Keystone logo
eta College

eta College

eta College

Introduksjon

En lidenskap. En karriere. En livsstil.

eta College er en privat høgskole med spesialisering i kvalifikasjoner som fører til sysselsetting i sports- og treningssektoren.

Disse kvalifikasjonene er registrert på Kvalifikasjonsrammen for høyere utdanning (HEQSF) , samt på yrkeskvalifikasjonens underramme . De er benchmarked mot de beste internasjonale standarder innen sport og fitness, noe som betyr at våre kandidater er godt rustet til å finne arbeid i Sør-Afrika og over hele verden.

Tim Mossholder / Pexels

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

eta er stolt av å være leder innen utdanningsprogrammer for idretts- og treningsindustrien. Som engangsformål idretts- og treningshøyskole dedikerer vi oss til å gi dynamiske læringsprogrammer som fører til internasjonalt benchmarked kvalifikasjoner.

Våre arbeidsprogrammene er godkjent av CATHSSETA og våre høyere utdanning er akkreditert av CHE. Våre kvalifikasjoner er registrert på National Qualifications Framwork (NQF) av den sørafrikanske kvalifikasjonsmyndigheten (SAQA).

Ved å oppfylle akkrediteringskriteriene er våre høyere utdanningssider registrert hos Institutt for høyere utdanning og opplæring som privat høyere utdanningsinstitusjon.

For å sikre at vi imøtekommer behovene for sport og kondisjon i Sør-Afrika, er eta også en lisensiert tjenesteleverandør med Sport and Recreation South Africa (SRSA).

Våre kvalifikasjoner er benchmarked mot internasjonal beste praksis innen sport og fitness; Dermed våre nyutdannede er i stand til å finne sysselsetting i Sør-Afrika og over hele verden.

Studentene kan studere coaching vitenskap, fitness eller sportsledelse.

Det er mulighet for å forfølge fulltidsstudier , som er ideell for skolens forlatelse. deltidsstudier , noe som er flott for de som ønsker å gjøre karriereendring eller lære mer om deres interesseområde. For de som ønsker fleksibilitet med sine studier, er nettbasert læring en perfekt løsning.

Victor Freitas / Pexels

118659_pexels-photo-703016.jpeg

eta skiller seg ut ved å være en spesialist i idretts- og treningshøyskole som totalt fordyper studentene sine i sine fagstoff innen sport, fitness eller sportsledelse. Vi balanserer klasseromsteori og forskning med praktisk læring og arbeidsbasert erfaring.

Våre studenter forlater oss fitter, sterkere enn når de startet og de utdanner dyktige og klare til arbeidsplassen.

eta har tolv universiteter. Disse er lokalisert i Bloemfontein, Botswana, Cape Town, Durban, Øst-London, George, Johannesburg, Mauritius, Namibia, Port Elizabeth, Pretoria og Stellenbosch.

DHET registrerte campus er BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Vi har flere nettsteder som tilbyr CATHSSETA akkreditert programmer i PLZ, Namibia, Mauritius og snart Botswana.

eta Collegetilbyr to leveringsmåter. Du kan enten delta på kurs på campus eller fullføre kvalifiseringen din via fjernundervisning. Begge tilbyr læring som er formidlet gjennom teknologi.

Hvorfor ansikt til ansikt læring med eta College ?

eta College Ansikt til ansikt læring er en leveringsmåte der du fullfører studiene på et campus med en strukturert timeplan.

Våre campus tilbyr Fitness, Coaching Science and Sport Management sertifikater og diplomer samt korte kurs og spesialiseringer.

eta College er en godkjent og registrert høyskole med høyere utdanning og trening som spesialiserer seg i sport og kondisjonskvalifikasjoner. Treningshøyskolen vår er verdensberømt for sin metode for teoretisk, praktisk og arbeidsbasert læring, som vi kaller Total fordypning . eta College studenter eta College hardt og de spiller hardt og campus vårt gir fokuspunktet der dette skjer. Vi tilbyr en rekke klasserom, praktiske og rekreasjonsmiljøer slik at studentene våre kan oppnå både teoretisk læring og praktiske ferdigheter mens de har det gøy. I tillegg har vi forhold til leverandører på arbeidsplassen for å sikre at studenter blir utsatt for læring som er relevant for studiene sine og gir muligheter for sysselsetting eller for å starte egen praksis.

Snapwire / Pexels

118660_pexels-photo-618612.jpeg

Hvorfor fjernundervisning med eta College ?

eta College Distance Learning er en leveringsmåte der du fullfører studiene hjemmefra i tråd med en strukturert timeplan.

Fjernundervisning gir en online læringsopplevelse.

For å lykkes med online / fjernundervisning, må du være hardtarbeidende og selvhjulpne. Det er viktig å ta jevnlig og regelmessig kontakt med din veileder for å sikre at du får den støtten du trenger. En annen viktig del av eta Fjernundervisning er den erfaringslære komponenten. Dette krever at du jobber i felt, skygger, bistår og lærer av andre fagpersoner. Det er også viktig at du har en e-postadresse og tilgang til en datamaskin og internett, da du trenger dette for forskning og for å fullføre alle oppgavene dine.

Steder

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål