Keystone logo
Durham College

Durham College

Durham College

Introduksjon

DC i et øyeblikk

Å velge hvilken høyskole som skal delta er en stor beslutning, og vi håper virkelig at du finner din passform med oss. Enten du begynner på videregående opplæring for første gang eller vender tilbake til å oppdatere dine ferdigheter, gleder vi deg til å hjelpe deg hvert skritt av veien!


Utdanning av høy kvalitet

Vårt mål er å forberede deg på å finne lønnsomt arbeid. Takket være vår faglige fakultet med omfattende bransjeerfaring og ledende pedagogiske ressurser, går våre alumner videre til vellykkede karrierer i deres utvalgte felt.

Vi tilbyr også et utvalg av diplom til gradopsjoner gjennom avtaler med universiteter i Ontario og rundt om i verden, slik at du kan:

 • Forfølge en universitetsgrad i mindre enn den tradisjonelle tiden;
 • Tjen din grad uten å måtte gjenta utvalgte kurs, siden Pathway gir kreditt for høyskoleundersøkelse som kan brukes mot universitetskreditt.

Studerende med funksjonshemminger som vil søke akademisk innkvartering bør sette opp en avtale med tilgangs- og støttesenteret så snart som mulig.


Et trygt, pulserende campus miljø

Durham College 's Oshawa og Whitby campus ligger i en trygg og sikker setting som tilbyr det beste av land og byliv, inkludert:

 • Tilgang til et bredt utvalg av shopping;
 • Sport og underholdning alternativer;
 • Byen Toronto er kun en kort avstand unna.

Selvfølgelig trenger du ikke å forlate campus for å ha en morsom og givende studentopplevelse. Vi har alt du trenger for en studentopplevelse som balanserer utfordrende studier med morsomme og spennende aktiviteter utenfor klasserommet rett på campus.


Studentliv

Hold deg i form: Vårt rekreasjons- og velværesenter for Campus har en 28.000 kvadratmeter. trippel treningsstudio, 10.000 sq-ft. treningssenter, to squashbaner, en innendørs golfbane, et forhøyet innendørsbane / joggespor med utsikt over treningsstudioet og mer.

Hold deg frisk: Helsesenteret leverer helsetjenester som fremmer studenthelsen på en profesjonell og konfidensiell måte.

Nyt god mat: Det finnes mange forskjellige spisesteder tilgjengelig på campus, inkludert Tim Hortons, Extreme Pita og Marketplace Cafeteria, og Bistro '67 - en ny lærerinspirert restaurant som ligger i sentrum for mat på Durham College 's Whitby campus, bare for å nevne noen.

Ha det gøy med venner: Mange steder og aktiviteter på campus er tilgjengelige for deg å møte, studere eller slappe av med klassekameratene dine. Hvis du foretrekker organisert virksomhet, vil du bli godt representert av Studentforeningen som har ansvar for sosiale arrangementer og aktiviteter gjennom hele studieåret, og er hjem for mer enn 70 studentklubber.

Studier på campus: Vi tilbyr en rekke områder for å studere om du er i mellom klasser eller bare trenger et stille sted å konsentrere seg. Vår Campus Library gir en varm og innbydende atmosfære for individuell og samarbeidende læring og trådløse internettforbindelser er tilgjengelige over hele campus for å holde deg koblet til viktige ressurser. Vi tilbyr også vår state-of-the-art Learning Commons med 200 datamaskiner og kablede og trådløse Internett-tilkoblinger.


Enkel pendling

Våre Oshawa og Whitby campus er:

 • Lett tilgjengelig med offentlig transport;
 • Serviced by Durham Region Transit samt GO Transit busser;
 • Som en del av studiekostnadene vil du motta et Universelt Transit Pass (U-Pass), gyldig i løpet av studieåret.

U-Pass tilbyr heltidsstudenter:

 • Ubegrenset tilgang i løpet av akademisk år til Durham Region Transit busstjeneste i Durham Region og forbindelse til GO Transit tjenester;
 • Redusert GO-transittpris utenfor Durham-regionen.

Hvis du vil kjøre til campus, tilbyr Durham College trygge parkeringsfasiliteter for studenter, fakultet, ansatte og besøkende.


Rimelig overnatting på og utenfor campus

På Durham College tilbyr vi det beste fra begge verdener når det gjelder bolig - alle hjemmets bekvemmeligheter i en unik campus samfunnsopplevelse.

Våre boliger tilbyr:

 • convenience;
 • En sjanse til å gjøre gode vennskap;
 • Muligheten til å koble til alt som campuslivet har å tilby;
 • Overnattingssteder for 1360 studenter på våre Simcoe og South Village boliger;
 • Et garantert sted i bosted for førsteårsstudenter hvis du møter frister for å godta tilbudet om opptak og søknad om opphold. Merk: Studenter som er innmeldt i januar-startprogrammer kan søke om opphold og vil bli godkjent ut fra tilgjengelighet.

Hvis du foretrekker å bo på campus, er det også et bredt utvalg av rimelige boliger, fra enkeltrom til leiligheter, rekkehus og mer!Liam Anderson / Pexels

107949_pexels-photo-1458318.jpeg

tilgjengelighet

Durham College er en verdidrevet organisasjon som har forpliktet seg til like tilgang, mangfold, respekt og leverer høy kvalitet kundeservice. For dette formål streber vi etter å fremme et tilgjengelig miljø gjennom hele organisasjonen.

Løpende analyse av våre tilgjengelighetsbehov har resultert i utvikling av partnerskap innenfor institusjonen og samfunnet. Samarbeidspartnere videreutvikles for barrierefri planlegging; tilgjengelighetskompetanse gjennom forskningsinitiativer; og støtte selvbestemmelsen til personer med nedsatt funksjonsevne.

Durham College s satsing på kundeservice excellence inkluderer fokus på å møte behovene til våre kunder med funksjonshemninger. Med dette engasjementet i tankene, er dette nettstedet designet for å gi informasjon om tilgjengelighet på Durham College inkludert:

 • Hvordan gi tilbakemelding om tilgjengeligheten til vår institusjon;
 • Endringer i og / eller kansellering av våre tjenester;
 • Ressurser for tilgang til funksjonshemninger og
 • Våre tilgjengelighetsinitiativer.


Alternativformater

Videre vil Durham College kommunisere med funksjonshemmede på måter som tar hensyn til deres funksjonshemninger. Derfor, ifølge AODA, er høgskoledokumenter tilgjengelig i alternative format på forespørsel. Durham College politikk er tilgjengelig i elektronisk format på vår hjemmeside http://www.durhamcollege.ca/about-us/corporate-links/governance/policies/.

Hvis du trenger dokumenter i et alternativt format, vennligst send forespørselen til den aktuelle avdelingen eller skolekontoret. Du kan også kontakte tilgjengelighetskontoret på telefon på 905-721-2000 forlengelse 3042 eller e-post oss på [email protected] for informasjon om hvordan du får tilgang til dokumenter i alternative formater.

Vi oppfordrer deg til å besøke dette nettstedet regelmessig for nyttige ressurser og oppdatert informasjon.Baim Hanif / Unsplash

silhouette of people standing on hill

Steder

 • Oshawa

  2000 Simcoe St. N., L1G 0C5, Oshawa

 • Whitby

  1610 Champlain Avenue, L1N 6A7, Whitby

  Spørsmål