Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Introduksjon

Glendale Community College (Glendale, CA) ble grunnlagt i 1927 og har i løpet av denne tiden tilbudt "over 85 år med pedagogisk fortreffelighet og kvalitet". Glendale College, eller " GCC ", er fullstendig akkreditert av det regionale akkrediteringsorganet "WASC", og registrerer 16 000 studenter i løpet av et gitt semester. Høgskolen har også en aktiv og dynamisk internasjonal studentprogramavdeling - som registrerer 500 internasjonale studenter fra over 50 land. GCC har en av de høyeste "overføringshastighetene" til fireårige universiteter i California-systemet med toårige samfunnskollegier. Dette systemet er ideelt for internasjonale studenter, ettersom det lar F-1 visumstudenter spare tid og penger på sine amerikanske utdanningsprogrammer.

46563_GCCADBldg..jpg

Internasjonalt studentkontor

  • Heltids profesjonelt personale med verdensreiserfaring og flere språkkunnskaper.
  • Full støtte for opptaksprosessering, evaluering og vellykket påmelding.
  • Komplette støttetjenester for akademisk rådgivning / klasseregistrering og innvandringsrådgivning. "New Student Orientation" tilbød høst- og vårsemester.
  • Programmeringsaktiviteter både på campus og utenfor campus med International Student Club. Aktiv Student Govt. Forening, sammen med klubber, arrangementer og friidrett.
  • Utenfor campus bolig og vertsfamilie "Homestay" plasseringer

Raske fakta

Akkreditering: Fullt akkreditert institusjon: WASC: Western Association of Schools and Colleges. GCC ble grunnlagt i 1927 og er en av de eldste av CA-samfunnskollegiene. "Over 90 år med pedagogisk fortreffelighet.

Opptakskrav: Videregående transkripsjoner og vitnemål; minimum 2,0 eller "C" karakterpoeng gjennomsnitt, hvis du overfører direkte fra en amerikansk-basert høyskole eller universitet. TOEFL scorer minimum 45 på iBT, eller IELTS 'band score' på 4,5 minimum - hvis engelsk ikke er ditt første språk. Også bekreftelse av støtteskjema og kontoutskrift og personlig essay på en side. "Betinget opptak" er tilgjengelig for studenter uten TOEFL eller IELTS, og overføring fra et språkskoleprogram.

Campus og fasiliteter: Naturskjønn og moderne campus på 100 mål og 25 bygninger, som ligger i bakken av "San Rafael Mountains" - med utsikt over byen Glendale og deler av Greater Los Angeles skyline og metroområde. Veldig trygg forstads beliggenhet i et ideelt boligområde med hjem. Byen Glendale har blitt referert til som "Jewel City" i Sør-California.

Grader som tilbys: Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS); sammen med kortsiktige sertifikatprogrammer og kurs i generell utdanning. Totalt 75 akademiske hovedfag tilbys; fullt overførbar til fireårige universiteter i USA

Påmeldingstall: Totalt 15 000 studenter; inkluderer 500 internasjonale visumstudenter (hvert semester) fra over 50 land. Toppland som tradisjonelt er representert inkluderer Sør-Korea, Japan, Kina, Hong Kong, Indonesia, Vietnam, Taiwan, Sverige, Saudi-Arabia, Filippinene, Brasil og Armenia.

Fakultet / ansatte: Fakultetsinstruktører på heltid og deltid - som har oppnådd mastergrad og doktorgrad i deres valgte fagfelt. Små klasser (gjennomsnittlig klassestørrelse på 25 til 30 studenter), seminarer og moderne datalogi.

Housing & 'Homestays': Boliger utenfor campus inkluderer leiligheter, pensjonater og amerikanske vertsfamilier eller "Homestay" -alternativer via Homestay Placement Company - ISP, International Student Placements. Merk: bolig eller sovesal på campus er ikke tilgjengelig. For Internett-kontakt, kontakt ISP: [email protected]; Nettsted: www.ISPHomestays.com.

Store studieretninger: 75 akademiske hovedfag som fører til tilknyttede grader. Populære studieretninger inkluderer regnskap, animasjonsdesign, kunst / kunst, luftfart (sertifisering av flyvertinne); Bedriftsøkonomi, Informatikk / informasjonssystemer, Kulinarisk kunst (med restaurant- / hotellledelse); Dans, grafisk design, massekommunikasjon, musikk, helsevitenskap / RNsykepleie, naturvitenskap, teater og scenekunst.

