Fagbrev i baking – før ansettelse
George Brown College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Toronto, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 18 236 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* innenlandsundervisning | $15 190 for internasjonal undervisning. Alle gebyrer kan endres uten varsel
Introduksjon
Ønsker du å jobbe som baker eller konditor er det her du starter. Dette ettårige sertifikatprogrammet vil hjelpe deg med å starte en karriere innen bake- og konditorkunst. Du lærer alt det grunnleggende innen bakverk, kaker og dekorering gjennom praktisk opplæring og klasseromslæring. Du vil også få spesialisert kunnskap innen områder som håndverksbrød, sjokoladeteknikker og gjæring, samt menybehandling og ernæring.
Programplan
Tidsplanen for Baking – Pre-Employment-programmet fungerer for øyeblikket fra mandag til fredag. Merk: noen klasser kan begynne kl. 07.00 og andre kan gå til kl. 22.00
Dine feltutdanningsalternativer
Som en del av programmet vil du øve på dine ferdigheter ved å gjennomføre arbeidsintegrerte læringsmuligheter gjennom programmet. Studentene vil fullføre 24 timer, som kan inkludere helger, modellvirksomhet og industridrift. Denne verdifulle erfaringen kan legges til CV-en din.
Opptak
Stipend og finansiering
Stipend for internasjonale studenter ved George Brown College er generelt premiering i programmet basert på studentenes akademiske prestasjoner (og andre kriterier) på George Brown College etter begynnelsen av det akademiske programmet.
Læreplan
Obligatoriske kurs
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
* 7 ukers kurs
** Basert på resultatene av plasseringstesten din, kan det hende du må ta COMM 1000 (Introduksjon til College Communication) før du går videre til COMM 1007. Du kan også bli pålagt å ta MATH 1000 (Math Foundations) før du fortsetter til MATH1102 (Matematikk). for gjestfrihet). COMM 1000 og MATH1000 teller ikke som kurs som kreves for oppgradering, og du vil bli belastet for disse ekstra kursene.
Programresultat
Kandidaten har pålitelig demonstrert evnen til å:
- Identifiser virkemåten og effekten av ingrediensene på hverandre og forutsi hvordan sluttproduktet vil bli påvirket.
- Utfør problemløsning og feilsøk oppskrifter.
- Utfør grunnleggende teknikker involvert i den daglige produksjonen av et bakeri eller konditori.
- Gjenkjenne og produsere både klassiske og moderne bakevarer.
- Bruk matsikkerhetsprinsipper og -praksis som identifisert av den lokale helseenheten.
- Bruk grunnleggende matematiske prinsipper og oppskriftskonverteringer, bakeriformuleringer og prosenter.
- Øv på ferdigheter som brukes i den daglige driften av et bakeri, inkludert kostnadskontroller, matkostnader, prosenter, arbeidskostnader og lagerkontroller.
Karrieremuligheter
Din karriere
Dette programmet gir deg de grunnleggende ferdighetene som trengs for en spennende og givende karriere innen områder som:
- stor bakeriproduksjon
- hotellets konditoravdelinger
- cateringselskaper
- noen av de utallige bakeriene, spesialkake- og konditoriene som finnes over hele verden
Du kan til og med kombinere ferdighetene du har lært med din entreprenørånd og starte din egen bedrift.
Fremtidige studiealternativer
Som utdannet ved ethvert kulinarisk eller bake- og konditoristyringsprogram i Ontario (eller ettårig sertifikatprogram med ett års bransjeerfaring), er du kvalifisert til å søke på vårt avanserte franske konditori-postgraduate-program (H413).
Nyutdannede kan kvalifisere for direkte inngang til det andre året av diplomprogrammet Baking and Pastry Arts Management. Sommersemesterkandidater kan bli tatt opp i høstsemesteret, basert på tilgjengelig plass. Ta kontakt med programkoordinator for mer informasjon.