Keystone logo
Futuregames

Futuregames

Futuregames

Introduksjon

Med skoler i Stockholm, Boden, Skellefteå, Karlstad og Malmö (Sverige); Nordreisa (Norge); og snart i New Zealand i Dunedin, tilbyr Futuregames en hel rekke forskjellige typer utdanning og på mange forskjellige nivåer, fra korte kurs for erfarne fagfolk til heltidsprogrammer for fremtidige spillutviklere som nettopp har begynt i bransjen. Med nesten 20 års erfaring har Futuregames konsekvent rangert som en av de beste spillutdanningene i verden, og våre tidligere studenter utgjør over 11 % av den svenske spillindustrien som jobber på tvers av spillkunst, spilldesign, programmering, spillmarkedsføring og mer .Vår visjon

"Å gi hver enkelt kompetanse og kontekst til å kunne bidra til bærekraftig endring, for seg selv og for samfunnet."

Vårt oppdrag

"Å være en skole som tilbyr innovative utdanninger som gir folk oppdaterte ferdigheter og verktøy for å løse dagens og morgendagens utfordringer."


HANDLINGSBARHET; Evnen til å gå fra tanke til handling. Å våge. Å gjøre ting riktig og gjøre feil. For å teste og gjøre om. Helt til det treffer. Hos oss er du velkommen til å prøve og feile. Det krever både nysgjerrighet og mot for å gå nye veier og åpne nye dører. Det er det Futuregames gjør.

VINN-VINN-VINN-VINN; Vårt beste scenario er når vi lager en fire-trinns rakett der alle vinner; Du vinner, skolen vinner, medskaperen vinner og samfunnet vinner. Vi lykkes ikke alltid, men gjør det veldig ofte. Og så skaper vi bærekraftig endring og en bedre verden for mange.
SAMSKAPE; Du er vår medskaper og du inviteres til å delta i kreative prosjekter og prosesser fra starten av. Kompetanse og engasjement går hånd i hånd. Og da må våre medskapere få mulighet til å handle og delta. Å være med og sette mål. Ikke bare gå mot allerede ferdige mål som noen andre allerede har bestemt. Alene er ofte sterkt, men sammen gjør vi det enda bedre og tar det enda lenger mot bærekraftig vekst.
LEKELIGHET; Lekenhet er en av våre hovedverdier. Briljans tar form i noe fylt med lek, glede og konstruktiv dialog. Et lekent og ettergivende klima er grunnlaget for at vi skal ha det bra og tørre å teste våre tanker og ideer.
LÆR FØRST; Teknikk, programvare, modeller, metoder, erfaringer og tydelige prosesser er verktøy for våre kreasjoner. Behovene til studenten, kunden og brukeren er målet for vår etablering. Hånd i hånd med dine mål og behov. Vi må først lære og deretter teste og implementere på ulike måter.Vi er stolte av å gjøre utdanningene våre så virkelige som vi overhodet kan, og vi jobber med noen av de beste spillselskapene som Avalanche Studios, Star Stable, Coldwood Interactive, Zordix, Paradox Arctic, Turborilla, Level Eight, North Kingdom, King , Ubisoft, EA DICE, Fatshark Games, Starbreeze Studios, Glorious Games Group, NEAT Corporation, Epic Games etc etc... vi legger til listen hvert år!

Statistikk

Start spillkarrieren din i Sverige med Futuregames !

I 2022 ble Futuregames rangert som den 7. beste spilldesign- og utviklingsskolen i verden og den beste i Nord-Europa av Rookies. Med et utvalg av over 10 grader og kurs undervist på engelsk, tiltrekker Futuregames studenter fra hele verden. Vi tilbyr et virkelig globalt miljø hvor ulike ideer og perspektiver møtes på alle våre lokasjoner i Sverige – Boden, Karlstad, Skellefteå, Stockholm og nå også Malmö!

Sverige – Episenteret for spillutvikling

Det anslås at rundt én av fire mennesker i verden har spilt et spill laget av svensker. Ikke så rart at spillingen i Sverige blomstrer. Inntektene for den svenske spillindustrien vokste til 2,7 milliarder EUR i løpet av 2021, en økning med 28 %, ifølge den svenske spillutviklerindeksen 2022.

Og spillindustrien er større enn de store navnene som Mojang, King og DICE.

Hvorfor Futuregames ?

