Keystone logo
ESLSCA Business School

ESLSCA Business School

ESLSCA Business School

Introduksjon

ESLSCA Business School Paris har alltid hatt som mål å utstyre sine studenter med solid generell kunnskap og gjøre dem i stand til å tilpasse seg raskt til deres fremtidige rolle som ledere og forretningsadministratorer.

Resolutt fokusert på effektiviteten av læring, har ESLSCA Business School Paris utviklet sine aktiviteter i mer enn 70 år for å bli et senter for akademisk fortreffelighet, spesielt innen økonomi, ledelse og markedsføring. Spesialisert bachelor- eller MBA-program, heltid eller arbeidsstudier, skolen tilbyr mange kurs som studenten kan velge mellom.

Med vekt på en balansert pedagogikk mellom grunnleggende teori og praktisk erfaring, har ESLSCA Business School Paris satt opp en bygget progressivitet for tilegnelse av kunnskap og ferdigheter. I tillegg til disse kursene, og avhengig av programmet, er det mange innovasjoner som arbeid i Lab-format, som gjør det mulig å tilegne seg samarbeidserfaring, Forskningsaktiviteter som initierer metoder for informasjonsutnyttelse, eller de konkrete koblingene med partnerbedrifter som utvikler initiativånd og gi en direkte konfrontasjon med forretningsrealiteter.

ESLSCA Business School Paris lytter konstant til den økonomiske verden og dens utvikling. Den ønsker å møte kravene fra forskjellige målgrupper, studenter, men også unge nyutdannede og bedriftsledere som ønsker å forbedre ferdighetene sine eller omorientere karrieren. Dette gjør også at programmene hele tiden leter etter den beste matchen med arbeidsmarkedets behov. Forbrukertrender, teknologiske innovasjoner, geopolitiske endringer, ny bruk av digitalt … Dette er alle indikatorer som finner et ekko i skolens lære.

ESLSCA Business School Paris kan stole på ekspertisen og soliditeten til den internasjonale gruppen Planeta Formation et Universités, som gir opplæring til mer enn 100 000 elever hvert år via institusjoner lokalisert i mer enn 15 land rundt om i verden. Denne støtten garanterer en stor kulturell rikdom, som former hos elevene en åpen visjon om miljøet som omgir dem og hvor de finner sin plass.

Programmene til ESLSCA Business School Paris, som er vidt åpne for det internasjonale og gitt i hjertet av Paris, en verdensby som fortsatt er like attraktiv som alltid, bidrar til opplæring av morgendagens ledere, som må være i stand til å forstå verden for å være dens aktører. effektive."

Xavier Auzanneau - administrerende direktør

Hvorfor velge ESLSCA?

De 5 grunnene til å komme og studere ved ESLSCA:

1. Opplæring i tråd med arbeidsmarkedet

Våre opplæringsløp er gjennomtenkt og bygget i samarbeid med arbeidsmarkedets aktører. Fakultetet vårt består av lærer-forskere, men også eksperttalere fra den profesjonelle verden. Å studere ved ESLSCA Business School Paris vil tillate deg å gå inn i arbeidslivet med de operative ferdighetene som store selskaper etterspør.

2. En skreddersydd pedagogikk

ESLSCA Business School Paris tilbyr en enestående pedagogisk konstruksjon "ESLSCA Learning System". Basert på tre essensielle pilarer, lar denne metoden studentene følge en vei for fortreffelighet, takket være positiv pedagogikk samt en rekke pedagogiske og digitale verktøy. Denne pedagogiske teknikk lar studenten bygge sin profesjonelle karriere gjennom hele kurset.

3. En moderne campus

På ESLSCA Business School Paris vil du utvikle deg i våre nye lokaler på mer enn 8000m2. Skolen vår ligger på et forretningscampus i hjertet av det 19. arrondissementet i Paris, et steinkast fra Parc de la Villette.

4. Det internasjonales makt

Mer enn 50 nasjonaliteter er for tiden representert blant studentene ved ESLSCA Business School Paris. I tillegg har studenten mulighet til å kunne reise på utveksling i utlandet. Skolen vår er medlem av AACSB, EFMD, CREPUQ og EDUNIVERSAL.

5. Et nettverk med mer enn 15 000 alumner

ESLSCA Business School Paris kan stole på styrken til nettverket sitt takket være sammenslutningen av tidligere studenter ved skolen som nå har mer enn 15 000 medlemmer spredt over hele verden. Hovedoppgaven til ESLSCA Alumni Association er å animere fellesskapet av nyutdannede og la studentene utvide nettverket sitt og dra nytte av karrieremuligheter.

Statistikk

 • 70 års erfaring
 • 15 000 alumner over hele verden
 • 5000 jobb- og praksistilbud for studenter
 • 50 partneruniversiteter
 • + 100 000 elever
 • 9 800 partnerbedrifter
 • 15 land hvor nettverket er etablert
 • 114 nasjonaliteter

  Rangeringer

  Anerkjennelse av selskaper, som støtter utdanningsprosjektet til ESLSCA Business School Paris, delegerer lærere, gir mange praksisplasser og ønsker nyutdannede velkommen under de beste forholdene. Resultatene av undersøkelsen om lønn til unge nyutdannede ved magasinet EXPANSION (april 2010) er igjen i år gunstige for ESLSCA Business School Paris, som ligger på en 28. plass av de 40 klassifiserte skolene.

  Akkrediteringer

  Steder

  • ESLSCA Paris Business School 11 Rue de Cambrai, 75019, Paris

  Spørsmål