Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

Introduksjon

GeniusQuest TM Film Academy

GeniusQuest TM Film Academy tilbyr diplom- og sertifikatkurs på campus som er spesielt designet for å få fart på karrieren din innen digitale medier og underholdning. Vi tilbyr et inspirerende miljø med høyt energi der du vil bli veiledet av praktiserende fagpersoner i industrien og samarbeide med jevnaldrende. Du vil få virkelig erfaring fra industrien, spille flere roller og bygge meningsfulle profesjonelle forbindelser. Du vil lære ved å gjøre og transformere kreativiteten din til praktiske ferdigheter gjennom praktiske, bransjebaserte porteføljeprosjekter som vil vise frem arbeidet ditt for fremtidige arbeidsgivere. På GeniusQuest TM Film Academy vil du oppleve et av Sørøst-Asias mest unike utdanningssamfunn med instruktører og jevnaldrende som deler din lidenskap. Vi er det viktigste valget for ambisiøse filmskapere å studere film i Sørøst-Asia.

Flaggskipskursene våre

 • TQUK Level 5 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)

16 måneder, heltid

 • TQUK Level 4 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)

6 måneder, heltid

GeniusQuest TM Film Academy vil du lære kjennetegnet vårt Creative Revolution TM- prosess med å gjøre kreativitet og intensitet om til de praktiske ferdighetene som kreves av den konkurrerende verdenen i den digitale medieindustrien.

Du vil regissere, filme og redigere i et miljø med høyt energi, og forberede deg på en spennende karriere innen filmskaping, under veiledning av bransjefolk og støttende fakultet, som forstår hva som skal til for å lykkes.

Hvorfor velge GENIUSQUEST TM Film Academy

Her er de 10 beste grunnene til at morgendagens filmskapere velger GeniusQuest TM Film Academy:

 • Internasjonalt respekterte filmskapende mentorer
 • Kurs som tilbys helt eller overveiende på engelsk
 • Heltid vitnemål og sertifikat kvalifikasjoner verdsatt i over 100 land
 • Profesjonelt produksjonsutstyr, etterproduksjonsanlegg, eget studio og screeningteater
 • Relevant, praktisk og prisgunstig filmutdanning
 • Bransjearbeid plasseringer og praksisplasser for høypresterende studenter
 • Samarbeidende, vennlig og inkluderende læringsmiljø
 • Fokuser på teamarbeid og menneskers ferdigheter for tilpasningsdyktige og kreative filmskapere
 • Individuelt talent og kreativitet pleiet
 • Unike campusplasser med spektakulære bakgrunner og livlige kontekster for studentfilmprosjekter

Fokus på dokumentarfortelling

På GeniusQuest TM Film Academy spesialiserer studentene seg i filmskaping i dokumentarstil for å dra nytte av økende muligheter presentert ved å utvikle digitale medier og plattformer for historiefortelling. I denne epoken preget av sosiale medier, strømmenettverk og tilgjengelig filmskapende utstyr, dukker det opp nye nye måter å fortelle historier om ikke-skjønnlitteratur i skjæringspunktet mellom dokumentar og offentlig engasjement. Innstillingen av hvert GeniusQuest TM Film Academy-campus tilbyr studentene en unik kulturell og sosial kontekst for å representere lokale spørsmål og perspektiver samtidig som de beholder sin uavhengige kreative og redaksjonelle stemme.

TQUK-godkjent senter

GeniusQuest TM er et godkjent TQUK-senter for nivå 4 og nivå 5-programmer innen filmskaping.

TQUK er Storbritannias raskest voksende Awarding Organization (AO), anerkjent av Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual) i England og den walisiske regjeringen. Som en Ofqual regulert tildelingsorganisasjon er alle TQUK-kvalifikasjoner garantert i samsvar med en høy standard. TQUK tar skritt for å sikre at alle sentre som tilbyr en TQUK-kvalifikasjon får den støtten de trenger for å gi best mulig service til sine elever.

TQUK-kvalifikasjoner er anerkjent i over 100 land rundt om i verden, og åpner døren for potensielle regionale og globale utdannings- og ansettelsesmuligheter for nyutdannede av GeniusQuest TM diplomprogrammer.

Neste kurs starter september 2020

Karriereambisjoner. Familie løfter. Personlig oppfyllelse. Hva venter du på? Lær mer om vår spennende pedagogiske erfaring og praktiske kurs. Nå i dag for å motta informasjon om GeniusQuest TM Film Academy og hvordan du kan lære film i Sørøst-Asia.

128317_photo-1440404653325-ab127d49abc1.jpeg

Noom Peerapong / Unsplash

Lær filmskaping på GeniusQuest TM Film Academy i Thailand

Om Ko Samui, Thailand

Frodig med tropisk skog, omkranset av palmetrær foret strekninger av gyllen sand, omgitt av pellucid, akvamarin vann, er Ko Samui Thailands nest mest populære øy destinasjon.

Ligger i Thailandsbukta, er det omtrent 700 km sør for Bangkok og 80 km fra Thailands sørlige kyst. Den tredje største øya i Thailand, den er den største i en skjærgård på mer enn 80 øyer som inkluderer Ang Thong National Marine Park, et kajakkparadis og en dagstur fra Ko Samui.

Denne øyperlen er liten nok til å omgås en halv dag på motorsykkel eller med bil. Den har imidlertid en rekke forskjellige strender og aktiviteter at det vil være umulig å oppleve alt på en dag. Strendene Chaweng, Lamai, Taling Ngam og Natien er travle strandbyer med fantastiske resorts, internasjonalt anerkjente restauranter og underholdning i verdensklasse. Aktiviteter rundt Ko Samui inkluderer yogainstruksjon, Muay Thai-trening, dykking, golf og til og med matlagingskurs. Selv om det er noen roligere strender som er ideelle for avslapning, spesielt de som har noen av de fineste femstjerners resorts i verden, og noen som utstråler gammeldags sjarm - for eksempel Bo Phut som har ombygde, gamle kinesiske butikkhus - Ko Samui er et livlig, spennende sted som har utviklet sin egen stil med øy-paradis og samtidig beholder mye av sin naturlige skjønnhet

Samui internasjonale lufthavn, en av verdens vakreste og best designede stemmer med sine nydelige naturlige omgivelser, serveres med regelmessige flyvninger fra Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Hong Kong samt en rekke byer i Kina.

Lær filmskaping med GeniusQuest TM i Ko Samui - En paradisisk opplevelse

Med sine hvite strender, klare hav, fosser, spektakulære utsiktspunkter, pulserende byer og vakre templer, er Ko Samui virkelig et veritabelt filmskapende paradis. For ytterligere appell til studentene er det rimelig innkvartering og relativt lave levekostnader.

GeniusQuest TM Film Academy ligger i hjertet av øya i Bo Phut. Gjennom partnerskap med lokale bedrifter, spesielt reiselivs- og gjestfrihetssektorene, kan vi gi studentene muligheter til å lage filmer som viser Ko Samuis naturlige skjønnhet, historie, folklore og kultur.

GeniusQuest TM tilbyr hjemme- og internasjonale studenter følgende heltidsstudier på Ko Samui Campus:

 • TQUK Level 5 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)
 • TQUK Level 4 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)

Steder

 • Ko Samui

  Ko Samui, Thailand

  Spørsmål