Keystone logo
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Introduksjon

Ferrières School of French Excellence

Å velge å studere ved Ferrières School lanserer en karriere i en sektor i konstant vekst og som tilbyr utallige profesjonelle muligheter over hele verden. Kun 25,5 miles unna hjertet av byen av lys Paris, like nær begge Paris' store internasjonale flyplasser (Orly og Roissy Charles de Gaulle), er Ferrières lett tilgjengelig fra sentrum av Paris med offentlig transport. Hos Ferrières tror vi at suksess kommer fra solid teoretisk og praktisk opplæring kombinert med personlig utvikling.

Ferrières ' mål er å utvikle dyktige ledere som er kompetente, allsidige og i stand til å inneha topplederstillinger og definere fremtidige industribehov.

For å sikre at ferdighetene og ekspertisen som undervises møter de nåværende og fremtidige behovene til gjestfrihets-, gastronomi- og luksusindustrien, utviklet vi programmet i nært samarbeid med våre prestisjetunge partnerbedrifter, samt rådgivere fra topp handelshøyskoler.

MULTIINDUSTRI TILNÆRING:

Drevet av kjerneverdiene tradisjon og innovasjon, ydmykhet, arbeid og åpen visjon, er oppdraget til Ferrières tredelt:

  • Lær fremtidige fagfolk fra hele verden, gjennom en rekke programmer, som passer bransjekrav innen Gastronomi, gjestfrihet og luksus: Bachelor, MSc og kulinariske kvalifiserende programmer
  • Bidra til å fremme kunnskap og praksis over de tre dimensjonene: matkultur, gjestfrihetsledelse, luksus og arrangementsplanlegging.
  • Styrke innflytelsen og attraktiviteten til Frankrike i disse områdene av fortreffelighet.

FERRIERES HIGH-END ØKOSYSTEM:

Ferrières ' omfattende økosystem gir studentene en eksepsjonell yrkeserfaring og konfronterer dem umiddelbart med "excellence" takket være en rekke restauranter, en cateringfirma og et 4* hotell. Disse institusjonene, som ikke er applikasjons- men profesjonelle enheter, administreres av et team av erfarne gjestfrihetsfolk og forretningsmenn, noen av dem vinnere av «Meilleur Ouvrier de France»-prisen. De tilbyr high-end mat og en service i verdensklasse til et krevende klientell.

Etter hvert som kapasiteten deres øker, blir studentene gradvis innlemmet i ulike stillinger innen kjøkken, servering, innkjøp, sommelieravdeling, bar, front office, gjesteforhold, rengjøring, salg, reservasjoner, vedlikehold, markedsføring, økonomi, e-markedsføring og eventplanlegging. Denne praktiske opplevelsen møter den akademiske læringen.

Steder

  • Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

  • Paris, Frankrike

Spørsmål