Keystone logo
Fundació Vidal i Barraquer

Fundació Vidal i Barraquer

Fundació Vidal i Barraquer

Introduksjon

Vi er en institusjon opprettet i 1964 og dedikert til helsefeltet og spesifikt til psykisk helse. Vi integrerer bistand, undervisning og forskning innen psykisk helse, med et psykologisk, sosialt, biologisk og åndelig perspektiv.

Universitetsinstituttet for psykisk helse

Vidal i Barraquer Mental Health Institute er en del av Ramon Llull University. Den har to hovedgrener av aktivitet: undervisning og forskning . Det endelige målet er derfor også todelt: å skape og spre kunnskap innen psykisk helse.

Blant de forskjellige studieområdene til senteret er det verdt å fremheve området psykologi og spiritualitet, utviklet som et rom for forskning, undervisning og refleksjon over koblingene mellom spiritualitet og psykologi.

Kurs 2022-23

Postgraduate programmer (master, spesialisering og erfaring) er ment å tilby avansert opplæring for å oppnå en akademisk og/eller profesjonell fordypning. I samsvar med dette formålet og med de spesifikke behovene til opplæring av fagfolk innen psykisk helse, artikulerer våre programmer profesjonalisering og forskning, både i offentlige og private omsorgsmiljøer. Dette faktum gjenspeiles i det teoretiske og tekniske innholdet, i erfaringene til lærere og veiledere, samt i praksisprogrammet gjennom samarbeidssentrene.

Foreløpig er alle opplæringsprogrammene tilpasset European Higher Education Area, hvor vurdering er fortløpende og kursbelastningen beregnes i ECTS-poeng ( European Credit Transfer System ). Ett studiepoeng tilsvarer 25 timers arbeid og timene med oppmøte, forberedelse av arbeid, studier, praksis, evalueringsprøver og veiledning med lærere telles.

Steder

  • Barcelona

    C/ Sant Gervasi de Cassoles, 88-90, 08022, Barcelona

Programmer

Spørsmål