Keystone logo
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Introduksjon

Flyskole E-ATO-288

Å være en del av et kommersielt flyselskap mannskap er et fremtids yrke som vil tillate deg å virkelig nyte arbeidet ditt. Du kan trene på vår skole i Barcelona hvor vi skal forberede deg og veilede deg mot målet ditt.

Hvorfor EAS Barcelona ?

1-Fleet

På EAS Barcelona vet vi viktigheten av alltid å være på topp med teknologiske fremskritt i luftfart. Det er derfor vi alltid vil ha den nyeste teknologien og de nyeste materialene. Våre flyflåte er helt ny og har blitt kjøpt direkte fra produsenten. EAS Barcelona har også valgt den nyeste cockpit-teknologien som brukes i alle moderne fly av globale flyselskaper, med representasjon av flydata på store skjermer som gir mer informasjon og bedre tolkning av parametere. Dette er det som kalles en "Glass Cockpit". Vi tror at både sikkerhet og kvalitet er helt avgjørende, og derfor har vi nye fly med all den nyeste teknologien. Det er langt fra utilstrekkelig, men det er dessverre en hyppig tendens som fører til at gjennomsnittsalderen for fly som brukes til opplæring i Spania til å være 20 år, og derfor ikke har den siste utviklingen i en sektor hvor teknologisk fremskritt er av stor betydning. Brukte fly er TECNAM 2002 for grunnopplæring og TECNAM 2006 for avansert opplæring og IFR.
Med hensyn til flysimulatorer har EAS Barcelona to - de eneste i Spania som skal brukes til alle flyfaser - som bare bruker den nyeste og nyeste teknologien.
Det første Simulator-sertifikatet FNPTII er basert på det samme flyet som brukes i TECNAM 2006-praksis, og det andre er i verdens mest brukte flyselskap: AIRBUS 320.

2-trening i Barcelona

EAS hovedkontor ligger i Barcelona, ​​hvor alle forelesninger holdes og flysimulatoren utvikles. Skolens beliggenhet gir stor komfort for elever som ser mindre enn hundre meter fra sentralbanestasjonen, t-banen og bussholdeplassene for internasjonal reise, reiser videre avstander, eller for å reise til og fra de største utliggende landsbyene. Kulturelle verdier, fritid og tjenester i byen Barcelona er en stor tilleggsbonus for studenter. Barcelona er en kosmopolitisk by, med en innbydende, åpen holdning og god atmosfære. Med nær to millioner innbyggere står den som en av de store hovedstader i Middelhavet. Dens store kommersielle og gastronomiske tilbud skaper en enestående atmosfære. Legg til det sin store arkitektur fra ulike epoker - fra resterne av romerske arkitekturen i det gotiske kvarteret til de mange fantastiske modernistiske bygningene designet av store arkitekter (som Antoni Gaudí, som alltid er utpekt), dens urbane utforming og moderne bygninger , og den kulturelle og kunstneriske appellen er ubestridelig. Den geografiske beliggenheten til Barcelona er også privilegert - åpent til sjøen, med en spesiell havn og flotte strender, og strekker seg ut i fjellet, inn i Collserola fjellkjeden, hvor du kan nyte utendørs trening og spektakulær utsikt.

3-erfaring i trening

EAS Barcelona oppsto på initiativ av et høyt spesialisert og erfarent team med sikte på å tilby luftfartstrening på høyeste nivå. Ledelsen i EAS Barcelona har mer enn tjue års erfaring i trening og formasjon av piloter og kabinpersonale (flyveselskaper), etter å ha klart den største flytrafikkflåten i Europa. Vi har også mer enn 150.000 flyetimer og har stolt trent og lisensiert mer enn 1000 piloter og 200 kabinbesetningsmedlemmer. Alt personell som utgjør EAS Barcelona er spesialisert og svært erfaren innen luftfartsopplæring, spesielt i gjennomføring og drift, og er svært samarbeidsvillig, arbeider sammen for å kunne fullføre alt arbeidet positivt og effektivt.

4- Fasiliteter

Det administrative hovedkvarteret og den generelle adressen til EAS Barcelona ligger på rektor Triadó Street, ved siden av Sants stasjon. Alle de teoretiske klassene og simuleringen av fly simulering utføres på dette stedet. Individuelle møter mellom studenten og de tilsvarende partene som er involvert i studentens trening, i forhold til deres fremgang, verifisering av instruksjonseffektivitet, adressering og løsning av problemer (om nødvendig) og periodiske evalueringer vil også finne sted på dette stedet. Flight sessioner er ferdig på Sabadell Airport, hvor EAS Barcelona har sitt eget kontor og flytracker, flybehandlingssone og private salonger for både studenter og instruktører. EAS Barcelona møter alle elevers behov på en rekke måter:

