Fransk sjokolade og sukkervarer Arts Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Yssingeaux, Frankrike
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 9 190 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* nettopriser.
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Dette programmet er rettet mot entusiaster og gründere, og løfter lokket på ferdighetene og teknikkene som har gjort franske sjokolader til verdens misunnelse. Arbeid med anerkjente kokker og eksperter, vil du lære å bruke de grunnleggende teknikkene for å lage sjokolade og sukkervarer, samt få unik innsikt i nye sjokoladetrender og ingredienser.
Med anvendt teori spredt over hele programmet, pluss bedriftsbesøk og økter dedikert til design og fotografering, vil programmet utstyre deg med ferdighetene som kreves for å jobbe med sjokolade og cra ft forskjellige produkter, inkludert sjokoladebaserte desserter, sjokolader og sukkervarer.
Jobb og karrieremuligheter:
- entreprenør
- Chocolatier og konditor
- Sjokolade og konfekt design
- Sjokoladeproduksjon
Varighet: 2 måneder
Programstruktur:
- Sjokolade grunnleggende teknikker -3 uker
- Søtsaker - 2 uker
- Sjokoladebasert kringle -1 uke
- Kunstneriske mesterverk - 2 uker
Opptakskrav:
Ingen tidligere grad eller erfaring
18 år minimum
Fransk A2
Neste inntak - Fra 6. juli 2020 - 28. august 2020