Keystone logo
© TESS
FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

Introduksjon

FERRANDI Paris er en gjestfrihetsskole, medlem av Conférence des grandes écoles (CGE, som trener eliten innen gastronomi og gjestfrihet til å være aktører for fornyelse i Frankrike og i utlandet. FERRANDI Paris ble opprettet for 100 år siden, som en høyere utdanningsinstitusjon ( EESC) som tilhører CCI Paris Ile-de-France Education.

Skolen har flere generasjoner av utmerkede kokker og kulinariske og gjestfrihetsledere , kjent for sine karakteristiske kulinariske verk og talent for innovasjon.

Anerkjent for sitt fortreffelighetsnivå på alle steder og til enhver tid, tilbyr skolen opplæringskurs fokusert på å mestre det grunnleggende, evnen til innovasjon, tilegne seg ledelsesmessige og entreprenørielle ferdigheter, og øve i virkelige situasjoner:

Mer enn en skole, FERRANDI Paris er et rom for oppdagelse, inspirasjon og utveksling som blander mat, ledelse, kunst, vitenskap, teknologi og innovasjon. Den forener de største navnene i sektoren rundt utfordringene med fornyelse i gjestfrihetsbransjen og kulinarisk kreativitet.

Skolen er en fanebærer av den franske gjestfrihetskunsten og medlem av Interdepartmental Council of Tourism, Atout France Strategic Committee og Conference of Excellence in Tourism, og tiltrekker seg studenter fra hele verden hvert år.

oppdrag

Tren skuespillere for fornyelse i gastronomi og gjestfrihet

 • Tilby solide, omfattende og anerkjente kurs for alle yrker innen gastronomi og gjestfrihetsledelse, for å tilby skreddersydde løsninger som møter sektorens behov
 • Følge transformasjonen i møte med nye forbruksmønstre, digitalisering, teknisk og regulatorisk utvikling og ny ledelsespraksis.
 • Bidra til gründer-suksessen til fagfolk i catering- og gjestfrihetsbransjen, så vel som de som ønsker å perfeksjonere ferdighetene sine eller endre karriere.

Oppdra ambisjoner

 • Overfør smaken for fortreffelighet til våre studenter og lærlinger sammen med vår unike ekspertise som kombinerer tradisjon og innovasjon
 • Fremme undervisning og en tankegang som stimulerer strenghet, nysgjerrighet, frekkhet og ønsket om å innovere
 • Identifiser og oppmuntre talent slik at hver person får en rik og inspirerende læringsopplevelse, både individuelt og kollektivt, for å la dem få tillit til sine evner og ta de beste valgene for sin karriere.

Forsvar og del vår kulturarv

Formidle franske kulinariske ferdigheter og gjestfrihet, som er en del av vår kulturarv, for å inspirere til nye yrkesvalg og oppdra nye talenter.

verdier

FERRANDI Paris tilbyr unike kurs og støtte

Hver av våre kandidater er en ønskelig kandidat for bedrifter: teknisk feilfri, ansvarlig, i stand til å jobbe i et team og implementere nye, kreative og effektfulle forslag.

Undervisningen vår er strukturert rundt 6 nøkkelverdier:

 • Høye standarder for drivstoffambisjoner
 • Kreativitet for å utfordre koder, lede initiativer og skille seg ut
 • Generøsitet for å øke selvtilliten, drivkraften for suksess
 • Samvær for å oppmuntre til utveksling og lagånd
 • Ansvar for å ta opp utfordringene med bærekraftig utvikling i våre profesjoner
 • Integritet all fortjeneste reinvesteres i opplæring av elever og lærlinger i samsvar med vårt historiske oppdrag om å tjene publikum

Fortreffelighet, på alle områder og til enhver tid

 • I palasser, livsstilshoteller, Michelin-stjernerestauranter, bistronomi og matservering
 • I høykvalitets matlaging og overnatting
 • I respekt for mennesker og miljø

En skole som er åpen for mangfold

Vi ønsker unge studenter med forskjellig bakgrunn fra hele verden velkommen, og tilbyr kvalifikasjoner innen matlaging, gjestfrihetsledelse, service og bordkunst, i tillegg til å motta fagfolk som tar sikte på å perfeksjonere sine ferdigheter eller endre karriere.

Det som betyr noe er din lidenskap for de krevende yrkene som vi gir opplæring til, din nysgjerrighet og din utholdenhet.

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  8%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  12 til 1

Campus funksjoner

Paris Campus

Paris er et ledende reisemål for forretnings- og fritidsreisende over hele verden, og er det historiske hjemmet til FERRANDI Paris , i hjertet av Île-de-France-regionen, med nesten 2500 klassifiserte hoteller og 2300 restauranter.

I hjertet av Montparnasse og Saint-Germain-des-Prés-distriktet

25 000 kvm med klasserom og laboratorier på det historiske Campus of Ferrandi
Et campus som ligger i hjertet av Paris, nær de mest kjente stedene; restauranter og monumenter
Et program designet av fagfolk innen fransk mat og bakverk og pedagogikk

Dijon Campus

Dijon, hovedstaden i Burgund-Franche-Comté-regionen i det sentrale Øst-Frankrike, er en kulturell destinasjon par excellence. Offisielt anerkjent som en "City of Art and History", har den et stort beskyttet område på 97 hektar.

FERRANDI Paris , Dijon campus, en unik og moderne bygning i hjertet av byen

Plassert i Burgund, rett ved hjertet av den berømte byen Dijon og 1 km fra vingårdene, er vår splitter nye campus en del av den nye Cité Internationale de la Gastronomie et du Vin.

