Fransk pastry Arts Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Yssingeaux, Frankrike
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 10 770 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* nettopriser.
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Et kurs designet for deg som brenner for fransk konditori og trendy desserter. Veiledet av eksperter blir du tatt med på en søt reise for å oppdage unike strukturer, smaker og teknikker, så vel som hemmelighetene til fransk kringle.
Med anvendt teori spredt over hele programmet, pluss en feltreise og økter dedikert til design og fotografering, vil du tilegne deg ferdighetene til å forberede og vise frem bakverkene dine.
Jobb- og karrieremuligheter:
- entreprenør
- Baker
- Kringle design
- Lab-produksjon
- caterer
Programstruktur:
Fransk konditori grunnleggende teknikker: 4 uker
Bread & Viennoiserie: 1 uke
Sjokolade og entreter: 2 uker
Restaurantdesserter: 1 uke
Varighet: 2-måneders intensiv praktisk trening
datoer:
6. juli 2020 - 28. august 2020 / 1. mars 2021-23. april 2021