Keystone logo
© General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly

Introduksjon

På generalforsamlingen kan hvem som helst bli jobbklar til å starte en karriere innen koding eller data- eller UX-design, ved å få de etterspurte tekniske ferdighetene i løpet av tre eller åtte måneder. Generalforsamlingens bootcamps ledes av instruktører som er ekspertutøvere innen sitt felt, støttet av en karrieretjenesteplattform for å finne en jobb du kan elske, og forbedret av et nettverk av 100 000+ gradienter over hele verden.

Bootcampene er nybegynnervennlige programmer med få eller ingen forutsetninger. Studentene snakker med opptaksteamet for generalforsamlingen for å utforske deres bakgrunn, karrieremål, læringsstil, stipendkvalifisering og finansieringsalternativer som best passer deres behov. Som nyutdannet vil du ha en portefølje av individuelle og teambaserte prosjekter som viser din jobbberedskap til å ansette ledere en karrieretjenesteplattform for å veilede deg i jobbsøkingen din, og et nettverk av fagfolk som har forvandlet karrieren sin.

Oppdrag

Generalforsamlingens oppgave er å fremme et globalt fellesskap av individer som har myndighet til å forfølge arbeidet de elsker. Vår visjon er å bli et selskap som er anerkjent over hele verden for å bygge transparente veier til bransjens mest transformerende arbeid. Det gjør vi ved å:

 • Leverer best-i-klassen, praktisk utdanning innen teknologi, business, data og design.
 • Ã… gi tilgang til muligheter som bygger ferdigheter, selvtillit og frihet i ens karriere.
 • Ã… vokse et verdensomspennende nettverk av gründere, utøvere og deltakere som
  er investert i hverandres suksess.

Din beste vei til en ny teknisk karriere

Lag de riktige forbindelsene

Ta del i et nesten 100 000-sterkt nettverk av alumni fra toppteknologiselskaper rundt om i verden - pluss et globalt nettverk av ansettelsespartnere med nesten 20 000 topparbeidsgivere som stoler på GA-gradienter. Som en del av Adecco Group har vi uovertruffen rekkevidde – for uovertruffen karrieremuligheter.

Vær jobbklar fra dag én

Få de ekte, praktiske tekniske ferdighetene du trenger for å starte en ny karriere eller gå inn i en ny rolle – pluss de myke ferdighetene du trenger for å være klar for jobb før den første dagen din til og med treffer.

Lær av industrien PROS

Lær av instruktører med erfaring fra de beste teknologiselskapene. De har vært der – og de vet hva topparbeidsgivere ser etter innen teknologisk talent.

Få karrierecoaching for å skape suksess

Jobb en-til-en med en dedikert karrieretrener – og få veiledningen du trenger for å knuse karrieremålene dine.

Opptak

Opptakspolicy og prosedyre

Opptak til ethvert General Assembly , bortsett fra de som tilbys i Georgia, krever at studenten har et videregående diplom eller tilsvarende (General Education Diploma — GED) eller et vitnemål fra en institusjon for høyere utdanning akkreditert av en akkrediteringsforening anerkjent av USA Utdanningsdepartementet. General Assembly tar ikke opp studenter med evne til nytte.

Internasjonale studenter og engelskspråklige tjenester

General Assembly tilbyr ikke visumtjenester til potensielle studenter fra andre land eller engelskspråklige tjenester. General Assembly garanterer heller ikke for studentstatus eller tilknyttede gebyrer. General Assembly tilbyr ikke undervisning i engelsk som andrespråk. All undervisning foregår på engelsk. Engelskkunnskaper dokumenteres av:

 • Opptaksintervjuet.
 • Mottak av tidligere utdanningsdokumentasjon, som angitt i opptaksreglene.
 • Mottak av test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) eksamenspoeng på 80 eller høyere for den internettbaserte testen og 550 eller høyere for den papirbaserte testen.

Opptaksprosedyre

Opptaksprosessen vår er designet for å fremkalle kjernetrekkene vi har sett hjelpe studentene til å lykkes i og etter programmet. Etter at du har søkt, vurderer vi den og flytter utvalgte søkere videre til et telefonintervju. I løpet av dette intervjuet vil vi lære mer om din bakgrunn, og du vil få sjansen til å stille spørsmål. Hvis telefonintervjuet er vellykket, vil vi gå videre til en diagnostisk vurdering og/eller forhåndsopptaksarbeid (hvis aktuelt for det valgte kurset).

Når du har fullført alle nødvendige trinn i denne prosessen, vil du motta bekreftelse på opptak fra opptaksrepresentanten din.

Stipend og finansiering

GA-type-header GA-m-bottom-md hero-callout--header">Hvordan få råd til GA

GA-type-body GA-m-bottom-sm hero-callout--subhead">Potensialet er ikke definert av finansiell status - muligheten bør ikke være annerledes. På General Assembly mener vi at alle bør kunne få tilgang til en teknologisk karriere i høy vekst. Å investere i utdanning er et stort skritt, det er derfor vi tilbyr en rekke finansiering.

Alternativer på et øyeblikk

Finansiering skal aldri hindre deg i å starte en tilfredsstillende karriere. Uansett hvor du er i utdanningsreisen, er finansieringsalternativene våre designet med tanke på deg. Her er en oversikt over alternativene våre:

Avdragsplan

Fordel skolepengene dine i avdrag gjennom hele kurset.

lån

Søk om lån hos en av våre bransjebeste lånepartnere.

Inntektsandelslån (ISL)

Utsett skolepenger og tilbakebetal som en prosentandel av inntekten din når du har fått en jobb som tjener minst $40 000/år.¹

GI Bill® fordel

Veteraner kan bruke GI Bill®-fordelen til å lære på utvalgte amerikanske campuser.

Arbeidsgiversponsing

Få arbeidsgiveren din til å dekke kostnadene for programmet med arbeidsplassutdanningsfordeler.

stipend

Sosiale innvirkningsprogrammer og rabatter på undervisning utjevner feltet for underrepresenterte lokalsamfunn.

Studentuttalelser

Hvorfor studere ved General Assembly?

Inspirasjon

Form hvordan folk tenker og lærer, fra juniorutviklere til ansatte i Fortune 500-selskaper.

Samfunnet

Samarbeid med smarte, lidenskapelige kolleger for å nå mål og utvide virksomheten vår.

Vekst

Utvikle faglige ferdigheter gjennom mentorskap, karriereutvikling og gratis GA klasser.

fordeler

Balanser jobb og liv med sjenerøs lønnet fri, foreldrepermisjon med mer.

Steder

 • Toronto

  Adelaide Street West, 331, M5V 1R5, Toronto

 • London

  GA London, The Relay Building 1st Floor, 114 Whitechapel High Street London, E1 7PT, London

 • Manama

  Bahrain Institute of Banking and Finance Building 1306, 346 Rd 4625, Manama, Bahrain, 4625, Manama

  • New York

   GA NYC (Manhattan), Classrooms 10, East 21st Street New York , 10010, New York

  • Paris

   3 rue de Rossini , 75009, Paris

  • Sydney

   1 Market Street, Podium Building (entry via Kent Street, to the red-brick building, next to My Lua) Sydney, NSW, 2000, Sydney

  • Singapore

   79 Anson Rd, Level 20, 079906, Singapore

  Spørsmål