Keystone logo
European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

Introduksjon

Vi opplevde alle frykt og angst i starten av karrieren. Arbeidsverdenens store ukjente er skummelt og skremmende. Men det trenger ikke være det.

European Centre for Career Education ble grunnlagt med det eneste formålet å bygge en bro mellom eksamen og de første trinnene i karrieren din. Vi har perfeksjonert et program fokusert på myke og harde ferdigheter i faget ditt, nettverk og praksiserfaring. 3 uker med forelesninger, workshops og arrangementer med erfarne fagfolk, 4 uker med garantert praksis og en uke for deg å reise.


Med seks års erfaring, 500+ partnerbedrifter, 3 regi, et voksende fellesskap av universiteter og mer enn 1200 karrierer styrket, tror vi at vi er på rett vei.

Sommerprogrammer

ECCEDU ble opprettet for å gi en langsiktig løsning på de altfor teoretiske tendensene ved universitetsutdanning og karriererådgivning. Vi bygger gapet mellom studentenes faglige kunnskaper og erfaring fra det virkelige liv, og bygger videre på det teoretiske fotfeste universitetene gir.

Vi tror at kombinasjonen av teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter er en vesentlig forutsetning for at studentene skal lykkes på sine fremtidige felt. Våre to måneder lange sommerprogrammer er fokusert på jus, internasjonal virksomhet, informasjonsteknologi, arkitektur og design, bærekraft og ingeniørvitenskap. Programmene består av tre uker med intensive praktiske kurs og fire uker med praksis i et av de mer enn 500 internasjonale selskapene rundt om i Schengen-området.

Forelesninger og forelesere

Hver sommer, i tre uker, lærer vi elevene våre praktiske emner som sjelden kommer inn på akademiske læreplaner. Disse emnene er valgt nøye for å sikre at de forblir relevante og dekkes av aktive fagfolk som anses som eksperter på sine felt. Blant foredragsholderne våre er Radek Špicar (president, Aspen Institute), Leoš Dvořák (leder for digitalisering, Valeo), Václav Nekvapil (Managing Partner, CEC Government Relations), Klára Sommerová (medgründer og leder, (S)právně), Miroslav Černý (koordinator for intellektuell eiendomsavdeling, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (leder, Global TA Operations hos Red Hat), Pavlína Louženská (Business and Innovation Strateg, 2FRESH Prague) og mange andre.

131377_WM68.jpg

Praksisplass etter ECCEDU

ECCEDU -programmer handler ikke bare om å tilbringe tid i klasserommet; ganske motsatt. Etter tre uker med intensive praktiske kurs får studentene våre muligheten til å bruke og forbedre sin nyervervede kunnskap ved å gå på en fire uker lang praksisplass i et av de beste selskapene i sin sektor.Vi samarbeider med selskaper som Siemens, UniCredit Bank, Lego og Coca-Cola; advokatfirmaer som DLA Piper og Linklaters; og studioer som Jestico+, Whiles Architecture og Chapman Taylor Architects, så vel som mange andre, for å gi verdifulle erfaringer, ferdigheter og kunnskap.

Alle våre partnere er godt klar over det enorme gapet mellom tradisjonell utdanning og situasjoner i det virkelige liv; derfor ble de gjerne enige om å delta i å forberede studentene våre til å bli vellykkede fremtidige ledere og anerkjente eksperter på sine respektive felt.

131376_WM75.jpg

Stipend og finansiering

BeløpSøknadsfrist
One full scholarship every year because we care about giving a chance to those who can not afford our programs.2,000 EURFebruary 29, 2024
Social scholarship offers up to 50% off the program fee for eligible applicants. 500 EURFebruary 29, 2024

Campusliv og fasiliteter


Tradisjonelt åpner sommerprogrammene våre med en velkomstgallakveld for ECCEDU-studenter. Dette arrangementet gir en mulighet til å møte inspirerende mennesker, som gründere, advokater, bedriftsledere eller arkitekter. Ulike teambuilding-aktiviteter organiseres gjennom forelesningsdelen av programmet, som grilling, fluktspill, laserspill eller sightseeing og shopping av lokale produkter; og turer rundt i Tsjekkia (Kutná Hora, Český Krumlov) og til utlandet (Wien, Berlin). Et ECCEDU-sertifikat gis på slutten av hvert program under en uformell tildelingsseremoni, vanligvis i form av grillfest. I tillegg gir praksisbedriftene anbefalingsbrev eller praksisbevis.

Steder

 • Prague

  Prague, Tsjekkia

 • Dubai

  Dubai, De forente arabiske emirater

 • Bucharest

  Bucharest, Romania

  • 7th Avenue

   7th Avenue, USA

  Spørsmål