 • Teoretisk og flygende simuleringsopplæringsfaser i et stort sentrum (Barcelona, ​​Sants): Byens beliggenhet og layout gir studentene rask og enkel daglig tilgang. Tvert imot, andre, fjernere utdanningsinstitusjoner (de som ikke er EAS Barcelona ) tvinger studenter til å kaste bort mye tidspendling.
 • Klasserom er utstyrt med den nyeste teknologien, IT og dataprogramvare, men også utstyrt for bruk av mer "tradisjonelle" systemer. Det vil si - bruk av avansert teknologi er av største betydning i læringsprosessen, men den eksklusive bruken av teknologien kan produsere mangler.
 • Radiotelegrafi (RT) Rom: Studentene kan fullføre sine flysimuleringer fra individuelle hytter, i et delt luftrom med andre instruksjonsflyflåter, som alle representerer troverdige fly. I et annet rom styrer en instruktør eller kontrollør luftfartsrommet (og flyene) av håpere pilotstudenter på akkurat samme måte som ekte fly styres i ekte luftrom (hvor som helst på kloden).
 • Bibliotek: Siden dagens nåværende informasjonsteknologi tillater lagring av tusenvis av tusenvis av digitaliserte bøker i tablettform, er biblioteket et sted for stillhet, noe som gir studentene komfort og mer enn nok plass til å lese, skrive, skissere, forestille seg og Fremfor alt, sett i praksis alt de har lært gjennom hele løpet av kurset.
 • Private møterom: Det er helt grunnleggende at studenten regelmessig, og spesielt når det er ønsket, orienterer, vurderer og løser eventuelle konsultasjoner eller bekymringer som kan oppstå i forbindelse med deres teoretiske opplæring. Ved hjelp av våre private møterom, som ligger i samme bygning som klasserom, kan nevnte konsultasjon eller bekymring bli møtt og håndteres med umiddelbar handling.
 • Fasilitetene for flyfasen (rom for orientering, forberedelse og analyse av funn, sammen med flyktforsendelsen) i Sabadell lufthavns servicebygg: Studentene må kunne ordne og organisere alle før- og etterflytningstjenester; som tilsvarer både flyskolen selv og de som brukes av flyselskaper i flytrafikk, umiddelbart og i beste grad, for både kvalitet og komfort. Slik fungerer den profesjonelle verden, og også hvordan de beste resultatene oppnås - så operative som de er pedagogiske.

4-Vår misjon og visjon

EAS Barcelona ønsker å være en opplæringsinstitusjon med fullstendig fornøyde studenter, hvis elever er i stand til å oppnå best mulig resultat i trening. EAS Barcelona har som mål å være et ledende luftfartstrening i Europa synonymt med kvalitetsopplæring. Ordet kvalitet ikke bare høres fint, til tross for sin misbruk av utallige reklame-sultet individer eller organisasjoner. Kvalitet er heller ikke et uttrykk som brukes med det formål å rose seg for arbeid gjort i et forsøk på å flytte ett skritt nærmere excellence. Kanskje absolutt excellence ikke eksisterer, men det burde være sikker på nivået av verifikatorer for å markere de varierende grader av kvalitet. Kvalitet kan påvises ved å tilfredsstille resultater. På denne måten er målet med EAS Barcelona at elevene fullfører opplæringen med de best mulige resultatene, ledsaget av et bredt spekter av ferdigheter: ikke bare med sin lærte evne, men også med god vurdering, vitenskapelig kunnskap og yrkesrettet evne. EAS Barcelona laget har oppnådd dette i flere år. Alle sine piloter og kabinpersonale som har utviklet seg gjennom sin formelle opplæring og flyr i dag, gjør det med stor suksess, i en rekke nasjonale og internasjonale flyselskaper. Å snakke om kvalitet snakker mer konkret om sikkerhet og sikkerhet. Man eksisterer ikke uten den andre. Saken om sikkerhet gjennomsyrer alle aktiviteter som gjennomføres på EAS Barcelona . Til EAS Barcelona er globale sikkerhetsbehov, som blir mer og mer ambisiøse og strenge med tiden, og dermed mer krevende, ikke en ubeleilig hindring, heller ikke en vanskelighet som må overvinnes. Snarere er de en mulighet for konstant forbedring. Et grunnlag for handling, og i utgangspunktet vår overordnede hensikt. Denne egenskapen til EAS Barcelona er det første utvilsomme argumentet i anerkjennelse av kvalitet og sikkerhet (på høyeste nivå) som både uatskillelige og viktige faktorer. På ingen måte er det bare hvordan vi handler (eller hvordan vi ønsker å handle), men å nå målene på dette og alle områder er en del av EAS Barcelona eget DNA. Det er bare ved å utvide viktigheten av kvalitet og sikkerhet for alle involverte i EAS Barcelona på alle nivåer - det være seg instruktører, arrangører eller styremedlemmer - at disse nåværende nivåene av kvalitet og sikkerhet kan nås.

Steder

 • Barcelona

  Rector Triadó 94 Entresuelo, 08014, Barcelona

  • Barcelona

   Sabadell airport Carr. de Bellaterra, s/n, 08205, Barcelona

   Spørsmål