Keystone logo
© Mohammed Alhinai
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Introduksjon

Lær å lage mat sammen med oss

Enten du ønsker å forbedre din karriere, forbedre dine hjemmekokingsevner eller bare imponere vennene dine, så har vi kurset for deg.

Edinburgh School of Food & Wine

The Edinburgh School of Food & Wine ( ESFW ) ble opprettet i 1986 og er Skottlands eldste uavhengige, prisbelønte kokkeskole.

Vi ønsker alle ferdighetsnivåer velkomne, fra nybegynner til ambisiøs profesjonell.

Vårt erfarne team av kokker lærer deg ferdighetene og teknikkene som gjør at du kan være forberedt på å "fikse" situasjonen.

Vi tilbyr internasjonalt anerkjente diplomkurs på heltid, i tillegg til en dag basisklasse og masterclasses og våre svært populære mat- og vinkvelder inkludert Champagne Whisky-smaksarrangementer.

Skolen er fullstendig akkreditert av ICSA og vi jobber for full SQA-akkreditering.

Vi lærer nye ferdigheter og teknikker & La oss ha det gøy mens vi lærer sammen.

Ian PirrieRektorIan overtok driften av ESFW i 2008, etter en vellykket karriere i finanssektoren. Han bringer omfattende kunnskap om næringsliv, utdanning av mat- og vinindustrien. Ian konsulterer jevnlig spørsmålene næringen står overfor i dag.Ashley MacmillanHovedveilederAshley er en av de ESFW studentene. Han begynte på skolen i 2014, med omfattende kokkerfaring mens han jobbet i restaurantbransjen, og han vises også jevnlig på TV for demonstrasjoner av live kokekunst.Aneta BroncelKundeserviceAneta er en flott kokk som ESFW i ESFW i 2008 og hun holder skolens gang. I tillegg har hun tilsyn med skolens cateringvirksomhet utenfor.

ESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg

Steder

  • Edinburgh

    The Coach House Newliston Estate , EH29 9EB, Edinburgh

    Spørsmål