Komplett vitnemål i moderne gastronomi
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Edinburgh, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
38 uker
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Enten du er en skolelever, universitetslekker, karriereveksler eller profesjonell kokk, vil dette vitnemålet gi deg en fullstendig og omfattende forståelse av klassiske og moderne koketeknikker, inkludert brød, kringle, kjøtt, fisk og grønnsaker tilberedning og matlaging. I tillegg vil de som utfører vårt fullstendige diplom i moderne gastronomi forlate både solid forståelse og praktisk erfaring som ble oppnådd i løpet av våre ernærings- og plantebaserte mat- og håndverkerproduksjonsmoduler - begge er de eneste kursene i sitt slag i Storbritannia.
Din tid brukt på ESFW vil se deg ta over 1200 timer på heltidsstudier, hvorav de aller fleste er fullt utstyrt, men vil også omfatte besøk på gårder, fabrikker, slaktere, bakere og rømmegrøt samt tid med noen av landets ledende kokker og ernæringsfysiologer i tillegg til våre egne erfarne veiledere.
Alle kursene vil omfatte vår Chef's Essential Kit, all mat og undervisning i tillegg til sjansen til å dra nytte av arbeidsplasser, CV-byggverksteder, bransjespesifikke nettverksmuligheter og en utdanning fra en skole som jevnlig kåres som en av de beste i Storbritannia.
Hvem passer kurset for?
- Matfagfolk
- Profesjonelle kokker
- Aspirerende kokker
- Private kokker
- Karrierevekslere
Ferdigheter du vil lære på vårt komplette vitnemål i moderne gastronomi:
- En omfattende forståelse av alle aspekter ved profesjonell matlaging (inkludert kjøtt, fisk, grønnsaker, supper, aksjer, sauser, garnityr, moderne teknikk og mye mer)
- En omfattende forståelse av profesjonelt konditori (inkludert basiske og berikede deiger, grunnleggende og avansert brød, sjokolade og sukkerarbeid, sette og frosne desserter, sauser, svamper, lagvise gateaux, klassiske desserter og mye mer)
- Et stiftelse innen ernæring og plantebasert mat (inkludert moderne plattingsteknikker, matstyling, alternative proteiner, matlaging med nøtter og frø, ernæringsverksteder, sunn snacking og mye mer)
- A Foundation in Artisan Food Production (inkludert meieri, osteproduksjon, charcuterie, syltetøy og konservering, gjæring, håndverksbrødproduksjon og mye mer)
- Et ukelangt kurs i Hvordan starte en matvirksomhet
- WSET nivå 2 vinstudier
- Gårdsbesøk
- Gjestekokk demonstrasjoner
- Arbeidsplasseringer
Hvorfor velge oss?
- Det eneste slaget i Europa
- Ekspertundervisning av erfarne kokker
- Etablert og eldste kokkeskole i Storbritannia
- Små klassestørrelser
- Opplæring i jobben
- Arbeidsplasseringer
- Utmerkede karrieremuligheter
Sertifikater og kvalifikasjoner
Edinburgh School of Food & Wine er akkreditert av ICAS og evalueres og evalueres kontinuerlig for å sikre at vi når standardene de setter.
Etter vellykket gjennomføring vil hver student motta:
- Komplett vitnemål i moderne gastronomi
- Diplom i profesjonell matlaging
- Diplom i profesjonelt konditori
- Foundation in Nutrition & Plant-Based Food
- Foundation in Artisan Food Production
- Attest i hvordan starte en matvirksomhet
- WSET Nivå 2
- REHIS sertifikat for grunnleggende mathygiene
Rutetabell
- Trening: Heltid | mandag til fredag
- Timer: 30 timer i uken
- Tid: 10:00 - 16:00
- Varighet: 38 uker
Finansiering tilgjengelig
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Ekspert i digitale verktøy innen turisme og gastronomijournalistikk fra Rey Juan Carlos University: Fra sosiale nettverk til nevromarkedsføring
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
University Extension Course Design av laktosefrie menyer i restauranter
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
Swiss Grand Diploma in Vegetarian Culinary Arts
- Port-Valais, Sveits