Advanced Diploma in Hospitality Administration - Hotel and Resort (HADM)
Georgian College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Barrie, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning, På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 17 088 / per semester *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* Anslått internasjonale studieavgifter og tilleggsavgifter totalt, per studieår. Se linken http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ for mer informasjon.
Introduksjon
Dette programmet er nøye balansert mellom teori og praksis, og er parallelt med det toårige programmet Hospitality Management - Hotel and Resort. I et elevsentrert læringsmiljø drar studenter nytte av betalt arbeidserfaring, omfattende erfaringslæring og fokus på intrapreneurship. Studentene er nedsenket i en nyskapende læreplan og utvikler effektive profesjonelle ledelses- og lederegenskaper, slik at de kan konkurrere om ansvarsstillinger i neste generasjon av gjestfrihetsbransjen.
Opptak
Læreplan
Kurs
Programspesifikke kurs
- FLIE 1002 - Sertifiseringer for gjestfrihetsindustrien (Semester 1 / 28 timer)
- FOSR 1028 - Kjøkkenteori og operasjoner (Semester 1 / 70 timer)
- MATH 1041 - Matematikk for gjestfrihet (Semester 1 / 28 timer)
- REAS 3001 - Forskningsmetoder og analyse (Semester 1 / 42 timer)
- TOUR 1009 - Dynamics of Hospitality and Tourism (Semester 1 / 42 timer)
- ACCT 1013 - Grunnleggende om regnskap (Semester 2 / 42 timer)
- COMP 1109 - Datamaskinapplikasjoner for gjestfrihet (Semester 2 / 28 timer)
- FOSR 1025 - Mat- og drikkeservice (Semester 2 / 84 timer)
- MKTG 1000 - Introduksjon til markedsføring (Semester 2 / 42 timer)
- TOUR 1012 - Rom divisjon 1 (Semester 2 / 56 timer)
- FOSR 2003 - Vin, øl og brennevin (Semester 3 / 42 timer)
- FOSR 2008 - Kostnadskontroll for mat og drikke (Semester 3 / 42 timer)
- TOUR 2036 - Rom divisjon 2 (Semester 3 / 56 timer)
- TOUR 2037 - Strategisk inntektsstyring (Semester 3 / 42 timer)
- TOUR 2038 – Bærekraftig hotell- og feriesteddrift (Semester 3 / 42 timer)
- MGMT 2001 - Prinsipper for ledelse (Semester 4 / 42 timer)
- MGMT 2003 - Human Resources Management (Semester 4 / 42 timer)
- TUR 2039 - Salg og servering (Semester 4 / 42 timer)
- TOUR 2040 - Hospitality Management Capstone (Semester 4 / 56 timer)
- ACCT 3008 - Management Accounting (Semester 5 / 42 timer)
- ENTR 2007 - Intraprenørskap (Semester 5 / 42 timer)
- HADM 3004 - Reputation and Brand Management (Semester 5 / 42 timer)
- HADM 3005 - Risikostyring (Semester 5 / 42 timer)
- HADM 3006 - Applied Hospitality Management 1 (Semester 5 / 14 timer)
- Programvalg Kurs - Velg 1 kurs fra den tilgjengelige listen under registrering. (Semester 5 / 42 timer)
- HADM 3001 - Profesjonelle problemer innen gjestfrihet (Semester 6 / 42 timer)
- HADM 3000 - Administrering av tjenestedrift (Semester 6 / 42 timer)
- HADM 3007 - Applied Hospitality Management 2 (Semester 6 / 84 timer)
- HADM 3008 - Interkulturelle relasjoner (Semester 6 / 42 timer)
- Programvalg Kurs - Velg 1 kurs fra den tilgjengelige listen under registrering. (Semester 6 / 42 timer)
- COOP 1040 - Gjestfrihet - Samarbeidsarbeid for hotell og feriesteder semester 1 (Høstinntaket skjer etter semester 2, vinterinntaket skjer etter semester 4, sommerinntaket skjer etter semester 3) (560 timer)
- COOP 2033 - Hospitality - Hotel and Resort Co-op Work Term 2 (Høstinntaket skjer etter 4. semester, vinterinntaket skjer etter 6. semester, sommerinntaket skjer etter 5. semester) (560 timer)
Kommunikasjonskurs
- Velg 1 kurs fra kommunikasjonslisten under påmelding. (Semester 1)
- Velg 1 kurs fra kommunikasjonslisten under påmelding. (Semester 2)
Generelle utdanningskurs
- Velg 1 emne fra generell utdanningsliste under påmelding. (Semester 1)
- Velg 1 emne fra generell utdanningsliste under påmelding. (Semester 3)
- Velg 1 emne fra generell utdanningsliste under påmelding. (Semester 4)
Karrieremuligheter
Karrieremuligheter
Nyutdannede fra dette programmet kan finne avanserte stillinger i følgende sektorer:
- hoteller,
- feriesteder,
- klubber,
- cruise linjer,
- restauranter,
- attraksjoner,
- flyselskaper,
- industrileverandører,
- hjelpetjenester innen helsevesen og utdanning.
Nyutdannede er forberedt på å påta seg lederstillinger innen overnatting, mat og drikke, salg og markedsføring, finans og regnskap eller som eier/operatør av gründerbedrifter.