Keystone logo
Groundschool London

Groundschool London

Groundschool London

Introduksjon

Om ICARUS Wings Avansert språkfaglæring for flybesetning

ICARUS Wings er et innovativt sett av avanserte språkkunnskaper for alle flybesetninger levert av profesjonelle instruktører på Groundschool London . De tre kursene ble satt sammen av en erfaren Flight Crew Licensing Instructor, også medlem av International Civil Aviation English Association, med flere års erfaring innen luftfart engelsk trening med store flyselskaper i Europa.

I motsetning til andre språkkunnskapskurs som er alle klasseromsbaserte, er disse kursene delt inn i både klasserom og trening i toppmoderne FTD flysimulatorer - Boeing 737-800 og Airbus A320 (fra sommeren). Fordelen med denne strukturen er at flybesetningen kan lære språket som brukes i luftfart om morgenen, og i ettermiddag sette den i bruk i opptil 10,5 timers arbeid i simulatoren. Denne metoden, basert på flere tiår med studier i anvendt neurofysiologi av opplæring i andre språk, vil øke studentens læringskurve som resulterer i bedre generelle resultater.

Målet er at ved slutten av kurset vil piloter være klare til å bestå sin ICAO Language Proficiency Exam med et minimum nivå 4 (operativt). For kabinpersonalet vil de få et gyldig sertifikat med sitt språknivå i både CEF og Oxford / Cambridge format. Piloter vil motta et bevis på oppmøte.

De tre kursene som presenteres under ICARUS Wings Advanced Language Proficiency for Flight Crew er:

  • FCL * Mislykt eksamen Recuperation (Language Proficiency)
  • FCL * Eksamenforberedelse (Language Proficiency)
  • Engelsk for kabinpersonalet

* Flight Crew-lisensiering

For hvert kurs vil studentene få en personlig kopi av den benyttede kalenderen. Piloter vil også motta en kopi av "Test Your Aviation English". Alle kursbøker er deres å beholde.

Steder

Steder
  • London

    Tileman House, 129 Upper Richmond Road, SW15 2TX, London

    • facebook
    • twitter

Spørsmål