
Diplom in
Konditor Diplom Ecole Lenôtre - 7 måneder Ecole Lenôtre

Introduksjon

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING
Ecole Lenôtre tilbyr sine studenter og partnere med banebrytende opplæring for å lette, oppmuntre, kommunisere og opprettholde høy ytelse og kvalitet. Opplæringen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mot voksne som er lidenskapelige om matlaging, enten de er på et kurs, og for fagfolk som ønsker å øke sitt fagfelt.
Kvalifisering for dette kurset har følgende forutsetninger :
- Å være 18 år eller eldre
- Å ha grunnleggende kunnskaper om språket der kurset er undervist (nivå B1)
- For å kunne lese og skrive
- Å vite det grunnleggende om hygiene og sikkerhet i et matmiljø
- Å ha grunnleggende kunnskaper om grunnleggende resonnement (beregninger og logikk)
STRUKTUR AV EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING
Nivå 1: L'Eessentiel - 6 uker
Nivå 2: L'Incontournable - 7 uker
Nivå 3: La Maitrise - 8 uker
Læringen av kunnskap og teknikker utføres gjennom praksis i klasserom. Teorien er integrert i praksis, slik at man får bedre forståelse av teknikkene og den umiddelbare implementeringen.
Nivå 1: L'ESSENTIEL
Målet med denne modulen er å la elevene lære grunnleggende om bakverk og å utvikle de grunnleggende ferdighetene.
Praktiske leksjoner: 6 uker
- Lag grunnleggende deigdeig : shortcrust, flaky, etc.
- Lag svamper og slått deig: joconde kjeks, wienske kjeks, Genova kake, etc.
- Lag komposter og pokefrukter : Pussede pærer, etc.
- Lag marengs eller marengsbaserte smørbrød: sveitsisk marengs, italiensk, mandelakkakse osv.
- Lag grunnleggende kremer og deres variasjoner: konditorens vaniljesaus, chiboustkrem, ganache, etc.
- Vurdering av fremdrift
NIVEAU 2: L'INCONTOURNABLE
Målet med denne modulen er å gjøre det mulig for studentene å videreutvikle sin kunnskap om konditorivarer og å mestre de nødvendige teknikkene for å produsere Maison Lenôtre absolutter og klassikere .
Praktiske leksjoner: 7 uker
- Mester absoluttene av konditorivarer og klassikerne til Maison Lenôtre :
- desserter og individuelle kaker: høstblader, meringue fruit schuss kake, etc.
- tårter : sitron marengsjakt, eléonore tart, etc.
- myke kaker: sitronkake, pepperkake, etc.
- tørre petit fours: mandel fliser, diamant kjeks, etc.
- petits fours: macaroons, mini-éclairs, etc.
- sjokolade: søtsaker og støbte former
- klassiske wienerbrød: croissanter, smerte aux rosiner, etc.
- sesongbaserte desserter: sukkerpasta-modeller, nougatine, sammensatte chouxkaker, bursdagskaker, etc.
- snacks: choux boller, gourmetbiter, etc.
- smakfulle bakverk: varme salte canapés, quiches, etc.

NIVÅ 3: LA MAITRISE
Målet med denne modulen er å gi studentene mulighet til å konsolidere sin mestre og å fullføre kompetansen som kreves for å jobbe som konditor.
Praktiske leksjoner: 8 uker
Hvorav 2 uker ledes av en prisbelønt kokk
- Utvikle en rekke moderne desserter : restaurert Paris Brest, vanilje skive, etc.
- Forgylt desserter og petits fours : varme soufflés, iste macaroons, etc.
- Utvikle og lage et utvalg av sjokolade og søtsaker : lagdelte søtsaker, trøfler, fruktjellier, nougater, etc.
- Lag brødkaker og moderne trending-smak tårer
- Mørk matlaging og omdannelse av sukker (trukket sukker, blåst sukker, drizzling, etc.) satt sammen et salgbart element
- Lag en rekke fancy wienerbrød : smør aux rosiner og pistasjenøtter, bringebærsmerter au chocolat, etc.
- Lær grunnleggende om baking : tradisjonell baguette, olivenbrød, etc.
- Lag et utvalg av canapéer og varme salte petits fours : mini laks quiches, flaky valnøtt skive, etc.
- Vurdering av fremdrift

Opplæringsgebyrer
FEIL FOR DIPLOMAEN *
Gebyrer for de 3 sertifikatene
21 uker leksjoner og 4 ukers arbeidsplassering:
34 680 € Skatt inkl.
AVGIFTER FOR DE DIFFERENTE CERTIFIKATENE (1)
Sertifikat «L'essentiel»: 9 360 € Skatt inkl.
Sertifikat «L'incontournable»: 10 920 € Skatt inkl.
Sertifikat «La maîtrise»: 14 400 € Skatt inkl.

Neste treningsøkter er:
- 1. mars 2021: undervist på fransk i Rungis
- 1. mars 2021: undervist på engelsk i Paris
- 6. september 2021: undervist på fransk i Rungis
- 6. september 2021: undervist på engelsk i Paris
For mer informasjon, vennligst kontakt oss.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på ECOLE LENÔTRE