Keystone logo
© Frank Scarito, FAMK
Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Introduksjon

Film Academy Milton Keynes er den ledende leverandøren av filmskapende utdanning og praktisk opplæring i Milton Keynes og Buckinghamshire. Gå inn i drømmenes verden, hvor historier får liv, og lidenskapen står i sentrum. Filmakademiet Milton Keynes inviterer deg til å legge ut på en filmreise uten like. Oppdag ditt kreative geni: Enten du er en ambisiøs, skuespiller, manusforfatter, klipper eller kinematograf, er akademiet vårt ditt kreative lerret. Med veiledning fra bransjefolk kan du låse opp potensialet ditt og bringe din kunstneriske visjon til skjermen.

Lær av de beste: Fakultetet vårt består av prisvinnende regissører, erfarne skuespillere og anerkjente manusforfattere som deler sin ekspertise og innsidekunnskap, og sikrer at du får en utdannelse som er uten sidestykke. Praktisk erfaring: På FAMK møter teori praksis. Dykk inn i virkelige prosjekter, samarbeid med medstudenter og få praktisk erfaring som setter deg på veien til en vellykket karriere i filmindustrien. Forge Global Connections: Akademiet vårt er en smeltedigel av talenter fra hele verden. Bygg et nettverk av livslange forbindelser med likesinnede kreative, og åpne dører til internasjonale muligheter. Karrierefremgang: Med vår bransjefokuserte læreplan vil du oppgradere deg klar til å markere deg i den konkurranseutsatte verdenen av film og underholdning.

Vårt dedikerte karriereserviceteam vil veilede deg mot muligheter som stemmer overens med dine ambisjoner. Din reise starter her: Enten du drømmer om å pryde skjermen eller forme historier bak kulissene, er Film Academy MK der reisen begynner. Bli med oss, og sammen, la oss lage historier som inspirerer, provoserer og fengsler verden. Meld deg på i dag: Din billett til en filmisk fremtid venter. Ikke gå glipp av signalet ditt! Registrer deg nå og gjør lidenskapen din for film til et livslangt eventyr.

Steder

  • Bletchley

    South Central Institute of Technology, Sherwood Dr, Bletchley, MK3 6DR, MK3 6DR, Bletchley

    Spørsmål