Keystone logo
© Eva Dang
Education Projects Group

Education Projects Group

Education Projects Group

Introduksjon

Om oss

Vi er en av Storbritannias ledende leverandører av karriereinnsikt og kurser. Vi tilbyr en rekke bolig-, en-dags-og på-skolekurs som gir studentene en uforglemmelig pedagogisk opplevelse, som gir dem et uvurderlig forsprang i sitt valgte felt og utvikler nøkkelkompetansen som kreves for deres potensielle fremtidige karrierevei. Våre kurs - som alle har en vekt på utdanning gjennom erfaring - dekke flere store karriere Pathways som medisin, business, jus, ingeniørfag og veterinærhøgskole. Ved å samle ekspertveiledning og engasjere læringsmiljøer, hjelper vi med å utvikle studentenes ferdigheter innen kommunikasjon, ledelse, teamarbeid og problemløsing. Studentene skal også bygge og opprettholde effektive forhold til likesinnede endringsskapere rundt om i verden, som brenner for de samme fagene og kan støtte dem gjennom deres valgte banes prosess.

Grunnlagt i 2015 med vår flaggskipkarriereinspektør, Medical Projects, og vi har som mål å utdanne, inspirere og styrke studenter til å ta ambisiøse - og informerte - beslutninger om fremtiden deres, noe som fører til dannelsen av Education Projects Group i 2018. Vi tror å oppleve ting førstehånds er den mest effektive læringsmetoden for studenter, og det er grunnen til at vi er glade for å tilby karriereinnsikt for studenter fra 13 år.

Vårt lærerike oppdrag

Vårt oppdrag er å levere prisbelønnet karriereinnsikt gjennom erfaringslæring til studentene, globalt.

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Et prisvinnende selskap

Pris for beste pedagogiske produkt

Medical Projects var (og er fortsatt) den stolte vinneren av prisen for beste utdanningsprodukt under British Youth Travel Awards i desember 2018. De prestisjetunge nasjonale prisene holdes av det britiske pedagogiske reiseforeningen og dømmes av et ekspertpanel over hele ungdommen, student- og pedagogisk reisebransje. Medical Projects-teamet er glade for å bli anerkjent som leverandør av Storbritannias beste pedagogiske produkt. Dette er hva administrerende direktør, Mark Williams, hadde å si om seieren:

“Dette er anerkjennelse av tjenesten og verdien vårt team og plasseringer gir. Det er en enorm ære, men bekrefter også den høye kvaliteten og engasjementet vi gir våre elever, lærere og foreldre, ”sa han.

"Skoler kommer tilbake til oss gang på gang på grunn av kundebehandlingen og vår evne til å skreddersy turer - og denne prisen bekrefter at vi har helt rett i vår tilnærming."

Utvidet støtte

Vi samarbeider med Kaplan for å gi nedsatt tilgang til deres markedsledende testforberedelsesklasser for utdanningsprosjekter-studenter. Etter å ha tjent over 1 million studenter siden de begynte å løpe kurs, er Kaplan uovertruffen i sin erfaring med å forberede studentene til tester.

Forsikring

Med 17 års erfaring og mer enn 130 land dekket, er World Nomads et flott sted å starte reiseforsikringssøket ditt. Studenter for utdanningsprosjekter kan få et pristilbud direkte via Student Dashboard, takket være vårt tilknyttede partnerskap med World Nomads.

Råd og veiledning

Som offisiell studentrepresentant jobber vi med studentrommet for å gi råd til studentene om arbeidserfaring og karriereinnsikt. Dette lar oss sikre at studentene får de beste rådene om kursene våre direkte fra oss, på en måte som er praktisk for dem.

Hvordan det fungerer

Omfattende støtte

Alle kursene og prosjektene våre støttes fullt ut av dedikerte og erfarne team og fagpersoner. Vi gir studentene støtte før, under og etter deres kurs hos oss.

