FERRANDI Paris er en gjestfrihetsskole, medlem av Conférence des grandes écoles (CGE, som trener eliten innen gastronomi og gjestfrihet til å være aktører for fornyelse i Frankrike og i utlandet. FERRANDI Paris ble opprettet for 100 år siden, som en høyere utdanningsinstitusjon ( EESC) som tilhører CCI Paris Ile-de-France Education.
Skolen har flere generasjoner av utmerkede kokker og kulinariske og gjestfrihetsledere , kjent for sine karakteristiske kulinariske verk og talent for innovasjon.
Anerkjent for sitt fortreffelighetsnivå på alle steder og til enhver tid, tilbyr skolen opplæringskurs fokusert på å mestre det grunnleggende, evnen til innovasjon, tilegne seg ledelsesmessige og entreprenørielle ferdigheter, og øve i virkelige situasjoner:
Mer enn en skole, FERRANDI Paris er et rom for oppdagelse, inspirasjon og utveksling som blander mat, ledelse, kunst, vitenskap, teknologi og innovasjon. Den forener de største navnene i sektoren rundt utfordringene med fornyelse i gjestfrihetsbransjen og kulinarisk kreativitet.
Skolen er en fanebærer av den franske gjestfrihetskunsten og medlem av Interdepartmental Council of Tourism, Atout France Strategic Committee og Conference of Excellence in Tourism, og tiltrekker seg studenter fra hele verden hvert år.
oppdrag
Tren skuespillere for fornyelse i gastronomi og gjestfrihet
- Tilby solide, omfattende og anerkjente kurs for alle yrker innen gastronomi og gjestfrihetsledelse, for å tilby skreddersydde løsninger som møter sektorens behov
- Følge transformasjonen i møte med nye forbruksmønstre, digitalisering, teknisk og regulatorisk utvikling og ny ledelsespraksis.
- Bidra til gründer-suksessen til fagfolk i catering- og gjestfrihetsbransjen, så vel som de som ønsker å perfeksjonere ferdighetene sine eller endre karriere.
Oppdra ambisjoner
- Overfør smaken for fortreffelighet til våre studenter og lærlinger sammen med vår unike ekspertise som kombinerer tradisjon og innovasjon
- Fremme undervisning og en tankegang som stimulerer strenghet, nysgjerrighet, frekkhet og ønsket om å innovere
- Identifiser og oppmuntre talent slik at hver person får en rik og inspirerende læringsopplevelse, både individuelt og kollektivt, for å la dem få tillit til sine evner og ta de beste valgene for sin karriere.
Forsvar og del vår kulturarv
Formidle franske kulinariske ferdigheter og gjestfrihet, som er en del av vår kulturarv, for å inspirere til nye yrkesvalg og oppdra nye talenter.
verdier
FERRANDI Paris tilbyr unike kurs og støtte
Hver av våre kandidater er en ønskelig kandidat for bedrifter: teknisk feilfri, ansvarlig, i stand til å jobbe i et team og implementere nye, kreative og effektfulle forslag.
Undervisningen vår er strukturert rundt 6 nøkkelverdier:
- Høye standarder for drivstoffambisjoner
- Kreativitet for å utfordre koder, lede initiativer og skille seg ut
- Generøsitet for å øke selvtilliten, drivkraften for suksess
- Samvær for å oppmuntre til utveksling og lagånd
- Ansvar for å ta opp utfordringene med bærekraftig utvikling i våre profesjoner
- Integritet all fortjeneste reinvesteres i opplæring av elever og lærlinger i samsvar med vårt historiske oppdrag om å tjene publikum
Fortreffelighet, på alle områder og til enhver tid
- I palasser, livsstilshoteller, Michelin-stjernerestauranter, bistronomi og matservering
- I høykvalitets matlaging og overnatting
- I respekt for mennesker og miljø
En skole som er åpen for mangfold
Vi ønsker unge studenter med forskjellig bakgrunn fra hele verden velkommen, og tilbyr kvalifikasjoner innen matlaging, gjestfrihetsledelse, service og bordkunst, i tillegg til å motta fagfolk som tar sikte på å perfeksjonere sine ferdigheter eller endre karriere.
Det som betyr noe er din lidenskap for de krevende yrkene som vi gir opplæring til, din nysgjerrighet og din utholdenhet.