Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Fransk sjokolade og sukkervarer Arts Essentials

Fransk sjokolade og sukkervarer Arts Essentials

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Nøkkelinformasjon


Campus plassering

Yssingeaux, Frankrike

Språk

Engelsk

Studieformat

På universitetsområdet

Varighet

2 måneder

Tempo

Fulltid

Studieavgift

EUR 9 190 / per course *

Søknadsfrist

Be om info

Tidligste startdato

Be om info

* nettopriser.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Utdannet i avansert konditori og sjokolade
    • Barcelona, Spania
  • Sveitsisk stordiplom i konditor- og sjokoladekunst
    • Port-Valais, Sveits
  • Introduksjon til det grunnleggende om sjokolade og konfekt (sertifikat)
    • Paris, Frankrike