Saint-Gratien Campus

Ved inngangsporten til Montmorency-dalen og elleve kilometer nord for Paris, ligger Saint-Gratien nær områder med høy økonomisk aktivitet.

Saint-Gratien Campus, 5000 m² med toppmoderne teknisk utstyr

Saint-Gratien campus ble bygget i 2014 av CCI Paris Ile de France, og har et areal på 5000 m² og er utstyrt med toppmoderne tekniske fasiliteter. Bygget er en del av en høy miljøkvalitet (HEQ) tilnærming, med en lavenergibygningsmerke.

  Opptak

  FERRANDI Paris tilbyr flere programmer fullt undervist på engelsk både i Hospitality Management og Culinary Arts for internasjonale studenter.

  Trinn 1 – Online søknad

  Vennligst fyll ut søknaden i "søk her"-delen av nettstedet vårt, som kan nås ved å klikke her:

  • Kopi av høyeste grad opptjent
  • Passport kopi
  • Curriculum vitae
  • Motivasjons brev
  • Referansebrev (hvis aktuelt)
  • Kopi av ethvert kulinarisk sertifikat eller grad oppnådd (hvis aktuelt)
  • Bevis på betaling for søknadsgebyrer (hvis aktuelt)
  • Bevis på flytende engelsk (valgfritt, men anbefalt)

  Vær oppmerksom på at for å følge et internasjonalt program i kulinarisk kunst ved FERRANDI Paris , må du være minst 18 år gammel når programmet begynner.

  Dokumenter må oversettes til engelsk av en offisiell oversetter. Kopier godtas, men originaldokumenter kan etterspørres.

  Etter at du har sendt inn søknaden din, vil du motta en bekreftelses-e-post og filen din vil gå til vurdering av opptaksteamet vårt.

  Trinn 2 – Utvalgsintervju (avhenger av programmet)

  Kvalifiserte kandidater til de intensive og avanserte profesjonelle programmene inviteres til et 20 til 30-minutters online utvelgelsesintervju med en opptaksansvarlig.
  Målet med dette møtet er å forstå kandidatens bakgrunn, karrieremål og motivasjon for å bli med FERRANDI Paris bedre.
  Vær oppmerksom på at kandidater til avansert program også blir stilt tekniske spørsmål om feltet for programmet de søker på (fransk konditori eller fransk mat) under intervjuet. Dette er viktig da programmet henvender seg til erfarne fagfolk som allerede mestrer grunnleggende teknikker.

  Trinn 3 – Opptaksjury

  Vi holder opptaksjuryer hver uke. Opptaksstyret møtes for å gjennomgå søknaden din i detalj, samt tilbakemeldingene fra utvelgelsesintervjuet. Vi vil vurdere alle de formelle aspektene ved søknaden din, inkludert din akademiske bakgrunn, yrkeserfaring og internasjonal eksponering, samt et motivasjonsbrev og, hvis aktuelt, et anbefalingsbrev.

  Trinn 4 – Beslutning om opptak

  Beslutninger tas nesten hver uke, og kandidater blir varslet innen 48 timer etter opptaksjuryen. Våre opptaksrepresentanter vil varsle deg om resultatene dine via et offisielt brev via e-post. Hvis et positivt utfall, i tillegg til et offisielt opptaksbrev, mottar kandidater også et dokument med de neste trinnene for påmeldingen.

  Visumkrav

  EU-studenter

  EU-borgere og statsborgere i Liechtenstein, Norge, Island, Sverige og Sveits trenger ikke visum.

  Ikke-EU-studenter

  Statsborgere fra alle andre land må søke om et 12-måneders Visa Long Séjour – Titre de Séjour étudiant (VLS-TS) (Long Stay Student Visa) på et fransk konsulat eller ambassade eller Campus France-byrå. Dette vil også tillate deg å jobbe i Frankrike.

  Viktige notater

  • Du kan ikke bo i Frankrike på et oppholdsVISUM utstedt for et annet EU-land
  • Hvis du har et VISA (student eller annet) gyldig i et annet EU-land vil ikke dette dekke oppholdet i Frankrike; du må søke om en VLS-TS for Frankrike

  (Du har et visum som er gyldig i 6 til 12 måneder som du må validere når du ankommer Frankrike.)

  • Hvis du for tiden bor i et land der du ikke har offisielt statsborgerskap, er det kanskje ikke mulig å søke om visum fra dette landet, du må returnere til ditt statsborgerskap for å sende inn søknaden
  • Hvis du er en medfølgende ektefelle eller har en annen type status i Frankrike, sørg for at du sjekker med FERRANDI og/eller med de franske myndighetene som er nærmest deg om du er kvalifisert til å gjennomføre studier og å gjøre et internship
  • Deltakere som trenger visum, oppfordres til å kontakte det franske konsulatet eller Campus France Bureau nærmest dem så snart som mulig for å finne ut hva søknadskravene er. Krav og behandlingstider varierer fra land til land, så sørg for at du tar vare på dette i tide.
  • Du må vise et påmeldingsbevis («Attestasjonen» som er inkludert i opptakspakken din, samt annen dokumentasjon angående din ID, økonomiske situasjon osv. Du kan kreve annen dokumentasjon fra FERRANDI (for eksempel en kvittering for innskuddsbetaling) – hvis dette er tilfelle, vennligst gi oss beskjed, så gir vi det gjerne.

  Studentuttalelser

  Steder

  • Paris

   Rue de l'Abbé Grégoire, 28, 75006, Paris

  • Dijon

   Parvis de l'unesco, 12, 21231, Dijon

  Spørsmål