Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Introduksjon

HVEM VI ER

Elite Management School

- Den banebrytende universitetsgraden Pathway -leverandøren i Wellington, New Zealand

EMS har vært en NZQA fullt akkreditert boutique språk og handelshøyskole med base i sentrum av Wellington siden 2003 . (NZQA er trygg på våre pedagogiske prestasjoner og evne til egenvurdering)

EMS er godkjent og finansiert av Tertiary Education Commission (TEC) og Ministry of Social Development for opplæring i grunnlag og sysselsetting.

EMS har etablert en universitetsgrad Pathways noe som sparer både tid og penger for studenter som effektivt og stolt blir pionerleverandøren for universitetsgrad Pathway i Wellington.

HVA VI TILBYR

EMS er dedikert til å få ønsket fremtid til å skje ved å gi deg pioner -universitetsstudiene Pathway gjennom våre artikulasjonsavtaler med toppuniversiteter i New Zealand.

EMS tilbyr opptil 120 studiepoeng overføringsavtaler til forretningsgrader ved Massey University, Auckland University of Technology (AUT) og Institutes of Technology inkludert WelTec og Whitireia. Kvalifiserte EMS -kandidater kan gå direkte inn på universitetets andre studieår og bli en forretningsgrad kvalifisert innen to år til. EMS tar også sikte på å tilby diplomer innen IT, reiselivsledelse, regnskap og finans som også fører til de relevante gradene ved universitetene i akademiske partner.

EMS tilbyr NZQA -godkjente New Zealand Certificate English Language (NZCEL) nivå 3 og 4 -programmer som er allment akseptert av universiteter i New Zealand som erstatningskriterier for IELTS 5.5 eller 6.0.

Hvis de registrerer seg for NZCEL + vitnemål, kan studentene motta stipend til en verdi av $ 8 000 til studium ved EMS.

EMS er også et NZQA -godkjent intern engelsk ferdighetstestsenter som gir studentene flere oppføringsalternativer for akademisk prestasjon.

HVORFOR EMS

Der et universitet streber etter akademisk fortreffelighet og en polyteknisk forbereder arbeidsklare kandidater, tilbyr ELITE deg begge i et omsorgsfullt miljø hvor hver enkelt student betyr noe. Vi fokuserer på å hjelpe hver enkelt av dere til å bli karriereklare gjennom vårt godt avrundede pedagogiske og tilpassede totale støttesystem.

o Eliteopplæring: Dedikerte små klassestørrelser som utgjør en vesentlig forskjell (f.eks. Diplomklasse 6-16 studenter).

o Personlig elevstøtte: Vi bryr oss om studenter som unike individer med en rekke behov og mål. Våre progressive anmeldelser gjennom elevenes utdanningsreise vil sikre deres suksess.

STUDENTESTØTTE

Vi tilbyr en rekke aktiviteter utenom læreplanen, inkludert frivillig erfaring.


Vi tilbyr one-stop gratis service inkludert rabattert:

 • Universitetsoverføring og påmelding
 • $ 1 expresso kaffe
 • medisinsk og reiseforsikring
 • flybillett
 • Turer i New Zealand, Australia og USA


FUNKSJONER I DET LOKALE OMRÅDE

Wellington, New Zealands trygge og vennlige hovedstad, er målet for smarte, kreative og ambisiøse studenter.

1) Utdanningssystemer i verdensklasse- New Zealands utdanningssystem er rangert som nr. 1 i verden av The Economist Intelligence Unit for å tilby ungdomsopplæring i fremtiden. Wellington har mange flotte alternativer fra skole til universitetsrangert universitet.

2) Wellington er den eneste akkrediterte " trygge samfunnet " hovedstaden i verden. Det er et trygt og vennlig sted å ringe hjem. Studentene her liker et trygt og trygt miljø å bo, jobbe og studere.

3) Stor livskvalitet - Wellington er verdenskjent som et fantastisk sted å bo, Wellington har blitt kalt "den kuleste lille hovedstaden i verden" av Lonely Planet og kåret til det beste stedet i verden å bo av Deutche Bank. Folk som bor i Wellington vurderer sin egen livskvalitet veldig høyt, og 87% av innbyggerne rapporterer om god livskvalitet. Det er et flott sted å være student. Det er lite nok til å få en vennlig New Zealand -opplevelse, med en pulserende by som tilbyr mye å gjøre.

4) Kompakt og gangbar by -Tre verdier i verdensklasse ligger innen 15 minutters gange fra sentrum av Wellington, og det samme er mange andre tertiære leverandører og skoler. Wellington er også godt forbundet med et effektivt og rent tog- og bussnettverk - noe som er med på å forklare hvorfor Wellington har den høyeste kollektivtransporten per innbygger i New Zealand!

5) Massevis av vakre åpne områder - Wellingtons fantastiske kystlinje, frisk luft og åpne grønne områder betyr at utendørsaktiviteter, sport og parker alltid er innen rekkevidde. Det grønne beltet som grenser til sentrum av Wellington er fylt med tur- og sykkelstier, og havnefronten er det ultimate stedet for en vandring ved lunsjtiden. Vi får over 2100 solskinstimer hvert år, så du har mange sjanser til å komme deg ut og nyte den vakre byen vår! Med en flott samling av regionale parker og 497 km kystlinje, er friluftsliv alltid innen rekkevidde i Wellington. Det er lett å bo i nærheten av naturen i Wellington, selv om du bor i en leilighet i byen. Det er et av de 'beste av begge verdener' scenarier. Bare for å komme ut og nyte det. Det er gøy.

6) Mangfold - omtrent en tredjedel av Wellington -innbyggerne ble født utenfor New Zealand - byen er et flerkulturelt knutepunkt. Folk fra hele verden velger å bo i Wellington, noe som gjør det til et mangfoldig og spennende sted å være.

7) Smart kapital - Du vil føle deg som hjemme, omgitt av den mest utdannede befolkningen i landet. 28% prosent av befolkningen i Wellington i alderen 15 år og over har en bachelorgrad eller høyere som sin høyeste kvalifikasjon, sammenlignet med 20% nasjonalt.

8) Høyteknologisk kapital - Vi er hjemsted for mange innovative virksomheter som Weta Workshop og Weta Digital, Xero og Pik Pok, en del av Wellingtons raskt voksende og digitale teknologiindustri. Regionen har den høyeste andelen mennesker som er ansatt i kunnskapsintensive tjenester i landet, noe som gjør dette til et spennende sted å bo og studere.

9) We are the Middle of Middle-earth -Kjærlig kjent som Middle of Middle-earth, vi er byen der filmskaping kommer til liv. Det prisbelønte talentet i Wellington har bidratt til prosjekter som Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, The Lord of the Rings-trilogien og mange flere.

10) Kulinarisk hovedstad - Vi elsker mat! Wellington har velrenommert flere restauranter, kafeer og barer per innbygger enn New York City. Savner du mat fra hjemlandet? Ikke få panikk - det er spesialiserte supermarkeder og restauranter med mat fra hele verden. Og hvis du virkelig liker mat, må du ta del i Visa Wellington On a Plate -festivalen som arrangeres i august hvert år.

11) Festivalbyen New Zealand - Wellington er et morsomt og levende sted å bo, med en kalender full av spennende arrangementer. Fra årlige festivaler, kulturelle herligheter, liveopptredener til sportskamper og alt i mellom, finner du mye å underholde.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår EMS -familie og hjelpe deg med å nå dine faglige mål på New Zealand.

Også interessert i våre engelske programmer:

Programmer som engelsk som andrespråk:

 • Generelt engelsk (nybegynner til pre-intermediate)
 • Engelsk + Barista -sertifikat
 • Engelsk + Sport
 • Studietur
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Nivå 3 (erstatt IETLS 5.5)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Nivå 4 (erstatt IELTS 6.0)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Nivå 4 (erstatt IELTS 6.5) (venter på godkjenning)

Vennligst besøk: www.ems.ac.nz

Steder

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Spørsmål