Keystone logo
Flint Hills Technical College Nettverksteknologi, AAS
Flint Hills Technical College

Nettverksteknologi, AAS

Emporia, USA

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

En grad i nettverksteknologi forbereder studentene på en karriere i en dynamisk industri med høy etterspørsel. Gjennom praktisk trening utvikler studentene ferdigheter til å bygge, installere, vedlikeholde og reparere datamaskiner og datanettverkene de er tilknyttet.

Network Technology tilbyr en tilknyttet applikasjonsvitenskapelig grad. Seniorer og ungdomsskoler er også kvalifisert for å søke på dette programmet.

Network Technology Associate of Applied Science Degree er et toårig program som inneholder tekniske og generelle utdanningskurs. Nyutdannede vil utvikle den faglige kunnskapen og ferdighetene som trengs for å etablere, vedlikeholde, administrere og sikre datanettverk og gi brukerstøtte for datamaskiner. I tillegg er kandidater forberedt på å ta sertifiseringseksamener for CompTIA, Linux Professional Institute, Microsoft og Cisco. Disse ferdighetene og sertifiseringene vil forberede dem på umiddelbar ansettelse innen støtte og administrasjon av datamaskiner eller IT-nettverk.

Nettverksteknikere kan jobbe i en organisasjon eller for et datastøtteselskap og opprettholder vanligvis kontorer, men er sjelden begrenset til dem. Etter hvert som nettverk utvides, kan mer arbeid, inkludert teknisk støtte, gjøres fra eksterne steder. Etter hvert som tilgjengeligheten av praktisk talt alle aspekter av en virksomhet blir digital, planlegger, koordinerer og implementerer nettverksteknikere i økende grad nettverkssikkerhet. Maskinvare- og programvareleverandører, telefonselskaper, statlige og føderale myndigheter, høyskoler og universiteter er blant de beste arbeidsgiverne.

Karrieremuligheter inkluderer:

Nettverksteknikere

Helpdesk-støtte

Spesialister på datamaskinstøtte

Systemadministratorer

Nettverksadministratorer

Nettverksingeniører

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Diplom i datasystemtekniker - nettverk (CSTN)
  • Barrie, Canada
  • Online
 • 52867WA - Advanced Diploma of Industrial Data Communication, Networking and IT
  • Online
 • Associate Degree i nettverksspesialist
  • Appleton, USA
  • Online USA