 • Før du bestiller: Det er enkelt å søke om å delta på et kurs med et medlem av Education Projects Group . Når studentene har bestemt seg for hvilket kurs de vil være med på, fyller du bare på vårt elektroniske søknadsskjema og betaler registreringsavgiften for å sikre deg et sted. Hvis studentene er usikre på hvilket kurs de vil være med på, eller bare vil ha litt mer informasjon, kan de alltid snakke med et medlem av vårt vennlige studentplasseringsteam som kan hjelpe dem.
 • Når du har bestilt: Etter at en student har sikret seg en plass på det valgte kurset, får de tilgang til Student Dashboard - en online reiseplanlegger med all informasjonen som gis for å forberede seg på kurset. Hver student blir tildelt en personlig studentplasseringsrådgiver som vil veilede dem gjennom å forberede seg på kurset sitt, samtidig som de sørger for at studentene sender gjennom all relevant informasjon som kreves for å organisere sitt valgfrie program. I tillegg er de alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål!
 • Før du ankommer: Hver student vil motta en velkomstpakke per post som inneholder en t-skjorte, ID-merke og nødkontaktskort sammen med litt informasjon for å hjelpe dem med å forberede seg til kurset. Vi holder kontakt med alle studenter i forkant av kurset deres for å sikre at de er klar over ankomstprosedyrer, for å svare på spørsmål i siste øyeblikk og gi informasjon og kontaktinformasjon om hva de skal gjøre i tilfelle usannsynlige nødssituasjoner. .
 • Ankomstdag: Studentene har ankomst- og avgangsvinduer der de skal bestille transport til og fra det valgte kurset. Våre ansatte vil være på de utpekte møtepunktene i løpet av disse vinduene. Dette er vanligvis lokale flyplasser eller togstasjoner i nærheten av banens beliggenhet. Studentene blir deretter akkompagnert til vårt overnattingssted av våre ansatte for å møte resten av studentgruppen vår og ta del i noen morsomme isbrytere! Alle studentene deltar også i en studentinduksjon den første kvelden på kurset. Her forteller våre ansatte hva som vil skje gjennom uken, sammen med eventuelle doser og ikke.
 • I løpet av kurset: Studentene skal tilbringe mandag til fredag lære om deres valgte karriere Pathway gjennom en rekke fengslende og praktiske erfaringer, ekspert veiledning fra verdensklasse lærere og besøk til lokale steder av interesse. Kveldene og helgene er designet for å gi studentene muligheten til å få mest mulig ut av nærområdet og kulturen. Avhengig av studentenes valgte destinasjon, kan dette inkludere besøk på teateret, matlagingskurs, lokale dansetimer eller til og med lete etter løver, tigre og bjørner på en dyresafari!
 • Etterkurs: Vårt engasjement for studenter slutter ikke når de fullfører sine kurs hos oss. Alle studenter som deltar i et boligkurs får et personlig sertifikat som hjelper dem med universitetssøknadene sine. Vi er også glade for å gi referanser til studenter, og opplever ofte at studentene våre tjener så mye på tiden sin med Education Projects Group , at de kommer tilbake for å bli med oss på et annet kurs - eller to!
128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Problemet vi løser

Spørsmål Kun arbeidserfaring kan svare på ...

 • Hva vil du gjøre?
 • Hva vil du være når du er eldre?
 • Hvor vil du studere?
 • Hva vil du studere på universitetet?
 • Vil du ta lærlingveien?

Det er lett å glemme at de fleste unge ikke har den arbeidserfaringen som trengs for å gi et informert svar på disse spørsmålene. Det er noe vi ønsker å endre.

Vi tror at erfaringslæring er nøkkelen til å hjelpe unge mennesker til å ta informerte beslutninger om deres fremtid. Våre kurs er utviklet for å gi et realistisk innblikk i en rekke karriere Pathways , og samtidig hjelpe studentene utvikle ferdigheter og kompetanse som kreves for å forfølge sine ambisjoner og oppnå sine valgte karrierer.

Vårt prosjektforpliktelse er å:

1. Opplys neste generasjon studenter
2. Gi studentene mulighet til å ta informerte karrierevedtak
3. Oppmuntre til et globalt tankesett

Vi tror at ved å hjelpe studentene på denne måten, forlater de kursene karriereopplagte og motiverte til å nå sine mål; med forståelse av den globale profesjonelle verdenen - og deres plass i den.

Vårt engasjement for studenter

Hvert element i hvert kurs er designet for å gi studentene en best mulig læringsopplevelse, både faglig og personlig. Vi ønsker at studenter skal forlate oss opplyst, styrket og oppmuntret til å tenke med et globalt tankesett. Våre ekspertdesignede kurs fokuserer på fem viktige områder for studentutvikling:

 • 1 Personlig utvikling
 • 2 Kulturell fordypning
 • 3 Profesjonell eksponering
 • 4 Utvidelse av akademiske horisonter
 • 5 Moro

Steder

 • London

  Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX, , London

Spørsmål