Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Fransk pastry Arts Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Fransk pastry Arts Essentials

Yssingeaux, Frankrike

2 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 10 770 / per course *

På universitetsområdet

* nettopriser.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Et kurs designet for deg som brenner for fransk konditori og trendy desserter. Veiledet av eksperter blir du tatt med på en søt reise for å oppdage unike strukturer, smaker og teknikker, så vel som hemmelighetene til fransk kringle.

Med anvendt teori spredt over hele programmet, pluss en feltreise og økter dedikert til design og fotografering, vil du tilegne deg ferdighetene til å forberede og vise frem bakverkene dine.


Jobb- og karrieremuligheter:

  • entreprenør
  • Baker
  • Kringle design
  • Lab-produksjon
  • caterer

Programstruktur:

Fransk konditori grunnleggende teknikker: 4 uker

Bread & Viennoiserie: 1 uke

Sjokolade og entreter: 2 uker

Restaurantdesserter: 1 uke

Varighet: 2-måneders intensiv praktisk trening

datoer:

6. juli 2020 - 28. august 2020 / 1. mars 2021-23. april 2021

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Diploma in Baking and Pastry Arts Management
    • Online Canada
    • Toronto, Canada
  • Associate of Applied Science in Baking and Pastry Arts
    • Lynnwood, USA
  • Sertifikat i baking og konditori (BAKE)
    • Barrie, Canada
    • Online