Den sterkeste trekk ved programmene av Dialogo Brasil er mye snakk i klasserommet opplæring samt integrering av kulturelle aktiviteter, etter prinsippene i Kommunikativ tilnærming til interkulturell og språkopplæring. Klassene blir undervist i portugisisk og de er nøye utarbeidet for hvert nivå. På en fin måte, er spill, musikk, videoer og andre læremidler som brukes til å utvikle ferdigheter i å lytte og snakke, som forbereder studentene til å utføre forskjellige oppgaver i virkelige situasjoner.

Skolen har utviklet undervisningsmoduler for alle nivåer: "Falo Português I, II og III". Disse modulene dekker situasjoner, grammatiske strukturer og vokabular nødvendig til en utlending som er i Brasil.

Hvorfor Salvador da Bahia? Salvador er også kjent som Brasils hovedstad lykke på grunn av sine utallige populære utendørs fester, inkludert sin gate karneval. Byen har den største karneval of the World. Den første koloniale hovedstaden i Brasil, er byen en av de eldste i Amerika.

Steder

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Spørsmål