Diplom i Food and Beverage Management – Restaurant Management
George Brown College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Toronto, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 17 673 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* innenlandsundervisning | $16 490 for internasjonal undervisning. Alle gebyrer kan endres uten varsel
Introduksjon
GBCs Food and Beverage Management-program vil du lære om den spennende og mangfoldige mat- og drikkeindustrien med kurs i vin, mixologi, entreprenørskap og strategisk restaurantledelse. Ditt første år i dette programmet vil gi deg grunnleggende bransjekunnskap, ved å lære og jobbe sammen med dine jevnaldrende på tvers av alle sektorer i vår School of Hospitality and Tourism Management, referert til som en "vanlig førsteårstilnærming". Det første året vil du få kunnskap innen hotell, arrangementsplanlegging, turisme og mat og drikke gjennom en rekke praktiske og teoretiske kurs.
I løpet av ditt andre studieår vil du bruke din forståelse av teori gjennom unike læringsteknikker og uvurderlig praktisk erfaring. Du vil få muligheten til å:
- Ta over The Chefs' House , vår toppmoderne restaurant og læringsanlegg, hvor du vil administrere alle aspekter av driften, inkludert design og salg av billetter, samarbeid med industripartnere, utføre kostnadsanalyser og designe mat- og drikkemenyen i samarbeid med våre kokkestudenter.
- Legg ut på et lærerikt, virtuelt eventyr via vår restaurantsimulering , hvor du vil revitalisere og forvandle en sviktende restaurant til en lønnsom bedrift ved å bruke ferdigheter i beslutningstaking, ledelse og økonomisk planlegging.
Dine feltutdanningsalternativer
Som en del av ditt fjerde semester vil du fullføre et 14-ukers bransjeeksternship med ditt valg av en landsomfattende eller internasjonal plassering. Denne muligheten vil forbedre kunnskapen din med erfaring fra den virkelige verden og hjelpe deg å begynne å bygge nettverket av kontakter. Å fullføre Food and Beverage Management-programmet vil gjøre deg til den typen multitalentutdannede den lokale og internasjonale mat- og drikkeindustrien søker i dagens konkurransemiljø.
Nyutdannede får ferdighetene som kreves for å være progressive ledere i bransjen, og beriker opplevelsen til mat- og drikkegjester. Du vil motta industrisertifiseringer innen mattrygghet, ansvarlig alkoholservering, WSET og førstehjelp (HLR). For å forbedre dine internasjonale mat- og drikkeferdigheter har du muligheten til å delta i en eksklusiv opplevelsesstudietur.
Dette programmet lar deg bytte til alle våre gjestfrihets- og reiselivsadministrasjonsprogrammer innen ditt andre år, dersom gjestfrihetsområdet ditt skulle endre seg. I tillegg vet vi at livet kan være fullt av uventede hendelser; skulle du ikke kunne fullføre det siste studieåret, gjør vår vanlige førsteårsmodell deg kvalifisert til å oppgradere med et 1-årig sertifikat i Hospitality Services (H101).
Opptak
Stipend og finansiering
Stipend for internasjonale studenter ved George Brown College er generelt premiering i programmet basert på studentenes akademiske prestasjoner (og andre kriterier) på George Brown College etter begynnelsen av det akademiske programmet.
Læreplan
Obligatoriske kurs
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
**Basert på resultatene av plasseringstesten din, kan det hende at du må ta COMM 1000 Introduction to College Communication før du går videre til COMM 1007. Du kan også bli pålagt å ta MATH 1000 (Math Foundations) før du går videre til MATH 1102 (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 og MATH 1000 teller ikke som et kurs som kreves for eksamen, og du vil bli belastet for dette ekstra kurset.
Programresultat
Den nyutdannede demonstrerer evnen til å:
- Planlegg, tilbered og presenter kvalitetsmat og drikke for en rekke gjestfrihetsmiljøer.
- Levere gjennomført service av mat og drikke til en gjestfrihetsbedrift.
- Støtt en bransje- og arbeidsplasstjenestekultur ved å innta en positiv holdning og profesjonell innredning, imøtekomme ulike og spesielle behov, og bidra som et teammedlem.
- Levere kundeservice og løsninger som forutser, oppfyller og/eller overgår individuelle forventninger, så vel som organisatoriske forventninger, standarder og mål.
- Bruk markedsføringskonsepter, markedsundersøkelser, sosiale nettverk, salgs- og inntektsstyringsstrategier, relasjonsledelse og produktkunnskap for å markedsføre og selge gjestfrihetstjenester, produkter og gjesteopplevelser.
- Bruk forretnings- og inntektsmodeller samt grunnleggende ferdigheter innen regnskap, budsjettering, økonomi og administrasjon for å støtte effektiv ledelse og drift av en rekke organisasjoner som leverer gjestfrihetstjenester og -produkter.
- Overhold relevante organisasjons- og arbeidsplasssystemer, prosesser, retningslinjer, standarder, juridiske forpliktelser og forskrifter, og bruk risikostyringsprinsipper for å støtte og opprettholde effektiv, trygg, sikker, tilgjengelig og sunn gjestfrihetsdrift.
- Bruk passende teknologier for å forbedre kvaliteten og leveringen av gjestfrihetstjenester, produkter og gjesteopplevelser og for å måle effektiviteten til gjestfrihetsoperasjoner.
- Hold deg oppdatert med gjestfrihetstrender og problemstillinger, og gjensidig avhengige relasjoner i de bredere reiselivsnæringene for å forbedre arbeidsytelsen og veilede karriereutviklingen.
- Bruk lederskap, teamarbeid, konflikt- og relasjonshåndteringsevner og verktøy, samt kunnskap om organisatorisk atferd, arbeidsforhold, ansettelsesstandarder og menneskerettigheter for å bidra til et positivt arbeidsmiljø.
- Reagere på problemer og dilemmaer som oppstår ved levering av gjestfrihetstjenester, produkter og gjesteopplevelser ved å bruke og fremme etisk oppførsel og beste praksis for bedriftens samfunnsansvar og miljømessig bærekraft.
Karrieremuligheter
Din karriere
En verden av lokale og internasjonale muligheter venter på deg når du er ferdig utdannet. Fagfolk innen Food and Beverage Management kan etablere sine karriereveier i restauranter, bryggerier, vingårder, feriesteder, hoteller, klubber og konferansesentre – for å nevne noen. Toronto alene har mer enn 9000 restauranter og 230 hoteller. Mens mange av våre nyutdannede vil eie og/eller drive vellykket mat- og restaurantdrift, vil andre studenter velge å spesialisere seg innen områder som markedsføring, salg, menneskelige ressurser, økonomi og rådgivning.
Fremtidige studiealternativer
Få et diplom og en bachelorgrad. Kvalifiserte kandidater fra Mat and Beverage – Restaurant Management-programmet vårt kan være kvalifisert til å gå inn på Honours Bachelor of Business Administration (Hospitality)-studiet ved George Brown College som en avansert stående student i september eller januar. Du kan også velge å starte i vårbrosemesteret fra mai til august, og fortsette på studiet i september. Denne utdanningsveien krever et minimumskaraktersnitt på 3,0 for å kvalifisere. Snakk med en programkoordinator om artikulasjonsmuligheter.