Keystone logo
East Kent College

East Kent College

East Kent College

Introduksjon

Høgskolens hovedmål er å tilby, i et støttende miljø, med sterk ledelse for å tilby høykvalitets heltidsfaglige, yrkesfaglige og generelle utdanningskurser for å dekke behovene til ungdom mellom 16 og 19 år og etter 19 utdanning. , opplæring og lærlingeplasser.

I tillegg til å gi en læringsmulighet, å også utstyre disse studentene med kvalifikasjoner, ferdigheter og personlige egenskaper som kreves for å lykkes og lykkelig med å gå inn i høyere utdanning, arbeid og fremtidig liv.

Vi tar sikte på å være et ekte samfunn som jobber sammen for å inspirere og styrke alle våre studenter til å oppnå sitt fulle potensiale uansett rase, kjønn, klasse eller evner. Vi tror på en kultur med respekt for hverandre, høyskolen og samfunnet og på viktigheten av selvtillit og selvdisiplin. Vi tror sterkt på prinsippet om like muligheter og verdsetter kulturelt mangfold. Vi tolererer ikke mobbing, vold, rasisme eller sexisme eller noen form for diskriminering av noen student, ansatt, foreldre, omsorgsperson eller besøkende på høgskolen. Vi vil sikre at personalet kan jobbe og studentene kan lære i en atmosfære av respekt, sikkerhet og entusiasme.

Steder

Steder
  • Ramsgate Road, CT10 1PN, Broadstairs

Spørsmål