Keystone logo
ESME

ESME

ESME

Introduksjon

ESME : Spirit of Innovation Without Borders

Grunnlagt i 1905, ESME er en privat, ideell skole under tilsyn av departementet for utdanning og forskning. Skolen har en lang tradisjon for å utdanne ingeniører med et bredt og godt utviklet fundament som gjør at de uten problemer kan bevege seg inn i alle fasetter av ingeniørarbeidsmarkedet.

En anerkjent ingeniørskole

Medlem av konsortiet av de beste franske skolene i ingeniør- og næringsliv «Grandes Ecoles», er ESME også undertegnet av Erasmus Charter for Higher Education og medlem av «n+i»-nettverket, det internasjonale nettverket av ingeniørskoler.

ESME oppgave er å trene ingeniører gjennom state-of-the-art forskning. Vi søker å bidra til å fremme vitenskapelig kunnskap og utvide undervisningen vår gjennom industrielle og internasjonale partnerskap.

71902_71901_rsz_axellericci_coreedusud.jpg

Studentliv i Frankrike

Rekreasjon spiller også sin rolle på ESME med mange studentklubber som spenner fra sport til musikk og vin. De mange sosiale aktivitetene som er organisert på skolen representerer utmerkede anledninger til å oppleve den franske livsstilen og møte nye venner.

I tillegg øker skolens omfattende nettverk av alumner og kontakter i bransjen internasjonale muligheter for internships og karrierer i utlandet.

Grunnleggende forskning

ESME gir muligheter for alle studenter til å være tett involvert i banebrytende forskning. Faktisk er det tverrfaglige fakultetspersonalet på høyt nivå forpliktet til anvendt forskning gjennom industrielle og grunnleggende kontakter, så vel som til akademisk forskning innenfor vår grunnleggende forskning. Forskningsfelt dekker et stort spekter av emner fra energisystemer til medisinsk bildebehandling eller rettsmedisinske vitenskaper, for eksempel.

Partnerskap inkluderer internasjonale grupper og oppstartsbedrifter, samt prestisjetunge nasjonale institusjoner som INSERM (National Institute for Health and Medical Research) eller CNRS (National Institute for Scientific Research). Studentene er knyttet til disse forskningsaktivitetene gjennom praksisplasser og prosjekter. De fleste masterstudenter gjennomfører et FoU-prosjekt i samarbeid med en bedrift eller et forskningsinstitutt, under veiledning av et fakultetsmedlem.

Steder

  • Paris

    ESME 34 Rue de Fleurus, 75006, Paris

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål