Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Introduksjon

The College of Engineering and Management School er bare ni år på markedet, men er allerede viser gode resultater og skiller seg ut blant de nasjonale skolene på grunn av sine forskjeller. Det anses av MEC en av de beste private høgskoler i produksjonsteknikk av São Paulo, tar hensyn til CPC, kompositt indikator for notat i ENADE, lærere, undervisning-læringsressurser, infrastruktur og fasiliteter.

Fakultetet er fin og har VALGT POST-leger, leger, lærere og eksperter med bred erfaring, begått i FORM komplett produksjons ENGINEERS, kombinerer teknologisk kunnskap til produktive prosesser og strategisk visjon av virksomheten.

Mer enn det, det er ekte bekymring i å sørge for at studentene utvikler ikke bare deres faglige kunnskaper, men også deres personlige utvikling. De oppfordres til å oppdage og utforske sitt fulle potensial, noe som resulterer i fagfolk klar til å komme inn på arbeidsmarkedet og for å møte utfordringene i fremtiden vil bringe for samfunnet.

Hvorfor ESEG The School of Engineering and Management har en innovativ undervisning metodikk, og bringer frem det beste i hvert område for å forvandle studenten til en komplett profesjonell.

Steder

  • Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

Spørsmål