Med 25 års erfaring innen spillutviklingsutdanning, har Futuregames konsekvent rangert som en av de beste spillutdanningene i verden. Våre tidligere studenter utgjør over 14 % av den svenske spillindustrien som jobber med spillkunst, spilldesign, programmering, spillmarkedsføring og mer.

 • 90 % av studentene våre får jobb i bransjen innen 3 måneder etter endt utdanning.
 • 14 % av den svenske spillindustrien er Futuregames alumner.

  Campus funksjoner

  Boden Game Camp

  Top of the line-lokaler, et voksende økosystem av spennende selskaper innen teknologi og kreativ industri, den fremste spillklyngen i Nord-Sverige, og en campus rett ved siden av skolen med nye venner.

  Ta sjansen, flytt til Boden og ta en av disse utdanningene:

  • Spillprogrammerer C++ / C
  • Spillartist
  • Spilldesigner
  • QA / Game Tester
  • Indie spillutvikler

  Boden Game Camp tilbyr moderne, IT-tilpassede lokaler og komfortable fellesarealer. Du bor komfortabelt på vår campus på anlegget. Det er også et nybygd konferanse- og filmstudio, samt innovative klynger innen spill og digital industri.

  Start-ups og internasjonale aktører

  Mange starter sine egne selskaper og andre velger å etablere seg i nett-, e-handels- og spillklyngen som dukker opp på stedet. Multigiganter som Google og Facebook holder også øynene på Boden. Årlig finner en av våre mest kjente internasjonale spillbegivenheter for kvinner sted, "Valkyrie Jam".

  Vintersport og sommermoro

  Svensk Lappland venter, med nordlys, ski, snøscooterkjøring, fiske, fotturer og mye mer. Naturopplevelser som beriker og beveger deg vil krydre studiene. Vi tør love at studietiden din i Boden blir et godt minne for livet, på mange plan – velkommen til Boden Næringspark!

  Garantert bolig i nær tilknytning til et sosialt liv

  Når du blir tatt opp til utdanninger i Boden er du garantert bolig. Det finnes boligalternativer i form av 18 kvm moduler, inntil 10 kvm studentrom.

  Generer ideene dine til virkelighet i spillinkubatoren vår

  I løpet av 2021 etablerer vi muligheten for deg til å ta spillet ditt til markedet. På NEXT kan du bli akseptert i vår spillinkubator, og få 12 måneders full tilgang til alle nødvendigheter for å få spillet ditt ut på markedet. Eller du kan møte likesinnede, etablere nettverk og utvikle deg sammen.

  Alt under samme spilltak

  På Boden Game Camp finner du alt spillrelatert under ett tak. Spillstudioer, inkubator og fremtiden din finner du bare noen få trinn over utdanningen.

  Treningsstudio og restauranter med studenttilpassede tilbud finner du like ved, i hovedetasjen. Vi skaper en rett vei til verden for deg, studenten, og derfor jobber vi mye med internasjonale aktører.

  Velkommen til Boden med nærlivet i fokus!

  Campus Skellefteå

  I samarbeid med «Arctic Game Lab» og Campus Skellefteå driver vi kreative utdanninger innen Game & UX Design, Prosjektledelse, Game Programmering, samt Game Art. Her finner du studentboliger og bedrifter som er interessert i å ha deg som praktikant. En aktiv studentforening sikrer fellesskap og rikelig med aktiviteter.

  Spillfokus og trening

  Arctic Game Lab og en voksende spillindustri arrangerer spillfrokoster, video- og brettspillkvelder og game jams. Campushallen, med treningsstudio, PE-hall og kampsport, tilbyr fysisk trening.

  Moderne fasiliteter og «Musik på Älven»

  Utdanningene holdes i nyoppussede lokaler like ved elva, hvor studenter flyter rundt på gummibåter til sommerens musikkfestivaler. Skellefteå er en ung by i vekst med en av de beste spillkulturfestivalene i verden, «Nordsken».

  Det er lett å ende opp med å bli...

  «Hvis du kommer til Skellefteå for å studere, vil du kanskje aldri dra herfra. Planen min var å bli i to år. Jeg er på 15 og teller, og jeg har ingen planer om å flytte. Du kan bo, trives og utvikle deg i Skellefteå så lenge du vil. Mulighetene er endeløse!" – Emma Prieto – Community Manager Arctic Game Lab

   Opptak

   Slik søker du til Futuregames i Sverige

   For å lære hvordan du søker som internasjonal student i Sverige, fortsett til Futuregames internasjonal studentside og naviger til delen "Søk". Sørg for å lese all informasjon på vår internasjonale studentside før du sender inn søknaden din. Der finner du all viktig informasjon om søknadsprosessen, skolepenger, oppholdstillatelse/visum, overnatting m.m.

