Diplom i kulinarisk ledelse
Durham College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Whitby, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 5 573 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* År ett innenlands: $ 5 573 (CDN); År ett internasjonalt: $ 16 221 (CDN). Tilleggskostnader kan gjelde.
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Master kunst av mat og smak i vårt Culinary Management-program. Du vil utforske lokalt dyrket mat, eksperimentere med etnisk og moderne mat, og utvikle dine ferdigheter i kulinariske kunst mens du lærer verdifulle ledelsesevner som vil ta karrieren din til neste nivå. Betydelig fokus ligger på lab / kjøkken tid, oppfordrer elevene til å utvikle sine teknikker og produkter, hvorav mye de kan ta med hjem og nyte. Nyutdannede er ettertraktet av et bredt spekter av arbeidsgivere på grunn av deres unike ferdigheter, som inkluderer håndverkskjøttskjæring, osteproduksjon, baking, konservering og konservering.
Culinary Management- programmet tilbys på W. Galen Weston Center for Food (CFF), som styres av en felt-til-gaffelfilosofi i alle aktiviteter. Dette utrolige læringssenteret gir tilgang til et demonstrasjonssteater; state-of-the-art laboratorier, klasserom og møterom; Bistro '67, en full-service, grønn-sertifisert undervisning restaurant; og voksende felt bare noen skritt fra laboratoriene.
Du vil lære å gi fullført kulinarisk planlegging, forberedelse og presentasjon for en rekke mat-service miljøer. Med sterk vekt på ferdighetsutvikling, teori, service og lederopplæring, vil du bli utstyrt med ferdigheter og industrikunnskaper som kreves for å lykkes. Dette programmet vil fremme kontinuerlig personlig vekst og læring innen selvforvaltning, mellommenneskelige ferdigheter, faglig evne og næringsmedisinske bevissthet.
I tillegg vil du få kunnskap om de ulike behovene til dagens spisesteder og forbrukere, og fokusere på lokalt dyrket og produsert mat. Praktisk erfaring i matematikk-, konditori- og restaurantdemonstrasjonslaboratorier og klasserom hjelper deg med å utvikle viktige ferdigheter knyttet til a la carte-kjøkken, bakverk, desserter og baking, etnisk mat, moderne matlaging og mer.
Culinary Management-programmet vil fremme kontinuerlig personlig vekst og læring innen områder som selvforvaltning, mellommenneskelige ferdigheter, faglig evne og industriell bevissthet, inkludert:
- Bruk av kostnadskontrollteknikker til mat-service operasjoner;
- Effektiv markedsføring for å fremme vellykket drift av en gjestfrihetsvirksomhet;
- Utvikle løpende personlige og profesjonelle strategier og planer om å forbedre kulinarisk ledelse og ledelsesevner.
Studenter i dette programmet vil dra nytte av arbeid og læring i Bistro '67, en fullservice, grønt-sertifisert undervisning og læring restaurant drives av ansatte og studenter.
Opptakskrav
- Ontario Secondary School Diploma eller Eldre Student Status
- Grad 12 Engelsk (C eller U)
kostnader
År ett gebyr |
kurs
Semester 1
- Kommunikasjon for Business I (COMM 2204)
- Datamaskiner for gjestfrihet (COMP 1210)
- Kulinarisk teori I (CULI 1200)
- Culinary
- Matsikkerhet og sanitære forhold (MAT 1200)
- Introduksjon til Global Cuisine (GLOB 1202)
- Kulinarisk ernæring (NUTR 2200)
- Profesjonell utvikling Strategier I (PDST 1200)
Semester 2
- Kjøkken A La Carte (CUIS 2201)
- Kulinarisk teori II (CULI 2201)
- Mat Service Operations (FOOP 2200)
- Feltplassering-Csk (FWK 2201)
- Field Placement Workshop-Csk (FWKW 2000)
- Generell utdanning Valgfag (GNED 0000)
- Menyplanlegging (MENU 2200)
- Prinsipper for Kitchen Management (PKM 2200)
Semester 3
- Avansert baking
- Avanserte kulinariske teknikker I (CULI 2200)
- Kulinarisk teori III (CULI 3201)
- Generell utdanning Valgfag (GNED 0000)
- Gjestfrihet Markedsføring (MKTG 4210)
- Professional Development Strategies II (PDST 2200)
- Detaljhandel
Semester 4
- Capstone Workshop (CAPR 4201)
- Capstone Prosjekt Praktisk (CAPR 4202)
- Avanserte kulinariske teknikker II (CULI 4201)
- Mat
- Generell utdanning Valgfag (GNED 0000)
- Restaurant Management Theory (MGMT 4202)
Kurs og kursbeskrivelser kan endres.
Karrieremuligheter
Hva du kan være:
- Baker
- Slakter
- kokk
- Bedriftskokk
- Kjøkkensjef
- Kjøkkenleder
- Konditori, personlig eller restaurantkokk
- Restaurantsjef
- Selvstendig næringsdrivende entreprenør
- Sous chef
Hvor du kunne jobbe:
- Banketthall
- Catering selskap
- Høyskole / universitet
- Golfbane
- Hotell
- Resort
- Restaurant
Erfaringslæring
Feltplassering
Din lærerfaring suppleres med en feltplasseringsmulighet i kulinarisk industri. Studentene jobber på restauranter, hoteller, langtidshjem, bankett og golfbaner og mer, og bruker sine ferdigheter fra klasserommet på jobben.
Konferanser, konkurranser og internasjonal reise
Studentene har mulighet til å fremme sine ferdigheter og læring gjennom lokale, provinsielle og nasjonale ferdigheter konkurranser. Disse læringsintensive hendelsene ser at de forbereder en rekke retter på faste tidslinjer og med spesifikke retningslinjer og forventninger. I tillegg er det internasjonale reisemuligheter inkludert vår Gold Medal student award, hvor hvert år en utdannet student er valgt for tilleggstrening i Italia.
Capstone prosjekt
Alle læringsopplevelser kommer sammen i fjerde semester med et unikt capstone-prosjekt som ser studentene forberede og planlegge en offentlig begivenhet.
On-campus aktiviteter
Fra studentfokuserte spesielle arrangementer til sysselsetting i Bistro '67 til spesielle prosjekter, er det utallige muligheter for studenter til å fremme sin læring utover laboratoriene.