Keystone logo
Duoc UC

Duoc UC

Duoc UC

Introduksjon

Om Duoc UC

Duoc UC er en non-profit, privat institusjon for høyere utdanning. Vi tilbyr to og et halvt år Tekniske Programmer og fireårige profesjonelle programmer. I 2010 fikk vi en 7 av 7 år med institusjonell akkreditering fra Norsk Akkreditering National Agency, som bekrefter kvaliteten på våre pedagogiske prosjektet og dets relevans blant de høyere utdanningsinstitusjonene i landet vårt.

Bare tre høyere utdanningsinstitusjoner i Chile har fått denne utmerkelsen. Duoc UC er den eneste profesjonelle instituttet, sammen med, Pontificia Universidad Católica de Chile og Universidad de Chile, de viktigste to universiteter i landet, for å noen gang har fått en slik anerkjennelse.

Vi er også en del av Lær Chile: et konsortium av 21 chilenske høyere utdanningsinstitusjoner som arbeider sammen, med støtte fra chilenske myndigheter for å forbedre markedsføringen av Chile som en destinasjon for internasjonale studenter som velger vårt land å leve opplevelsen av å studere i utlandet.

Vår historie

Duoc UC ble grunnlagt i 1968 av en gruppe studenter på den prestisjetunge Pontificia Universidad Catolica de Chile, med hjelp av professorer og fagforeninger, for å tilby kurs for blå -collar arbeidere som manglet tilgang til universitetsutdanning. I 1973 "Fundación Duoc" er laget for å oppnå ledelse og økonomisk uavhengighet fra universitetet, var dette privatiseringsprosessen gjennomført i 1974. I 1981 Duoc Professional Institute og Duoc Technical Training Center ble opprettet under paraplyen til dette grunnlaget. I 1982 Kunnskapsdepartementet anerkjent faglig instituttet og i 1983 den tekniske opplæringssenter. Duoc UC er fortsatt en del av Pontificia Universidad Catolica de Chile nettverk.

Hvorfor skal jeg velge Duoc UC?

Duoc UC er en av de ledende utdanningsinstitusjoner i Chile. I 2010 fikk vi en 7 av 7 institusjonell akkreditering fra Norsk Akkreditering National Commission (Comisión Nacional de Acreditación), som bekrefter kvaliteten på prosjektet og dets relevans blant de høyere utdanningsinstitusjonene i landet vårt. Bare tre høyere utdanningsinstitusjoner i Chile har dette skillet. Duoc UC er den eneste profesjonelle instituttet, sammen med de viktigste to universiteter i landet.

Våre fremtidige studenter er i stand til å plukke en fra våre 82 tekniske og faglige studieprogrammene gjennom 9 skoler over 16 studiesteder i Santiago, Concepción (sør for Chile), Viña del Mar og Valparaiso (det historiske kvarteret i havnebyen Valparaíso er en UNESCO UNESCOs verdensarvliste). Vår infrastruktur omfatter over 130 laboratorier og verksteder. Annet tilgjengelig utstyr er tilgjengelig over et område som tilsvarer 712,385 ft ².

Duoc UC tilbyr "industri-fokusert" pedagogiske programmer, gjennom sin to-års "teknisk" og 4 år lange "profesjonelle" grader. Det gir et stimulerende læringsmiljø og state-of-the-art fasiliteter for å rydde vei for akademisk suksess.

Vår Academic Offering

School of Business and Administration

Duoc UC tilbyr en variert og allsidig alternativ teknisk og faglig opplæring i disiplinene ledelse og forretningsutvikling. The School of Business and Administration Duoc UC utvikler det fulle potensialet av sine studenter, enten for å jobbe for private selskaper eller til å ta fatt på sin egen virksomhet.

School of Communication

I disse dager, er vi svært kommunisert og koblet til hverandre gjennom ulike plattformer: medier, sosiale nettverk og mobile enheter knytter oss 24 timer i døgnet til folk over hele verden.

Den Duoc UC School of Communication formidler et bredt spekter av studier som vil forvandle elevene i høyt utdannede fagfolk som kan forstå og gjennomføre kommunikasjon i sine ulike språk og uttrykksformer.

School of Construction

Den Duoc UC School of Construction tilbyr et bredt spekter av fagfelt som fra første studieår innlemme den nyeste teknologien i klasserom, workshops, laboratorieutstyr og IT-support, for å sette studentene i stand til å utvikle alle sine tekniske ferdigheter.

School of Design

Design kan finnes overalt: i de produktene vi bruker, containerne som beskytter mat, i mellomrommene vi bebor, i språk for kommunikasjon som vi samhandler, og selv i de tjenestene som vi bruker på daglig basis. I dag er design på tvers del av alt, og det er mange bransjer og økonomiske sektorer som genererer verdi gjennom å arbeide med profesjonelle designere.

The School of Design utdanner design spesialister, som gjennom sterke internasjonale koblinger og en visjon om sosial innovasjon kan oppnå sitt fulle utvikling.

School of Engineering

For å møte de store utfordringene i det XXI århundre opplæring av menneskelig kapital spesialisert i kritiske fag for utvikling av vårt samfunn, slik som energi, transport og gruvedrift, er nødvendig. De som trente i disse områdene må ha de kunnskaper, ferdigheter og holdninger (arbeid ferdigheter) for å lage prosjekter blir reell og nå utviklingen av landene, samtidig som omfatter teknologiske og mellommenneskelige ferdigheter.

The School of Engineering leverer Duoc UC studentene teknisk opplæring og Engineering grader i områdene vedlikehold, maskiner og gruvedrift, Elektrisitet og automatisering, og også Mekaniske Automotive og Autotronics teknologier.

School of Information Technology og tele

I de siste tiårene verden har gjennomgått en betydelig transformasjon. Den teknologiske utviklingen, særlig innen IKT, har ikke bare forandret våre daglige liv, men har skapt en ny verden som ikke kunne ha vært forestilt før.

I et åpent og globalisert miljø som fremmer innovasjon og teknologi knutepunkter, søker School of Informatics og tele på Duoc UC å trene folk som vil være ledere i morgendagens verden, i stand til å transformere vår virkelighet inn i en verden som beriker livene til mennesker og samfunnet generelt.

School of Natural Resources

The School of Natural Resources tilbyr ulike kurs rettet mot å oppnå en balanse mellom menneskelige behov og bruk av naturressurser.

School of Health

The School of Health ved Duoc UC tilbyr karrierer med et menneske, moderne, dynamisk, innovativ og avgjørende visjon av helseproblemer, med en sterk etisk grunnlag og bruker de mest moderne kliniske simuleringssentre i landet. Skolen gir også verktøy som tillater elevene å bli den beste spesialist på området.

School of Tourism

I dag turisme i Chile og verden har opplevd en sterk vekst, genererer ulike typer aktiviteter som spenner fra utendørs og øko-turisme, om bord på cruise, i den kulinariske og gastronomiske sektorer, eller innen flyplasser og hoteller, blant andre.

Duoc UC studentene skal utvikle språkferdigheter i engelsk og portugisisk, jobbe med teknologiske verktøy knyttet til turisme, og oppleve gleden av et "godt utført jobb" ved å se smilet til fornøyde kunder.

Steder

  • Padre Alonso de Ovalle 1586, Santiago, Región Metropolitana, , Santiago

Spørsmål