De grunnleggende og avanserte teknikkene for fransk bakverk
Ferrières
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Ferrières-en-Brie, Frankrike
Språk
Engelsk, Fransk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
7 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 11 500 / per course
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
03 Sep 2024
Introduksjon
Lærlingen på konditorkursnivå kan utvide sine teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter i fransk bakverk. Han lærer å lage klassiske bakverk og dekonstruere standard, leke rundt former, farger, strukturer og monteringsmetoder. Han lærer å overraske gjester, glede øynene og smaksløkene deres.
Objektiv
- Lag de grunnleggende forberedelsene (deiger: elting, forming, detaljering, forming, baking, kremer, mousser, ganache, iskrem og sorbet, kjerning, klassiske desserter, kaker, desserter, paier og terter, moderne produksjoner; buffékreasjoner; kreative bakverk, sjokoladeinitiering; kunstnerisk sukkerinitiering ...)
- Definer rollene og stillingene i et konditori og på en restaurant
- Mestre faglig terminologi
- Kategoriser profesjonelle verktøy og lokaler
- Identifiser utstyr og lær hvordan du bruker det
- Organisere produksjonen i henhold til etablerte standarder og tiltak
- Identifiser matvarer og matkonserveringsmidler
- Identifiser kvalitetskriteriene i matvarer
- Mestre den foreløpige forberedelsen
- Utvikle profesjonell troverdighet og effektivitet (profesjonell gastronomisk kultur, profesjonell praksis for fortreffelighet, feltbesøk, PAP diversifisert økosystem, valgfri operativ internship).
- Sørg for at arbeidsområdene er behørig vedlikeholdt
- Respekter hygiene- og sikkerhetsstandarder
Kursstruktur
- Deiger
- Wiennoiserie
- Kremer
- Butterdeig
- Choux-deig
- Terter
- Entremets
- Små kaker
- Besøk av kaker
- Sjokolade
- Kjeks
- Introduksjon til brødbaking (tradisjonell baguette, fruktbrød, mykt brød, overraskelsesbrød)
Pedagogisk metode
- Lære
- Forstå
- Øve på
- Vurdere
- Styre
Opptakskrav
Dette sertifikatkurset er åpent for 18 år gamle søkere og over som ønsker å videreføre sin erfaring og utvide ferdighetene sine, eller de som skifter til et annet ekspertiseområde og som ikke har en standard akademisk bakgrunn. Hvis du ønsker å søke på dette programmet, vennligst opprett en online profil, last opp CV, følgebrev og en kopi av ID-kortet ditt. Et intervju med vårt akademiske styre vil bli planlagt etter at vi har behandlet filen din.
Karrieremuligheter
Mulighet for å komme videre som kommis i et kjøkkenteam eller et konditori.