Keystone logo
European University of Rome

European University of Rome

European University of Rome

Introduksjon

Et internasjonalt universitet basert på en god tradisjon for menneskelige verdier, engasjert i ledende fremtidige generasjoner og fagfolk. Et godt valg for både etisk og kulturell utdanning.Buro Millennial / Pexels

112023_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvem vi er

En italiensk universitet

Det European University of Rome (EUR) er et privat , lovlig anerkjent universitet som frigir faglige kvalifikasjoner med juridisk verdi. EUR tilbyr bachelorgrad i økonomi og bedriftsledelse (L-18), psykologiske vitenskap og teknikker (L-24) og turisme og jordforvaltning (L-15); Mastergrad i økonomi og innovasjonsledelse (LM-56) og psykologi (LM-51); Bachelor-Master én syklus grad i lov (LMG-01) og Sciences i barneskolen (LM-85 bis). Videre tilbyr det Ph.D. og avanserte opplærings- og spesialiseringskurs.

Kristen

Det European University of Rome , grunnlagt i 2004 av Kristi legionære religiøse menighet, er en del av den katolske kirkes store tradisjon og et internasjonalt nettverk av universiteter.

Der studenten er midt i et innovativt pedagogisk prosjekt

Årene som er dedikert til høyere utdanning, representerer et spennende og avgjørende livsstil: Det European University of Rome leder unge mennesker slik at deres valg av universitet blir nøye vurdert i henhold til deres holdninger og ambisjoner; På denne måten blir talentene til hver elev personlig verdsatt, slik at de får tilgang til et bredt spekter av kunnskap og samtidig reduserer risikoen for problematiske veier.

Prosjektet av European University of Rome ligger på en moderne organisert campus og basert på studentens sentralitet . Kursene som tilbys av European University of Rome er preget av en deltakende metode som gjør det mulig for studenten å etablere et direkte forhold til professorer , i henhold til ånden i et autentisk akademisk samfunn. Disse kursene er preget av det høye læringsinnholdet og den effektive læringsorganisasjonen .

Studietilbudet på de ulike fagene inkluderer aktiviteter av samfunnsansvar og personlig kompetanseutvikling for å fremme personlig vekst, autonomi og positiv konfrontering og engasjement for andre.

De mange mulighetene for å fullføre den akademiske opplæringen med studieperioder i utlandet tillater elevene å perfeksjonere sine språkkunnskaper , å utvide sin kulturelle horisont og å leve viktige erfaringer for menneskelig og profesjonell vekst.

Det European University of Rome følger også nyutdannede i å få tilgang til arbeidsverden , tilbyr praktik og praktik, sammen med forberedelseskurs for intervjuer, kvalifiserende eksamener for utøvelse av yrker og for statlige undersøkelser.

Til tjeneste for en ny global samfunnsutvikling

Det European University of Rome forbereder seriøse og dyktige fagfolk, trener mennesker med et solidt verdisystem , klar over deres rolle i samfunnet, som skal være ansvarlig for å bygge felles gode og fremme verdighet av personen.

Università Europea di Roma : Vi trener mennesker, vi forbereder fagpersoner.

Steder

Steder
 • Rome

  Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Spørsmål