Diplom i kulinarisk ledelse (integrert læring)
George Brown College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Toronto, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 - 4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 27 067 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
May 2024
* innenlandsundervisning | $15 190 for internasjonal undervisning. Alle gebyrer kan endres uten varsel
Introduksjon
Dette programmet ble utviklet for å muliggjøre integrert læring som involverer deg, høgskolen og våre industripartnere. Det ble opprettet for å møte det umiddelbare behovet i bransjen for høyt dyktige kulinariske ledere med ekte kjøkkenerfaring og kokkopplæring.
I dette programmet vil du jobbe mot et diplom i kulinarisk ledelse i fire påfølgende semestre. Mens dette programmet er designet for å gi de samme læringsutbytte som Culinary Management (H100), vil du også dra nytte av semester 3 og 4, integrert direkte med industrien.
I det første semesteret vil du lære de grunnleggende kulinariske ferdighetene og teoriene som kreves for å jobbe i et moderne kjøkken, og viktige ferdigheter i industrien som kommunikasjon og matematikk for gjestfrihet. I andre semester vil du utvikle mer avanserte kulinariske ferdigheter og utvide kunnskapen din om mat, vin og kulinarisk kultur mens du forbereder deg på å gå inn i feltplasseringene dine.
I tredje semester vil du oppleve den kulinariske industrien på første hånd under oppholdet ditt ved våre toppmoderne læringsfasiliteter, The Chefs' House og The Café, hvor du vil jobbe sammen med nye topptalenter mens du betjener et publikum av kresne urbane diners. Denne opplevelsen er samtidig med kurs i klassen og online teoribaserte kokkeskolekurs for å støtte din læring og utvikling.
I det fjerde semesteret vil du fullføre studiene dine med et integrert 14-ukers bransjeopphold hos en av våre ledende partnere i kulinarisk og gjestfrihetsindustri, samtidig med online teoribaserte kurs. Det elektroniske asynkrone læringsforumet gir mulighet for enten lokale eller internasjonale plasseringer.
Dette integrerte programmet er ideelt for selvmotiverte personer som ønsker å øke mulighetene for ansettbarhet i kulinarisk industri etter endt utdanning.
Programplan
Tidsplanen for Culinary Management (Integrated Learning)-programmet fungerer for øyeblikket fra mandag til fredag. Merk: noen klasser kan begynne kl. 07.00 og andre kan gå til kl. 22.00
Dine feltutdanningsalternativer
I tredje semester vil du oppleve den kulinariske industrien på første hånd under oppholdet ditt på vår toppmoderne læringsrestaurant, The Chefs' House, og på The Café.
I det fjerde semesteret vil du fullføre studiene dine med et integrert 14-ukers bransjeopphold hos en av våre ledende partnere i kulinarisk og gjestfrihetsindustri, samtidig med online teoribaserte kurs.
George Brown jobber med arbeidsgivere og industripartnere for å identifisere potensielle arbeidserfaringsmuligheter. Studentene oppfordres også sterkt til å forfølge selvstyrte arbeidserfaringsmuligheter innen kulinarisk ledelse de tror vil gi læringsopplevelsene de verdsetter og møte programmets læringsresultater.
Denne verdifulle arbeidserfaringen kan legges til CV-en din. I tillegg til mer formell arbeidserfaring, George Brown College å tilby læringsmuligheter med utfordringer og kunder i den virkelige verden.
Opptak
Stipend og finansiering
Stipend for internasjonale studenter ved George Brown College er generelt premiering i programmet basert på studentenes akademiske prestasjoner (og andre kriterier) på George Brown College etter begynnelsen av det akademiske programmet.
Læreplan
Obligatoriske kurs
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
* 7 ukers kurs
**Basert på resultatene av plasseringstesten din, kan det hende at du må ta COMM 1000 Introduction to College Communication før du går videre til COMM 1007. Du kan også bli pålagt å ta MATH 1000 (Math Foundations) før du går videre til MATH 1102 (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 og MATH 1000 teller ikke som et kurs som kreves for eksamen, og du vil bli belastet for dette ekstra kurset.
Programresultat
Kandidaten har pålitelig demonstrert evnen til å:
- Gi avansert kulinarisk planlegging, forberedelse og presentasjon for en rekke matserveringsmiljøer ved å bruke en rekke klassiske og moderne teknikker.
- Bruk grunnleggende og avansert mat- og bakevitenskap på matlaging for å lage det ønskede sluttproduktet.
- Bidra til og overvåke andres overholdelse av tilbudet av et godt vedlikeholdt kjøkkenmiljø og til servering av mat- og drikkeprodukter som er fri for skadelige bakterier eller andre forurensninger, og overholder forskrifter for helse, sikkerhet, sanitær og mathåndtering.
- Sikre sikker drift av kjøkkenet og alle aspekter av matlaging for å fremme sunne arbeidsplasser, ansvarlig kjøkkenledelse og effektiv bruk av ressurser.
- Lag menyer som gjenspeiler kunnskap om ernæring og matingredienser, fremmer generell helse og velvære, svarer på en rekke ernæringsbehov og preferanser, og adresserer modifikasjoner for spesielle dietter, matallergier og intoleranser, etter behov.
- Anvend forretningsprinsipper og anerkjent industrikostnads- og kontrollpraksis på matserveringsvirksomhet for å administrere og fremme en økonomisk ansvarlig drift.
- Bruk kunnskap om bærekraft, etisk og lokal matinnkjøp og matsikkerhet til matlaging og kjøkkenadministrasjon, og anerkjenne potensielle innvirkninger på matproduksjon, forbrukervalg og drift innen matserviceindustrien.
- Velg og bruk teknologi, inkludert moderne kjøkkenutstyr, for matproduksjon og markedsføring.
- Utfør effektivt som et mat- og drikkelags- og serviceteammedlem og bidra til suksessen til en matserveringsoperasjon ved å bruke selvledelse og mellommenneskelige ferdigheter.
- Utvikle strategier for kontinuerlig personlig og profesjonell læring for å sikre valuta med og lydhørhet overfor nye kulinariske teknikker, forskrifter og praksiser i matserviceindustrien.
- Bidra til utvikling av markedsføringsstrategier som fremmer vellykket drift av en matserveringsvirksomhet.
- Bidra til virksomhetsstyringen av en rekke mat- og drikkevirksomheter for å fremme et engasjerende arbeidsmiljø som gjenspeiler utmerket service.
Karrieremuligheter
Din karriere
En verden av muligheter venter deg når du er ferdig utdannet. Toronto alene har mer enn 9000 restauranter, hotellrestauranter, kafeer og spisesteder, samt en rekke klubber og feriesteder, spa og cateringselskaper. Ferdighetene du lærer hos George Brown er etterspurt av arbeidsgivere både i Canada og internasjonalt, og du vil ha opplæring for å bygge en vellykket karriere hjemme eller rundt om i verden.
Fremtidige studiealternativer
Nyutdannede kan være kvalifisert for direkte opptak til flere George Brown College -programmer, inkludert Culinary Arts – Italian, Food and Nutrition Management (ekstra regnskapskurs kreves), Advanced French Patisserie og det tredje året av vårt Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-program .
Studenter som fullfører dette programmet kan få avansert status ved Johnson & Wales University i USA og andre ledende internasjonale universiteter.