Keystone logo
© The University of Fredericton
Gateway College

Gateway College

Gateway College

Introduksjon

Om Gateway College

Gateway College kan stolt si at det har vært trening tusenvis av studenter til å være en helsepersonell siden 1986. Gateway College akademikere jobber som verdifulle medlemmer av helsepersonell i private og offentlige sykehus, langvarig omsorg, kompleks omsorg, assistert levende, uavhengig levebrød, spesiell omsorg, palliative omsorgsfasiliteter, samt hjemmestøttebyråer.

Vi ligger i sentrum av vakre Vancouver, British Columbia i Canada, og gir enkel tilgang til lokale fasiliteter og bytransport, for eksempel Skytrain og hovedbussruter.

Våre klasserom gir studentene et inspirerende og engasjerende studiemiljø. Våre høyt kvalifiserte medarbeidere og instruktører støtter alle studenter og er forpliktet til hver elevs suksess. Fullt utstyrte moderne laboratorier sikrer at Gateway College studenter kan lære oppdatert kunnskap og ferdigheter i et praktisk og komfortabelt miljø.

Vi er stolte medlemmer av:

 • PTIB: Private Training Institutions Branch
  • "Utpekt BC Private Training Institutions Branch
 • BC EQA: British Columbia Education Quality Assurance
 • NACC: National Association of Career Colleges
 • BBB: Bedre Business Bureau
 • BCCCA: British Columbia Career Colleges Association
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Misjon og visjon

Mission Statement

" Gateway College å gi potensielle og nåværende helsepersonell med høy opplæring og opplæring. Vi forplikter oss til kontinuerlig vekst innen helsevesenet og til dannelsen av opplæringspartnerskap for å møte og overgå industristandardene. "

Syn

Gateway College vil bli anerkjent som en topprangerte karriereopplæringskollege i Canada.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Hvorfor Gateway College ?

 • Helsevesen spesialisert institusjon. Gateway College har utdannet tusenvis av helsepersonell gjennom vår spesialiserte utdanning av høy kvalitet, siden 1986.
 • Bransje profesjonelle instruktører. Lær av en av de beste. Alle våre instruktører er sykepleiere lisensiert med CRNBC, CRPNBC, eller CLPNBC med mange års yrkeserfaring. Deres lidenskap og engasjement for utdanning er å fremme neste generasjon av frontlinjens helsepersonell for å bli enestående selvsikker fagpersoner. Deres positive og milde tilnærming gjør dem lett tilgjengelige for spørsmål og ekstra støtte. De høykvalitetsutdannede studentene mottar vil fullt ut forberede dem til å møte og overgå dagens bransjestandard.
 • Individuell oppmerksomhet. Vi forstår at ikke alle elever er like. Vi holder vår klassestørrelse mindre, og overvåker hver elevs fremgang for individuell oppmerksomhet, gir passende veiledning og støtte for å best passe deres læringsbehov og hjelpe våre studenter til å nå sitt fulle læringspotensial.
 • Livslang sysselsettingstjeneste. Vi leverer CV / brevbrevskriving, regelmessige oppdateringer av jobbmuligheter og karriereverdier for å møte potensielle arbeidsgivere fra ulike organisasjoner i feltet utelukkende til våre kandidater og nåværende studenter. Dette betyr at så lenge studentene registrerer og møter for messen, er de garantert å møte ansette ledere og / eller arbeidsgivere i person. Vanligvis arrangerer vi hver gang 10-15 organisasjoner, som deltar i vår jobbmesse, for å rekruttere våre eksepsjonelt velutdannede studenter og kandidater.
 • Rimelig! Betal så lite som $ 395 per måned for å starte Pathway mot drømme karriere i helsevesenet, eller søk om BC regjerende studielån.
 • Fleksible tidsplaner! Vi tilbyr heltid, deltid og online-alternativer med hyppige inntak. Ikke vent i måneder eller år for å bli med på et program. Med oss vil du allerede jobbe i feltet mens andre fortsatt er på venteliste.
 • Beleilig! Studere når som helst og hvor som helst med internettilgang ved å velge fjernundervisning.
 • Høy henvisningshastighet! Tusenvis av våre lykkelige kandidater har anbefalt våre programmer til sine venner og familiemedlemmer til å dele sin suksess.
 • Fast Track! Studentene kan få et diplom anerkjent av registret på bare 24 uker gjennom vår helsepersonell - akselerert program.
115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Steder

 • Vancouver

  702-333 Terminal Avenue, V6A 4C1, Vancouver

  Spørsmål