Keystone logo
European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

Introduksjon

Universitetet

Et internasjonalt universitet basert på store menneskelige verdier, engasjert i ledende fremtidige fagpersoner. Et godt valg for etisk og kulturell utdanning.

Hvem vi er

En italiensk universitet

European University of Rome (EUR) er et privat, juridisk anerkjent universitet som gir ut akademiske kvalifikasjoner med juridisk verdi. EUR tilbyr bachelorgrader i økonomi og bedriftsledelse (L-18), psykologiske vitenskaper og teknikker (L-24) og turisme og landstyring (L -15); Mastergrad i økonomi og innovasjonsledelse (LM-56) og psykologi (LM-51); Master's single cycle Degree in Law (LMG-01) and Sciences of Primary Education (LM-85 bis). Videre tilbyr det Ph.D. og opplæringskurs.

Kristen

Det europeiske universitetet i Roma, grunnlagt i 2004 av den religiøse menigheten Legionaries of Christ, er en del av den store tradisjonen for den katolske kirke og et internasjonalt nettverk av universiteter.

Der hver student er kjernen i et innovativt pedagogisk prosjekt

Årene som er viet høyere utdanning representerer et spennende og avgjørende øyeblikk i livet: Det europeiske universitetet i Roma guider unge studenter til å velge sin karriere i henhold til deres mål og ambisjoner. Gjennom dette styrkes hver elevs talent.

Det europeiske universitetet i Roma ligger på et moderne campus. Kursene som tilbys er preget av en interaktiv og dynamisk måte å undervise på, slik at studentene kan etablere et direkte forhold til hver professor, og dette fører til å skape et autentisk fagmiljø. Forelesninger som tilbys for å bringe et høyt læringsnivå gjennom en veldig effektiv undervisningsmetode.

I avhengighet inkluderer læringsprosessen, i forskjellige grad, aktiviteter for sosialt ansvar og utvikling av myke ferdigheter for å øke en positiv holdning og engasjement overfor andre.

Faglig opplæring gjennomføres gjennom studier i utlandet. Dette betyr å utdype språkferdighetene, utvide kulturell bakgrunn og leve viktige opplevelser for menneskelig og profesjonell vekst.

Det europeiske universitetet i Roma hjelper også nyutdannede med å finne jobbmuligheter gjennom praksisplasser, praktikanter og jobbintervjuer.

For et nytt samfunns utvikling

Det europeiske universitetet i Roma trener fagpersoner og mennesker med solide verdier, klar over deres engasjement, som vil ha ansvaret for å bygge en ny ånd for å fremme folks verdighet.

Università Europea di Roma: vi lærer folk, vi trener fagpersoner.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

campus

Det europeiske universitetet i Roma har bygget sitt campus i henhold til moderne arkitektoniske kriterier, uten barrierer, med mye plass å bo og dele: studieområder, bibliotek, fritidsområder, kafeteria, klasserom tilgjengelig for studenter, selv når det ikke er forelesninger. Campus som skal leves hele dagen. Lærer- og administrasjonspersonalet er alltid tilgjengelig for å gi raske svar og unngå unødvendig kø.

Universitetet er utstyrt med mange gratis parkeringsplasser og er lett tilgjengelig med offentlig transport (10 minutters tog fra Stazione di San Pietro). Videre er rask og gratis WiFi tilgjengelig overalt. Sikkerhet og kontroll er et viktig poeng i universitetets ledelse; en dedikert overvåkningstjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Steder

Steder
  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

    Spørsmål