   Slik søker du til Futuregames i Polen

   Hvis du tenker på å studere ved Futuregames i Warszawa, Polen, er dette informasjonen for deg.

   Spesialpriser for våre utdanninger i Polen kun i 2023:

   Spillkunstner - 2450 EUR / semester (x 4 semestre). Totalt: 9800 EUR

   Spilldesigner - 2450 EUR / semester (x 4 semestre). Totalt: 9800 EUR

   Spillprogrammerer - 1990 EUR / semester (x 5 semestre). Totalt: 9950 EUR

   Søknadsprosess

   For å søke på Futuregames -utdanninger i Warszawa, send jobbporteføljen din, CV og en intensjonsavtale til: rekrutacja@ Futuregames .se. Søknadene vil bli akseptert inntil klassene er fylt.

   Utvalgte kandidater vil bli invitert til et kort e-møte for å forsikre seg om deres engelskkunnskaper (kommunikativt språknivå er nødvendig).

   Hvis du har spørsmål om Futuregames i Polen, vennligst kontakt Piotr Matecki på [email protected]

   Visumkrav

   Selv om Changemaker Educations / Futuregames kan gi noen veiledning angående Migrationsverket i Sverige, er det studentens eget ansvar å sikre at de er kvalifisert for en svensk oppholdstillatelse under studiets varighet og oppfyller alle migrasjonskrav. Siden søknadsprosessen kan ta tid, oppfordrer vi alle vellykkede søkere til å starte prosessen så snart deres "opptaksbrev" fra skolen er utstedt.

   Utdanninger ved Changemaker Educations/ Futuregames er utpekt som 'Higher Vocation Education'. Av denne grunn søker internasjonale studenter om oppholdstillatelse under kategorien 'Høyere utdanning'. Vennligst gå til vår internasjonale studentside (seksjonen "Oppholdstillatelse/visum") for å finne direkte lenker til det svenske migrasjonsverket.

   Internasjonale studenter fra visse land kan også trenge å få et gyldig visum for varigheten av studiet.

   Merk: EU-borgere trenger verken å søke om oppholdstillatelse eller visum for studier i Sverige. Du må imidlertid registrere deg hos det svenske skatteverket ved ankomst til Sverige.

   Stipend og finansiering

   <span translate="no">Futuregames</span> Åpent hus 2023

   Møt Futuregames ansatte og elever, lær mer om skolen og få svar på alle spørsmålene dine!

   Rangeringer

   Start spillkarrieren din i Sverige med Futuregames !

   I 2022 ble Futuregames rangert som den 7. beste spilldesign- og utviklingsskolen i verden og den beste i Nord-Europa av Rookies. Med et utvalg av over 10 grader og kurs undervist på engelsk, tiltrekker Futuregames studenter fra hele verden. Vi tilbyr et virkelig globalt miljø hvor ulike ideer og perspektiver møtes på alle våre lokasjoner i Sverige – Boden, Karlstad, Skellefteå, Stockholm og nå også Malmö!

   Sverige – Episenteret for spillutvikling

   Det anslås at rundt én av fire mennesker i verden har spilt et spill laget av svensker. Ikke så rart at spillingen i Sverige blomstrer. Inntektene for den svenske spillindustrien vokste til 2,7 milliarder EUR i løpet av 2021, en økning med 28 %, ifølge den svenske spillutviklerindeksen 2022.

   Og spillindustrien er større enn de store navnene som Mojang, King og DICE.

   Hvorfor Futuregames ?

   Med 25 års erfaring innen spillutviklingsutdanning, har Futuregames konsekvent rangert som en av de beste spillutdanningene i verden. Våre tidligere studenter utgjør over 14 % av den svenske spillindustrien som jobber med spillkunst, spilldesign, programmering, spillmarkedsføring og mer.

   • 90 % av studentene våre får jobb i bransjen innen 3 måneder etter endt utdanning.
   • 14 % av den svenske spillindustrien er Futuregames alumner.

   Steder

   • Stockholm

    Åsögatan 117, 116 24, Stockholm

   • Boden

    Teknikvägen 3, 961 50, Boden

    • Skellefteå

     Bockholmsvägen 23, 931 62, Skellefteå

     • Karlstad

      Sommargatan 101A, 656 37, Karlstad

      • Warsaw

       Warsaw, Polen

       Spørsmål