Engelsk og barista treningsprogram
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Wellington, New Zealand
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 - 52 uke
Tempo
Fulltid
Studieavgift
NZD 500 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Mar 2024
* $ 500 per uke (internasjonal), $ 400 (innenlands)
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Engelsk Barista Treningsprogram
Lær engelsk (elementær til avansert) samtidig som du utvikler dine Barista-ferdigheter. EMS sysselsetter en erfaren barista trener, og trening finner sted på vår Gold Wolf Training Café på campus. Trainee Baristas gir kaffe til EMS-ansatte og studenter, og også til andre innbyggere i vår bygning, på daglig basis. Wellington er kjent for sin kaffe, og det er mange muligheter for arbeid i sektoren.
Hvem skal registrere deg?
EMS ønsker studentene velkommen til programmet som er:
- interessert i å møte engelskspråklige opptakskriterier for våre diplomprogrammer eller studere andre steder ved universitet eller høyteknologi i New Zealand; og,
- ønsker å oppleve New Zealand kaffekultur, livsstil og ha en minneverdig stund mens de studerer engelsk på EMS.
Opptakskrav
Vennligst spørre. Du kan bli intervjuet for å vurdere egnetheten din til programmet.
Programmål - skreddersydd for dine behov og interesser
Våre intensive ESOL-programmer er ditt hurtige spor til engelsk flyt og ferdighet. Enten du har spesifikke ESOL krav eller er interessert i å forbedre engelskspråklige ferdigheter, vil vår års erfaring tilfredsstille faglige, profesjonelle og sosiale behov. Vår læreplan legger vekt på å forberede enkeltpersoner til akademisk og profesjonell suksess, slik at det gjør veien til høyskole og karriere suksess.
Du vil også bli planlagt for barista treningsøkter med våre barista trenere. I løpet av disse treningsøktene vil du ha praktisk erfaring med å lære å lage perfekte lange svarte og espresso, og bli kjent med historien om kaffe og de involverte produksjonsprosessene.