Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Ekspertdiplom i fransk konditori

Ekspertdiplom i fransk konditori

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Nøkkelinformasjon


Campus plassering

Yssingeaux, Frankrike

Språk

Engelsk

Studieformat

På universitetsområdet

Varighet

2 måneder

Tempo

Fulltid

Studieavgift

EUR 12 680 / per course *

Søknadsfrist

Be om info

Tidligste startdato

Be om info

* nettopriser. Tidlig fugl priser tilgjengelig. Kontakt oss for mer informasjon: [email protected]

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • De grunnleggende og avanserte teknikkene for fransk bakverk
    • Ferrières-en-Brie, Frankrike
  • Baking Skills
    • Online Canada
  • Baking and Pastry Arts Management
    • Online Canada