Diplom i kulinarisk ledelse
George Brown College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Toronto, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 19 041 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* innenlandsundervisning | $15 190 for internasjonal undervisning. Alle gebyrer kan endres uten varsel
Introduksjon
Bli med på Canadas største kulinariske skole som ligger i hjertet av Toronto sentrum. George Brown setter deg i sentrum av den kulinariske industrien i Canada og hjelper til med å utvikle kunnskapen og teknikkene som er nødvendige for å lykkes som kokk, kokk eller kulinarisk leder i vårt toårige diplomprogram for kulinarisk ledelse. Demonstrasjoner, forelesninger og erfaringsbasert læring vil lære deg de grunnleggende ferdighetene du trenger for en vellykket karriere i dagens ledende restauranter og alle områder av den kulinariske industrien.
Lær ferdighetene som kreves for å bli en vellykket kokk, kokk eller kulinarisk leder fra svært erfarne bransjefolk i vårt toårige diplomprogram for kulinarisk ledelse. I tillegg vil våre spesialfokuserte kulinariske ledelseskurs lære deg om nye kulinariske trender som lokal bærekraftig mat, ernæring og internasjonal påvirkning. Du vil utvikle de menneskelige ferdighetene du trenger for å bygge en vellykket karriere i den kulinariske industrien og lederegenskaper du trenger for å drive en bedrift. For å toppe det hele, vil du også fullføre et unikt bransjeeksternskapsprogram, som vil gi deg en sjanse til å jobbe med erfarne kokker og industriledere.
Dette programmet gir den komplette skolens delen av Cook Apprenticeship-programmet til departementet for høyskoler og universiteter (MCU).
Programplan
Tidsplanen for Culinary Management-programmet fungerer for øyeblikket fra mandag til fredag. I tillegg kan noen klasser begynne klokken 07.00 og andre kan gå til klokken 22.00
Dine feltutdanningsalternativer
Som en del av programmet vil du gjennomføre et 14-ukers bransjeeksternship. George Brown jobber med arbeidsgivere og industripartnere for å identifisere potensielle arbeidserfaringsmuligheter. Studentene oppfordres også til å forfølge selvstyrte arbeidserfaringsmuligheter innen kulinarisk ledelse de tror vil gi læringsopplevelsene de verdsetter og møte programmets læringsutbytte.
Denne verdifulle arbeidserfaringen kan i sin tur legges til CV-en din. I tillegg til mer formell arbeidserfaring, George Brown College å tilby læringsmuligheter med utfordringer og kunder i den virkelige verden.
Opptak
Stipend og finansiering
Stipend for internasjonale studenter ved George Brown College er generelt premiering i programmet basert på studentenes akademiske prestasjoner (og andre kriterier) på George Brown College etter begynnelsen av det akademiske programmet.
Læreplan
Obligatoriske kurs
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 – Stream 1 | Semester 4 – Stream 2 |
|
|
* 7 ukers kurs
**Basert på resultatene av plasseringstesten din, kan det hende at du må ta COMM 1000 Introduction to College Communication før du går videre til COMM 1007. Du kan også bli pålagt å ta MATH 1000 (Math Foundations) før du går videre til MATH 1102 (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 og MATH 1000 teller ikke som et kurs som kreves for eksamen, og du vil bli belastet for dette ekstra kurset.
Programresultat
Den nyutdannede demonstrerer evnen til å:
- Gi avansert kulinarisk planlegging, forberedelse og presentasjon for en rekke matserveringsmiljøer ved å bruke en rekke klassiske og moderne teknikker.
- Bruk grunnleggende og avansert mat- og bakevitenskap på matlaging for å lage det ønskede sluttproduktet.
- Bidra til og overvåke andres overholdelse av tilbudet av et godt vedlikeholdt kjøkkenmiljø og til servering av mat- og drikkeprodukter som er fri for skadelige bakterier eller andre forurensninger, og overholder forskrifter for helse, sikkerhet, sanitær og mathåndtering.
- Sikre sikker drift av kjøkkenet og alle aspekter av matlaging for å fremme sunne arbeidsplasser, ansvarlig kjøkkenledelse og effektiv bruk av ressurser.
- Lag menyer som reflekterer kunnskap om ernæring og matingredienser, fremmer generell helse og velvære, svarer på en rekke ernæringsbehov og preferanser, og adresserer modifikasjoner for spesielle dietter, matallergier og intoleranser, etter behov.
- Anvend forretningsprinsipper og anerkjent industrikostnads- og kontrollpraksis på matserveringsvirksomhet for å administrere og fremme en økonomisk ansvarlig drift.
- Bruk kunnskap om bærekraft, etisk og lokal matinnkjøp, og matsikkerhet til matlaging og kjøkkenadministrasjon, og anerkjenne potensielle innvirkninger på matproduksjon, forbrukervalg og drift innen matserviceindustrien.
- Velg og bruk teknologi, inkludert moderne kjøkkenutstyr, for matproduksjon og markedsføring.
- Opptre effektivt som medlem av et mat- og drikkelag og serviceteam og bidra til suksessen til en matserveringsoperasjon ved å bruke selvledelse og mellommenneskelige ferdigheter.
- Utvikle strategier for kontinuerlig personlig og profesjonell læring for å sikre valuta med og respons på nye kulinariske teknikker, forskrifter og praksiser i matserviceindustrien.
- Bidra til utvikling av markedsføringsstrategier som fremmer vellykket drift av en matserveringsvirksomhet.
- Bidra til virksomhetsstyringen av en rekke mat- og drikkevirksomheter for å fremme et engasjerende arbeidsmiljø som gjenspeiler utmerket service.
Karrieremuligheter
Din karriere
En verden av muligheter venter deg når du er ferdig utdannet. Toronto alene har mer enn 9000 restauranter og 200 hoteller, i tillegg til en rekke klubber, feriesteder, spa og cateringselskaper. De kulinariske ferdighetene du lærer på George Brown Chef School er etterspurt av arbeidsgivere over hele Canada og internasjonalt, og du vil ha kokkopplæringen for å bygge en vellykket karriere hjemme eller rundt om i verden.
Fremtidige studiealternativer
Nyutdannede kan være kvalifisert for direkte opptak til flere George Brown College -programmer, inkludert Culinary Arts – Italian, Food and Nutrition Management (ekstra regnskapskurs kreves), Advanced French Patisserie, og det tredje året av vårt Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-program . (Tilleggskurs kreves.)
Nyutdannede fra dette programmet kan få avansert status ved ledende internasjonale universiteter.