Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

Introduksjon

om oss

FutboLab er et selskap spesialisert på trening av fotball trener på et profesjonelt nivå.

Vårt prosjekt ble født for 10 år siden som et sportslig og entreprenørskaps initiativ, med hånden av en gruppe lidenskapelige fotballspillere, utdannet nasjonalt og internasjonalt i ulike idretter. Den er opprettet for å maksimere forberedelsen av alle fotballmedlemmer: Trenere, spillere og klubber, både profesjonelle og semi-profesjonelle.

FútbolLabs fotballskole er et høyteknologisk fotballssenter med studenter i mer enn 30 land, og som har som mål å spesialisere trenere, fotballspesialister og utdannede innen idrettsområdet gjennom de forskjellige toppnivåprogrammene, innen idrettsopplæring i fotball og i organisasjoner som trengs for å administrere sportsorganisasjoner eller selskaper på en spesialisert måte.

Gjennom våre sertifiserte kurs godkjent av prestisjetunge universiteter på nasjonalt nivå ønsker vi å fremme lidenskapen for idrett og fotball spesielt gjennom det beste råd og trening ved hjelp av den mest avanserte metodikken. Med opptil 25 online og blandede kurs med universitetsakkreditering, med spesialister som jobber eller har jobbet i de beste og mest anerkjente spanske klubber og internasjonalt som blant annet FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica.

misjon

Hjelp til å nå det maksimale potensialet og oppnå målene takket være de best forberedte fagfolkene. Interessert i å søke ekspertise og maksimal ytelse for hver av våre trenere for å hjelpe dem med å forbedre taktisk, teknisk, fysisk og psykologisk. Opprett og generer merverdi i profesjonell og personlig vekst og utvikling i løpet av læringsperioden.

utsikt

Å bli anerkjent som en innflytelsesrik sportsvirksomhet innen undervisning i fotballverdenen både nasjonalt og internasjonalt. Å være pionerer gjennom en effektiv og effektiv organisering av høy ytelse som tilbyr verdifulle tjenester til våre trenere. Å være et ledende selskap over hele verden og et referansepunkt for våre hovedkonkurrenter med permanent innovasjon i kvaliteten på våre tjenester.

verdier

Vi tror på betydningen av sport for å oppmuntre til personlig og profesjonell vekst av våre trenere. Derfor, gjennom FutbolLab ønsker vi å fange verdiene som representerer oss mest. Innovasjon, profesjonalitet, opplæring, engasjement og kvalitet.

Vår metodikk

FutbolLab er forpliktet til den beste opplæringen og maksimerer potensialet til fotball trener. Vi er for tiden det beste treningsakademiet for online fotball trener i Spania. Vellykket vår organisasjon er basert på prinsippene for innsats, enhet, tillit, disiplin og rigor. Disse prinsippene, lagt til vårt engasjements engasjement og økningen av kontinuerlig kunnskap om vår sport, tillater oss å tilby de mest komplette kursene til å bli Total Coach

Vi er tilgjengelige for deg hver dag på året. I tillegg har vi en virtuell campus hvorfra du kan trekke ut all informasjonen. Teori, spesialiserte artikler og videoer oppdateres kontinuerlig, slik at du ikke går glipp av noe.

Uansett hvilken trening du trenger, har FUTBOLLAB løsningen. Fra den holistiske ideologien, basert på General Theory of Systems, som inkluderer prosessene for utarbeidelse av utøveren på en global måte, har vi en uendelig kurs. De ulike områdene av kunnskap, som inkluderer aspekter som fysisk forberedelse, bruk av psykologi for emosjonell styring, forberedelse av trening for feltspillere og målvakter, analyse av spillet og til og med styring og koordinering av idrettsenheter de er våre spesialiteter Fra hver av dem presenterer vi en oppdeling av innhold, innrammet i kategoriene Master, Expert og Technician, å kunne velge mellom universitetets tittel eller egen tittel, og lar deg finjustere ditt valg av trening.

Komplementeringen av disse seksjonene gjør at våre studenter kan være overlegen trenere. Vi er dynamiske mennesker som er en fordel for alle lag. Vi er veldig stolte av vårt bidrag til utviklingen av fagfolkene vi jobber med. Mange har nådd nivåer av overlegen kunnskap og praksis som de ikke kunne ha oppnådd uten våre kurs, lærere og trenere.

Steder

  • Barcelona

    Barcelona, Spania

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål