Ekspertdiplom i fransk konditori
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Yssingeaux, Frankrike
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 12 680 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* nettopriser. Tidlig fugl priser tilgjengelig. Kontakt oss for mer informasjon: [email protected]
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Dette høyt fokuserte, to-måneders-programmet er designet for konditorfolk som ønsker å få fart på karrieren, og er inspirert av kokk Alain Ducasses filosofi rundt høykvalitetsprodukter og en naturlig og bærekraftig tilnærming til konditori.
Du vil bruke 90% av tiden din i praktiske workshops, undervist av Meilleurs Ouvriers de France og verdensmestere i konditorfeltet. Du vil tilegne deg og mestre avanserte kondisjonskompetanse og teknikker, samtidig som du oppdager moderne og ikoniske bakverk, naturlige og sunne desserter, kunstnerisk kringle samt is og sorbeter. Design- og fotograferingskurs, sammen med bedriftsbesøk, er også inkludert i dette fullsatte programmet.
Varighet: 2 måneder
Jobb og karrieremuligheter:
- Utøvende konditor
- Konditor / instruktør for konditor
- Produksjonssjef for konditor
- Gründer / konsulent
- Matskribent og kritiker
Programstruktur:
- Pastry Arts Advanced Techniques - 2 uker
- Iskrem og sorbeter - 1 uke
- Viennoiserie - 1 uke
- Naturlige og sunne desserter - 1 uke
- Sjokolade og konfekt - 1 uke
- Kunstneriske mesterverk - 2 uker
Startdatoer: 1. mars 2021 / 31. mai 2021 / 05. juli 2021