Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

Introduksjon

Duke University tilbyr videregående studier designet for å engasjere enkeltpersoner, organisasjoner og lokalsamfunn i grunnleggende og transformative læringsopplevelser. Dukes mål er å gi livslang pedagogisk berikelse, adressere forskjeller i arbeidsstyrken og være den foretrukne partneren for globale livslange elever.

Vi tjener Duke University ved å jobbe for å skape et fellesskap av studenter som omfavner vekst, samarbeid, kreativitet, integritet og en følelse av inkludering. Vi streber etter å identifisere og registrere studenter som viser intellektuelle styrker, en kjærlighet til læring, en følelse av fantasi og åpenhet, og en forpliktelse til deres lokalsamfunn; vi søker elever som gjør ting bedre og behandler andre godt.

Når vi skaper samfunnet vårt, søker vi spesielt etter studenter som hedrer og sammen representerer et bredt spekter av talenter, bakgrunner, levde erfaringer og perspektiver. Vi tror at et mangfoldig samfunn forbereder studentene bedre på en berikende bacheloropplevelse og liv med mening og innvirkning. Vi vil vurdere hver søker som et individ, og spesielt vurdere konteksten av deres unike omstendigheter og ulikheten i muligheter og ressurser som studenter, familier, skoler og lokalsamfunn står overfor.

Vi er forpliktet til å opprettholde og fremme Dukes forpliktelse til egenkapital. Vi vil kommunisere internt og eksternt med ærlighet og klarhet, og vil behandle våre kolleger med respekt, forståelse og vennlighet.

Opptak

How to Apply

Søknader behandles fortløpende, derfor oppfordres foreldre og elever til å sende inn så tidlig som mulig for å få tilgang til registrering for ditt valgte program. Det er ingen gebyr å søke.

Søknadsanvisninger:

Velg riktig søknad for programmet du er interessert i:

 1. Bolig på ungdomsskolen (stengt)
  • High School High School Residential (stengt)
  • High School Online (stengt)
  • Klikk deretter på Bruk nå-knappen.
  • Logg inn eller opprett en studentprofil.

Utmerkelser og akkrediteringer

Duke University is accredited by the Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools to award baccalaureate, master's, doctorate, and professional degrees.

Steder

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Spørsmål