Keystone logo

Everest Institute

A logo

Introduksjon

Vi gjør læring morsom, morsom og engasjerende. Å studere ved Everest Institute er en av de beste beslutningene du kan ta. Ligger i Melbourne og med regionale studiemuligheter tilgjengelig, tilbyr vi studentene noen fantastiske fordeler og hjelp til å sette deg på en Pathway der du kan oppnå ditt fulle potensiale.

For å komme i gang har vi et team av høyt kvalifiserte og trente trenere som gir deg best mulig utdannelse. Treningspersonalet vårt er aktivt involvert i sitt yrke og jobber regelmessig med bransjeeksperter for å sikre at det du lærer er relevant og gi deg ferdighetene du trenger for å nå dine mål tidligere.

Alle ansatte ved Everest Institute er dedikert til å gjøre studieopplevelsen din så hyggelig og behagelig som mulig. Du vil motta all hjelp før du ankommer Australia ved å gi hjelp og informasjon om hva du skal ta med deg. Vår studentstøtte kan hjelpe deg med å løse eventuelle faglige eller personlige bekymringer du måtte ha.

Everest Institute gir studentene muligheten til å studere i forskjellige kurs som er anerkjent over hele Australia og internasjonalt i kvalifikasjoner som spenner fra gjestfrihet, bilindustri og ledelse og ledelse. Vi kan også gjenkjenne de ferdighetene du allerede har ved å anerkjenne realkompetanse, og våre kurs kan føre til høyere utdanning og universitets Pathways .

Og hvilket bedre sted å starte læringsreisen din enn med Everest Institute i Australias mest multikulturelle by. Melbournes livsstil og kultur vil få deg til å føle deg så velkommen som vi vil. Alle av oss på Everest Institute oppfordrer deg til å lese kursveiledningen og ikke nøl med å stille oss spørsmål du måtte ha.

Steder

  • 479 King Street, 3003, West Melbourne

Spørsmål