Keystone logo
French University In Egypt LISENS I ØKONOMISK STYRING
French University In Egypt

LISENS I ØKONOMISK STYRING

El Shorouk City, Egypt

Request duration

Engelsk, Fransk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

UFE tar sikte på å bringe studentene fortreffeligheten av fransk utdanning og opplæring til Egypt. Tilbyr en ekte flerkulturell opplevelse, planlegger universitetet å pleie neste generasjon stifinnere og ekstraordinære visjonærer på tvers av forskjellige felt. Et tiår siden det ble innviet, har universitetet som mål å aktivt bidra til utviklingen av utdanningsstandarder i Egypt. UFE er en bro mellom Europa, Midtøsten og Afrika i Kairo.

Université Française d'Égypte (UFE) ble grunnlagt i 2002 og er en høyere utdanningsinstitusjon under dobbelt tilsyn av egyptiske og franske departementer for høyere utdanning. UFE gir et løfte til den nye generasjonen stifinnere. Et løfte om å motta enestående høykvalitets utdanningsprogrammer, en solid integrering i arbeidsmarkedet og en dedikasjon til å sikre din profesjonelle fremtid. Navet til fransk høyere utdanning i Egypt, UFE gir en multikulturell opplevelse ettersom det tilbyr en rekke grader fra anerkjente franske universiteter, akkreditert av Frankrikes departement for høyere utdanning, forskning og innovasjon.

En tverrfaglig etablering, universitetets disipliner inkluderer ingeniørvitenskap, informatikk og kunstig intelligens, ledelse, samfunnsvitenskap, arkitektur og anvendte språk. Kurs blir undervist på fransk og engelsk i et arabisk-talende miljø.

Våre faglige mål støttes av et bredt spekter av strategiske partnerskap med Frankrikes fineste utdanningsorganisasjoner. Deres kompetanse videreføres til studentene våre gjennom et mangfold av kurs og programmer. Disse partnerne inkluderer Université Paris I Panthéon-Sorbonne, Université Sorbonne Nouvelle, Université de Nantes, Université de Haute Alsace og INSA i Strasbourg, som alle er oppført på internasjonal rangering.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Urbaniseringens økonomi
    • Amsterdam, Nederland
  • Sommerkurs i statistiske metoder for kausal slutning
    • Amsterdam, Nederland