Keystone logo
École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

Introduksjon

En skole spesialisert innen luftfart

École nationale d'aérotechnique (ÉNA), en tilknyttet skole i Édouard-Montpetit CEGEP, regnes for å være den største høyskolehøgskolen i luftfart i verden. ÉNA har unike fasiliteter med 37 fly og 35 spesialiserte laboratorier og tilbyr eksklusive tekniske programmer i Quebec for Aircraft Maintenance, Avionics og Aerospace Engineering anerkjent av Transport Canada.

ÉNA kan imøtekomme nesten 1300 studenter i vanlig utdanning hvert år og flere hundre teknikere i videreutdanning. Til tross for det imponerende antall studenter som trent hvert år på skolen, opplever industrien for tiden en mangel på Sysselsettingsutsikter og sysselsettingsutsikter for våre kandidater er gode.

ÉNA er også en av de få skolene som er autorisert av det nasjonale forsvarsministeriet til å trene militæret innen vedlikehold av fly.

I tillegg til å gi balansert opplæring mellom teori og praksis, tilbyr ÉNA sine studenter muligheten til å melde seg inn i arbeid / studieprogram og få tilgang til arbeidsplasser i inn-og utland. utenfor.


Treningsevalueringer

Opprettelsen av det internasjonale rådet for luftfartstrening (CIFA) har gjort det mulig for ÉNA å sikre sin internasjonale påvirkning. Denne organisasjonen tar sikte på å etablere opplæringsevalueringer som oppfyller europeiske, amerikanske og kanadiske standarder.

Steder

  • Saint-Hubert

    5555, place de la Savane, J3Y 8Y9, Saint-Hubert

Spørsmål