Keystone logo
Englishour

Englishour

Englishour

Introduksjon

Velkommen til Englishour!

Fullt akkreditert skole

Lær engelsk raskt!

Based in Dublin City Centre tilbyr Englishour naturlig muntlig engelsk leksjoner og kurs til høyttalere av andre språk.

Vårt team av erfarne, profesjonelle og kvalifiserte veiledere vil lære deg å snakke engelsk som en innfødt. Med alle engelskspråklige leksjoner vil dine kommunikasjonsevner i å snakke, skrive og lytte, bli bedre.

Englishour er anerkjent av ACELS, akkreditering og koordinering av engelskspråklige tjenester, for engelsk språkundervisning (ELT).

Englishour er medlem av Marketing English i Irland (MEI).

I sentrum av Englishour er vår forpliktelse til å undervise våre elever 'naturligtalte engelsk' - engelsk som det er snakkes av innfødte, i motsetning til den formelle engelsken du kanskje har lært i skolen, men ville ikke ha mye bruk for på en dag til -dag basis.

Våre to skoler ligger i nærheten av O'Connell Street i Dublins sentrum, et steinkast fra Spire og GPO, praktisk for både besøkende til byen og til folk som jobber her som ønsker å forbedre engelsken sin. Vi tilbyr ulike klasser på ulike tidspunkter og nivåer, inkludert kvelder og helger, og kan også organisere overnatting og underholdning som utflukter for å besøke studenter.

Hvorfor Englishour?

 • Studenter i engelsklærer lærer fort
 • Kommunikativ oppgavebasert metode
 • Små klasser
 • Fantastisk beliggenhet i sentrum
 • Gratis wifi
 • Ingen registreringsavgift
 • Freebooks og materialer og te og kaffe
 • Utflukter veldig helg for å besøke Irland

Våre engelskspråklige kurs

Vi tilbyr en rekke engelskspråkkurs for å møte dine behov og behov. Våre veiledere vil jobbe tett med deg for å sikre at du møter høy engelskspråklige standarder du trenger.

Vår morgenkurs er et intensivt kurs fokusert på å forbedre tales, grammatikk, lytting, lese og skriveferdigheter. Våre erfarne lærere vil veilede deg til å kommunisere på en nøyaktig og naturlig måte.

Ettermiddagskurs kun € 35 per uke! Et fullt og variert kurs hvor leksjonen fokuserer alltid på å snakke! I denne klassen vil elevene bli lært en rekke nye og spennende ordforråd som de kan uttrykke seg ved å bruke målspråket.

Kveldsklasse. Stu for deg selv eller en gjenkjentCambridgeorIELTSexam. Alle bøker og materialer er inkludert i prisen. Klasser dekker tale, skrive, lytte og grammatisk nøyaktighet.

Lørdagsklasse. For de som er opptatt i løpet av uken. Lørdagsklassen handler om å lære engelsk kommunikasjonsferdigheter i en vennlig atmosfære. Hver lørdag leksjon er tre timers grammatikk, lytter og selvfølgelig snakker!

Englishour gir komfortabel overnatting av høy kvalitet til studenter mens de studerer hos oss. Du kan velge mellom bor hos en vertsfamilie, dele en leilighet med andre engelsk-studenter eller et vandrerhjem av høy kvalitet.

Vi inspiserer regelmessig all vår overnatting for å sikre at ditt opphold er komfortabelt og trygt gjennom hele kurset.

Steder

 • Dublin

  Englishour 3 Lower Abbey Street & 20 Eden Quay Dublin 1 Ireland, , Dublin

Programmer

Spørsmål