Overføringshastighet til universiteter: Glendale Community College tradisjonelt en av de høyeste "overføringshastighetene" innen California-systemet for samfunnskollegier. De fleste Glendale College-studenter (etter fullføring av Associate Degree og minimum 60 enheter av en semesterkreditt) overføres til de forskjellige studiesteder som består av California State University (CSU) -systemet, eller University of California (UC) -systemet. Også "overføringsavtaler" med mange private institusjoner inkluderer University of Southern California (USC), Loyola Marymount University, Pepperdine University. & Occidental College - blant andre regionalt akkrediterte institusjoner. GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Akademiske programmer

Glendale Community College har tjent Glendale og omegn siden 1927 og tjent et sterkt rykte for akademisk dyktighet som tilfredsstiller behovene til en verden i endring. Som en fullt godkjent institusjon, tilbyr Glendale CC et spennende utvalg av faglige, yrkesfaglige og kortsiktige kursprogrammer. College tilbyr rundt 75 akademiske hovedfag som fører til Associate-graden, sammen med et bredt utvalg av generell utdanningskurs - slik at studentene får muligheten til å fullføre kravene de to første årene av college og deretter overføre til et universitet med full junioropplæring. Dette gjør at internasjonale studenter kan spare tid og penger på utdannelsen i USA. Internasjonale studenter ved Glendale kan arrangere individuelle møter med akademiske rådgivere som gir studentene råd om deres akademiske plan, generelle orienteringsferdigheter som trengs for å lykkes, og kursregistrering som heltidsstudent (12 enheter per semester).

GCC

Plassering og klima

Glendale Community College ligger i City of Glendale, et trygt og forstads boligfellesskap omtrent ti miles (eller 20 kilometer) nordøst for Los Angeles. Med en blanding av det moderne og tradisjonelle, tilbyr Glendale College en naturskjønn åsside i bakken av San Rafael-fjellene med utsikt over dalene i Glendale og deler av Los Angeles skyline. Campus består av 100 dekar og 18 bygninger, inkludert det nye "Science Center" -komplekset med Planetarium, og det nylig ombygde Student Center / Bookstore, Cafeteria, and Culinary Arts anlegget. Andre tjenester og fasiliteter inkluderer et renovert bibliotek, ulike datalaboratorier, studenthelsesenter, overføringssenter, matte / vitensenter, avansert teknologisenter, et auditorium for scenekunst, studentutstillinger, treningssenter og atletisk bane. Byen Glendale har 200.000 innbyggere. Det sørlige California klimaet er generelt et temperert og varmt klima året rundt med gjennomsnittstemperaturer fra 15 ° C om vinteren til 35 ° C om sommeren.

Internasjonalt studentliv

Alle nye internasjonale studenter er pålagt å delta på en spesiell orientering før høst- og vårsemesteret. Studentene oppfordres til å komme minst to uker før semesterlekstene for spesiell rådgivning, testing og akademisk kursplanlegging. Studentene blir ønsket velkommen av presidenten for høgskolen, ulike fakulteter, ansatte, opptakspersonell og helseforsikringsrepresentanter. Studentene får detaljerte instruksjoner og hjelp i registreringsprosessen. Alle relevante innvandringsregler og prosedyrer er forklart i detalj. Engelsk plasseringstesting er tilgjengelig for de studentene som ikke var i stand til å ta testen før orientering. Informasjon om bolig utenfor campus blir gjort tilgjengelig for studenter som er interessert i leiligheter, romkameratplassering eller kanskje bor hos en amerikansk vertsfamilie. Den internasjonale studentpopulasjonen på Glendale er en aktiv og integrert del av college-samfunnet. Kulturelle og sosiale høydepunkter inkluderer International Students Association relatert til studentregering, og den årlige "International Week" om våren - komplett med et moteshow, verdensmusikk, kulturutstillinger, matmesse og middagsdans. Det internasjonale kontoret promoterer også ulike "ekskursjoner" til lokale attraksjoner rundt Sør-California.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Steder

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Spørsmål