Keystone logo
Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Introduksjon

Velkommen til Glen Oaks Community College . Vi er glade for at du har valgt GOCC for å hjelpe deg med å nå dine utdannelsesmål. Du vil finne et utrolig dedikert fakultet og ansatte som vil tilby utdanningsmuligheter og støttetjenester som vil forbedre din totale Glen Oaks-opplevelse.

Du kan velge mellom grad- og sertifikattilbud som fører til direkte karriereansetting eller overføring til to- og fireårige institusjoner. Som et regionalt akkreditert høyskole er alle college-kurs fullt overførbare til både offentlige og private høyskoler og universiteter.

Høgskolen tilbyr mange støttefasiliteter og tjenester for å utfylle våre instruksjonstilbud. Disse inkluderer Learning Commons som omfatter EJ Shaheen-biblioteket, Tutoring and Testing Center og Distance Learning Center; Fitness / velværesenteret, aktivitetene som tilbys inkludert friidrett, Phi Theta Kappa Honor Society, Epsilon Pi Tau Technology Honor Society, profesjonelle og sosiale klubber, Studentregjering og mer.

Glen Oaks ligger på et vakkert sted i de bølgende åsene i Sherman Township sentralt i St. Joseph County, MI. Fasilitetene er moderne og godt utstyrt med den nyeste teknologien og ressursene. Utover det direkte instruksjonsområdet er det studieområder, mat domstol, atrium, gymsal, sosiale områder og spesialiserte steder for laboratorie- og teknologitilbud. De nylig konstruerte sykepleie- og helselaboratoriene er uten sidestykke i kvaliteten på design og læringsmiljø. I tillegg åpnet høgskolen en 106 sengs studentbolighøst høsten 2017.

Glen Oaks studentorgan reflekterer mangfoldet i regionen og de mange individuelle utdanningsmålene. Hos GOCC vil du ha muligheten til å utvikle vennskap med klassekamerater fra alle samfunnslag og vokse både profesjonelt og personlig.

Steder

  • Centreville

    Shimmel Road,62249, 49032, Centreville

    Spørsmål