Keystone logo
European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

Introduksjon

European Centre for Career Education gir praktisk utdanning i en form for unike sommerprogrammer innen jus, internasjonal virksomhet, informasjonsteknologi, arkitektur og design, bærekraft og ingeniørfag. ECCEDU har to hovedmål, å utdanne unge og talentfulle studenter om hvordan den profesjonelle verden egentlig fungerer og samtidig generere forretningsmuligheter for selskapene vi samarbeider med.

ECCEDUs programmer passer for universitetsstudenter og nyutdannede som ønsker å utvide sin kunnskap og få mer erfaring før de starter karrieren.

Programmet dreier seg om to kjerneaspekter:

- Tre uker med intensive karrierefokuserte kurs og mentorskap av relevante og suksessrike industriledere, supplert med
- Fire uker lange praksisplasser i en bedrift innenfor ditt fagområde i mange europeiske storbyer.

Sommerprogrammer

ECCEDU ble etablert for å gi en langsiktig løsning på de altfor teoretiske tendensene til universitetsutdanning og karriererådgivning. Vi bygger bro over gapet mellom studentenes akademiske kunnskap og erfaring fra det virkelige livet, og bygger på det teoretiske fotfestet universitetene gir.

Vi tror at kombinasjonen av teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter er en vesentlig forutsetning for at studentene skal lykkes på sine fremtidige felt. Våre to måneder lange sommerprogrammer er fokusert på jus, internasjonal virksomhet, informasjonsteknologi, arkitektur og design, bærekraft og ingeniørvitenskap. Programmene består av tre uker med intensive praktiske kurs og fire uker med praksis i et av de mer enn 450 internasjonale selskapene rundt om i Schengen-området.

De siste årene har ECCEDU sommerprogram i jus blitt det største juridiske utdanningsprosjektet mellom Europa og Kina. I 2019 mottok vi mer enn 650 søknader fra 50 land over hele verden og tok imot rundt 200 studenter som ble tatt opp i programmet.

Forelesninger og forelesere

Ved utforming og organisering av programmene følger vi alltid to kjerneverdier - Erfaring og Inspirasjon. Hver sommer, i tre uker, lærer vi elevene våre 30 praktiske emner som sjelden kommer inn på akademiske læreplaner. Disse 30 emnene er valgt svært nøye for å sikre at de forblir relevante og dekkes av 30 forskjellige aktive fagpersoner som anses som eksperter på sine felt. Blant foredragsholderne våre er Radek Špicar (president, Aspen Institute), Leoš Dvořák (sjef for digitalisering, Valeo), Václav Nekvapil (managing partner, CEC Government Relations), Klára Sommerová (medgründer og leder, (S)právně), Miroslav Černý (koordinator for intellektuell eiendomsavdeling, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (leder, Global TA Operations hos Red Hat), Pavlína Louženská (Business and Innovation Strategist, 2FRESH Prague) og mange andre.

131377_WM68.jpg

Praksisplasser ved ECCEDU

ECCEDU-programmer handler ikke bare om å tilbringe tid i klasserommet; ganske motsatt. Etter tre uker med intensive praktiske kurs, får studentene våre en sjanse til å bruke og forbedre sin nyervervede kunnskap ved å gå på et fire uker langt internship i et av de øverste selskapene som opererer i deres sektor.Vi samarbeider med selskaper som Siemens, UniCredit Bank, Lego og Coca-Cola; advokatfirmaer som DLA Piper og Linklaters; og studioer som Jestico+, Whiles Architecture og Chapman Taylor Architects, så vel som mange andre, for å gi verdifulle erfaringer, ferdigheter og kunnskap.

Alle våre partnere er godt klar over det enorme gapet mellom tradisjonell utdanning og virkelige situasjoner; derfor gikk de gjerne med på å delta i å forberede studentene våre til å bli vellykkede fremtidige ledere og anerkjente eksperter på sine respektive felt. Stor mottakelse og eksamen

131376_WM75.jpg

Tradisjonelt åpner sommerprogrammene våre med en velkomstgallakveld for ECCEDU-studenter. Denne begivenheten gir en mulighet til å møte inspirerende mennesker, som grunnleggere, advokater og bedriftsledere, og også til å møte andre ECCEDU-studenter.
I løpet av forelesningsperioden til programmet arrangerer våre ansatte ulike teambuilding-arrangementer for studenter for å engasjere dem i ulike fritidsaktiviteter og introdusere dem til europeisk kultur. Vi organiserer rømningsspill og laserspill eller drar på sightseeing for å oppdage tradisjonelle produkter og handle suvenirer. Det arrangeres også turer rundt i Tsjekkia og til utlandet: tidligere har studenter reist til Český Krumlov, Kutná Hora, Wien og Berlin.

Et ECCEDU-sertifikat gis på slutten av hvert program under en uformell tildelingsseremoni, vanligvis i form av en kveldsgrillbegivenhet. I tillegg gir praksisbedriftene anbefalingsbrev eller praksisbevis.

Steder

Steder
 • Prague

  Prague, Tsjekkia

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • youtube
  • twitter
 • Dubai

  Dubai, De forente arabiske emirater

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • youtube
  • twitter

Spørsmål