Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Introduksjon

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Ved å etablere École Lenôtre i 1971, reagerte Gaston Lenôtre på treningsbehovene til både franske og utenlandske fagfolk. I dag kommer mer enn 3000 praktikanter, menn og kvinner som kommer fra hele Frankrike og mer enn 100 land, for å øke sin kunnskap og kompetanse i ekspertkulturen.
Hvert år etableres nye utviklingsnivåer for bedre å møte forventningene til fagfolk i næringsmiddelindustrien.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


I nesten 20 år tilbyr Ecole Lenôtre programmer for lengre opphold som lar deg få en intensiv trening i fransk mat, bakverk og bakeri:Konditorbevis: 7 månederCooking Chef Diploma: 7 månederBakeri videregående opplæringskurs: 13 ukerGrunnleggende om fransk kringle: 6 ukerGrunnleggende om fransk mat: 6 uker

Ved å bli med i disse formasjonene, får du muligheten til å være omgitt av mange fagfolk som er fra de beste kokker i verden.

Du lærer og trener i et klasserom med maksimalt 12 studenter . På Ecole Lenôtre mener vi at det å jobbe i små grupper er den beste måten å få mest mulig ut av våre kokker. Du vil øve på egen hånd og også i grupper.

Vår profesjonelle skole i Rungis har 13 klasserom og høyt profesjonelt utstyrsbesetning. Vi jobber med leverandører av høy kvalitet i både mat og profesjonelle materialer som du også finner i de beste kokkens kjøkken.

På Ecole Lenôtre trener vi deg til å være profesjonell, og vi tror at vår kompetanse kan gjøre deg til en av de beste kokkene i morgen.

Kom og følg oss på vår Facebook-side:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vår nye nettside:

Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre

Steder

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Spørsmål