Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Introduksjon

Vi er mer enn forretninger. Tallene våre bevise det.

I mer enn 100 år har Gies College of Business med vilje designet sine innovative programmer, ledende pensum og erfaringsbaserte læringsmuligheter for å styrke og forberede studentene til å gjøre store ideer til meningsfulle handlinger. Dette skjer når studentene har tilgang til innovative læreplaninitiativer, topp fakultetstalent, state-of-the-art ressurser, et sterkt rykte hos arbeidsgivere og eksepsjonelle nettverksmuligheter.

I dag forbereder fakultetet Gies mer enn 6000 fremtidige bedriftsledere fra hele verden for å sette sitt formål ut i livet og gi transformativt lederskap i en global økonomi.

Om navnet vårt

I 2018 ga alumni Larry og Beth Gies navn og en utrolig støttegave på 150 millioner dollar til College - da vi offisielt ble Gies College of Business. Denne fantastiske muligheten forbedrer vårt grunnleggende oppdrag med å tilby en pedagogisk opplevelse som strekker seg utover virksomheten.

Som grunnlegger, president og administrerende direktør i Madison Industries, spør Larry om noe spesielt av sine ansatte, kollegene og ham selv. Ved personlig å lære hvor kraftig det er å koble det han gjør hver dag til et større formål, ber Larry nå andre om å "finne ditt hvorfor."

Dean Jeffrey R. Brown mener "hvorfor" på college har blitt sterkere etter hvert som noen få differensierere tar form fra Larrys generøse gave. For det første utvider vi en læreplan som er dedikert til å finne og utforske innovasjon i næringslivet. For det andre kan vi nå gi enda større tilgang til livsendrende virksomhetsutdanning. For det tredje ansetter vi mer fakultet og installerer ressursene som trengs for å inspirere den neste generasjonen bedriftsledere.

Graduate Programs ved Gies

Uansett hvilken karrierevei du har, har Gies Business et utdannet pensum som gir deg den rette blandingen av klasseroms-, praktisk og lederskapslæring for å møte dine spesifikke karrieremål og bli mer konkurransedyktig på arbeidsmarkedet. Vi har en omfattende pakke med masterprogrammer levert på en måte som passer dine behov.

Alle programmene våre - fra regnskap, til ledelse og økonomi - gir deg muligheter til å utforske ulike forretningsfunksjoner, lære kritiske problemløsningsferdigheter og få ledererfaring i den virkelige verden. Du vil oppgradere forberedt på å tilføre verdi fra dag én i karrieren du er i ferd med å bygge.

Steder

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Spørsmål